Herpes vīruss

vai kādam ir bijusi bēdīga pieredze ar herpes vīrusu?
tas riebeklis uz gala parādas arvien biežāk un biežāk,un ,,Aciclovir,, vairs nelīdz:(
ko darīt,kur griezties pēc palīdzības?
Pērnavas ielā ir jau būts,visādas analīzes taisītas,mēģināts dzert arī ārsta izrakstītās antibiotikas,taču herpes lien ārā ar regulāru neatlaidību.....

talismans (2008-09-21 17:07)      Labi, labi es nevaru apgalvot, ka viņu var vai nevar izārstēt pilnībā,- man nav tādas informācijas. Zinu tikai to, ka herpes vīrusam ir dažadi paveidi un vienas un tās pašas zāles var nebūt pietikami labas visos gadījumos. Tas, ko es saku, ir tikai mana paša pieredzes izklāts jo pēc izārstēšanās līdz pat šai dienai jūtos kā no jauna piedzimis un manas subjektīvās sajūtas ir tādas, ka tas "izgāja nebūtībā"(nevis mūžībā).
Tagad atcerējos, ka tas notika 2006.gada novembrī. Lietoju zāles "Brivumen", starptautiskais nosaukums "Brivudinum". Ražotājs - "Berlin-Chemie AG/ Menarini Group", Vācija.
Tas arī ir viss, būšu priecīgs, ja kādam šī informācija palīdzēs.

vnk_tapat (2008-11-22 09:23)  1   Jālieto pamatīgs zāļu kurs...nedēļu...Pirmās 3 dienas lietot 5 tabl. dienā ACIC 400mg, 4-5 dienā pa 4 tabl.^-7 dienā pa 3 tabl.Vislabāk pumpas ziest ar Briljanta zaļo...Pēc prakses ievēroju, ka ziedes īpaši nelīdz,pašā sākumā varbūt, bet labāk vecā, labā "zelonka".

lienej71 (2009-02-22 20:26)      herpes ir 90% cilvekiem , bet slimo ar to tikai tie kuriem ir novājināta imūnsistēma.
3 gadus atpakaļ mani 2x gadā mocīja šis viruss(uz lūpas-vienmēr vienā un tajā paša vietā)ģimenes ārsts ieteica ēst buntēm dilles tā arī darīju-palīdzeja.Tagad lietoju sabalansētu uztura kokteiļus un kā piedevu lietoju bagatinātāju Rose Ox(Tā sastavā:dažādas lietas kuras ir spēcīgi antioksidanti)-3gadu laikā herpes nav bijušas.

senga (2011-08-29 23:53)  1   Nostiprini imunitāti...Protams tam speciāļs medikamentu kurss..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu