Sāpīgs pietūkums

Mediķi, no kā sievietei var būt acīm redzams pietūkums virs kaunuma kaula, kreisajā pusē, bet ne tieši cirksnī? Kad vēl nebija tik traki, jautāju ārstei, bet viņa tikai paraustīja plecus. Laiku pa laikam tas pazūd un atkal parādās. Tagad sāp pat klepojot! Kas tas varētu būt?

meenessgaisma (2009-08-31 15:44)      Ar šīm lietā nedrīkst tā jokot, kritiskais brīdis var beigties arī kritiski (sarežģījumi ar paliekošām sekām - Tev to vajag?).. Izskatās, ka šis ir no akūtajiem, lai arī vēl ne no neatliekamajiem, gadījumiem..
Es tavā vietā brauktu uz slimnīcu.

bacter (2009-08-31 21:15)      Mjā tā arī būs bruka, var jau ar tādu staigāt, vienīgi jāuzmanās, lai tur nekas neiesprūst... tad būs patstāvīgas sāpes un bumbuls būs iztaustāms... tad gan steigšus uz slimnīcu un tad jau tā būs akūtā ķirurģija un bez kvotām.

Vucis (2009-08-31 23:23)      Es domāju, bruka var būt pēc bērniņa nākšanas pasaulē. Pirms tam - diez vai, jo vēdera dobumu aizņem auglis, bet viss pārējais sastumts "čupiņā" dibenplānā. Arī, ja vēdera plēves muskulatūra nav stipra, tā ir maksimāli "nospriegota".

meenessgaisma (2009-08-31 23:26)    1 Skatoties kurā grūtniecības mēnesī? /sākumā nebūtu īpašas nozīmes/.

ciganka (2009-09-06 13:46)      Sveika:)...man bija ļoti līdzīgi, vietējie ārsti tik plātīja rokas un pat analīzes netaisīja...pretsāpju līdzekļus dzēru līdz nelabumam, kamēr pati iegāju slimnīcā, vienkārši miegs nebija ilgāks par 2 st...sekas - asins saindēšanās, šķidrums vēdera dobumā, niere sastreikojās un pamatīga tūska pārgāja uz kāju......Tukums, pēc tam Rīgas 1, lūrēja uz mani kā brīnumu, pa gin viss kārtībā, visādas pārbaudes un tad 3 operācijas..atklājās labdabīgs audzējs...simptomi tādi paši kā tev..iesaku nevilkt garumā, biju kritiskā stāvoklī...ja vajag, varu iedot sava ķirurga tel nr...raksti droši

saulllaa (2009-11-11 09:17)      nu ārsti.....meklē citu ar steigu...kautvai uz ARS fixi pa maxu,uztaisi visas analzies.ar steigu patiešām...ar tādām lietām takš nejoko.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu