Mieža grauds acī - ko darīt?

ko darīt, ja miežu grauds ir acī? No kā rodas, kā ārstēt?

barbarosa9  2 7 Vnk neaiztiec to mieža graudu, lai cik stipri tas niezētu.Ja tas nav pašā sākumā stadijā, tad gaidi vien, kad nogatavosies un pārplīsīs. Gan jau aptiekās arī kaut kas ir-pajautā. Es to varu izārstēt ar tantinju-vārdotāju metodi, bet es esmu nepraktizējoša tantinja:)

selerija  7 7 Tējas kompreses var likt .

p_p  2 6 kumeļtējas kompreses+ skalošana un sālīta speķa šķele uz nakti

Just_  5 3 Oj, ar šitiem man diemžēl ir pamatīga pieredze... Kādrezi sitās viens peč otra. Acu ārste teica - žaritj ir paritj tos mieža graudus vajag. Uzlej kumelīšu tēju, izkāš, biezumus ietin marlītē un liek klāt tam graudam tik karstu, cik vien var izturēt (tikai neapplaucē plakstiņu). Mieža graudam noteikti ir jāizstruto, jo citādi var palikt tāds riebīgs bumbulis. Vispār miežagrauds esot kaut kāda koku (stafilokoku laikam, bet varu samuldēties, īsti neiznu)) infekcija, antibiotikas jādzer. Varbūt aizej pie ārsta, lai kaut ko izraksta?

Hot Chocolate  2 5 Nav tik traki, ka antibiotikas jadzer, aptieka iedos smeriti!
Ar tam antibiotikam ari esam savu imunitati iznidejushi, kalab ari tadi shtrunti vairak metas!

SilverMk2  2 5 "Miežagrauds ir PLAKSTIŅA meiboma vai tauku dziedzera akūts strutains iekaisums" (c) www.acis.lv

Tā ka laikam dibenā nebūs vis iespējams...

/drošības pēc aiziet noskaidrot, kur tieši var atrasties plakstiņš/

p.s. tur ir arī viss par ārstēšanu, ja kas

sfinxxl  1 4 pusaudzībā ļoti ar tiem mocījos, kamēr man ieteica šādu recepti- 7 krustnagliņas pavāra 7 minūtes pusglāzē ūdens , tad mērcē vatīti un tur kompresi uz acs. nezinu, cik svarīgs te skaitlis 7, bet-palīdzēja :))))

SNIEGBALTITE_  8 5 Tikai kaartiigs antibjotiku kurss liidzees, jo infekcija ir asiniis un kameer neiztiiriis asinis, tikmeer neatbriivosies no taa. Tas taapat kaa ar jebkuru citu augoni.

bacter  2 6 Tikai sausu siltumu, pie galda lampas pasildi.. Albucīda pilienus.. domāju var iztikt bez antiobiotikas.

_megana_  1 3 ...manai bērnības druškai ar ,šad tad, mēdza mesties. Viņa teica, ka paberzējot ar saviem matiem(tā bija bize) tie pārejot, ja vien laicīgi(tiko ieniezas)to izdara...es gan par to tikai pasmaidīju...

xcauna  4   :))antibiotikas pie miežu grauda?:))

tante_no_laukiem  1 6 Paņem meitiņs koka karoti,vai mentīti, uzliec uz uguns( gāzes plīti vai kādu citu) un nedaudz uzsildi, tik siltu, cik pate vari ciest. Un tad liec uz to miežgraudu un paturi kādu brītiņu. Atkārto kādas vairākas reizes. Nivaig nikādu tablešu dzerti.

joudasis  9 2 Es miežgraudus izdzenu ar urīnā samērcētu tamponu,no opja iemācījos.Vakarā pāris reizes pamitrina,no rīta šis pagalam!

marmorakaraliene  4 11 Es savam dēlam, viņam negaidot, iespļāvu acī - nu ne jau tā, ka siekalas šķīst, tāds tpuuu kārtīgs, lai sabīstas - pret vakaru pazuda:)

Alsrap  5 10 Jāpaberzē ar zelta gredzenu. Gredzens pēc tam jānotīra ar vilnas audumu.

JurisK    3 marmorakaralienes ieteikums pats efektiivaakais!:)) Pie tam bez kaadaam sekaam ir iespeeja aciis iespljaut!:)) Bet nopietni, paliidz! Tikai pashaa saakumaa un negaidot.

komendante    2 Par gredzenu taisnība.Kas tā par ķīmiju nezinu,bet tā tas notiek,ja to dara pašā sākumā.

mauglis5    1 ...man tikko bija 15.01.2009 miezhagrauds--smeeriite vai saucamie pilieni FUCITHALMIC---paargaaja 3-4 dienaas... 2009-01-26

Gekis  1 2 Iespļaušana un urīns paslīdz.
Ir vēl viens veids. Ap pretējās rokas zeltnesi un garo pirkstu astotniekā uzsien vilnas dziju. Tas gan palīdz tasd , ja miežagraudz tikko ir sācies.
Enerģētiskajā līmenī miežagrauds ir naids, kāda neieredzēšana. Labi palīdz darbs ar piedošanu.
2010-04-07

Plaanpraatinjsh    1 Ārstē vienkārši;no rīta (dienas piecas) mieža graudu jānosmērē ar loga rūts aprasojumu. 2010-10-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu