Pretapaugļošanās tabletes - plusi un mīnusi, blakusparādības

Jautājums sievietēm! Nekad neesmu lietojusi pretapaugļošanās tabletes, bet grasos to darīt, tāpēc pastāstiet kādi ir plusi un mīnusi, kādas ir blakusparādības utt??????

LaskovijMerzavec (2003-12-04 16:19)      Neesmu sieviete, bet aizeej pie ginekolooga!!!! Katrai sievietei tas ir savaadaak! Un tikai labs speciaalists - tev varees arii dot padomus un konsultaaciju!

Lethal_lady (2003-12-04 20:52)      miiliishi! tas ir drausmiigi, ka aprobezoti cilveeki piesakaas sniegt padomus! sie vaajpraata murgi tikai paliidz sliigt nezinjaa um miitos par teemu! (tas gan neattiecaas uz visiaam atbildeem) un tad rodaas briesmu staasti...
Pareizi ir tas, ka ginekologs noziimee hormonaalo kontracepciju. Muusdienaas hormonaalaas tabletes satur loti mazu hormonu devu un IR piemeerotas arii NEDZEMDEEJUSAAM sievieteem un pusaudzeem, ja nepiecuesams. Ir desmitiem gadu veltiits dazaadiem peetiijumiem un pieraadiits, ka siis tabletes varlietot droi un neaugliibu taas NEIZRAISA. Nav arii nepieciesams nogaidiit peec hormonu lietosanas, ja veelaas ienjemt beeru ir PIERAADIITS, ka tas neietekmee gruutniecibas kvalitaati.
sliktaa duusa, galvas saapes, juutiigas kruutis ir individuaala organisma reakcija, kas paariet piemo meenesu laikaa. Ja sie simptomi nepaariet ir jaakonsulteejas ar ginekologu un jaapiemeero citas hormonu kombinaacijas.
protams ir gadiijumi, kad rodas komplikaacjas, bet tie ir loti reti (~1:1000000) un saistiiti ar iedzimtaam slimiibaam.
ja veel kas nav skaidrs vari rakstiit man uz privaato un es centiisos sniegt siikaaku atbildi par kaadu veel neskaidru lietu.
Un veel kas, nekad neluudz lai tev aarsts izraksta zaales, kuras lieto draudzene, pazinja, vai veel kaads... aarsts piemeklee zaales atbilstosi katrai pacientei un ja aarsts taa nedara, tad maini aarstu.

marsela1 (2003-12-15 16:21)      Viedokllu ir daudz un tev jaalemj passai!Vienai der otrai nee.Mana aarste kategoriski aizliedza taas lietot,jo taas rada probleemas ar vairogdziedzeriem(ja taadi ir)un izmaina tavu esosso hormonu darbiibu.Tad arii rodas visas sieviessu kaites.

Sexy_smile (2003-12-15 16:41)      Tieshaam sviestu te lielaakaa dalja raksta. Es lietoju jau kaadus 2,5 gadus un neesmu ne resna ne arii kaadas citas blaknes izjutusi!!!
Vajag konsulteeties ar aarstu un viss buus OK!

dalliance (2004-01-03 16:33)      no hormonaalajaam tableteem pashai lietotaajai iipashi liels kaiteejums veseliibai nebuus, var buut, ka vispaar nekaadas blakus paraadiibas, bet taas atstaaj iespaidu uz gaidaamajiem beerniem

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu