Alkoholisms

saprotu, ka nevar nevienam izdarīt ar varu vai piespiedu kārtā, bet ja ir kaut vismazākā iespēja vai cerību stariņš, tad gribētos to izmantot...ir problēma ar sieviešu alkoholismu, jau viss ir tik tālu, ka ir pazaudēta ģimene...Varbūt kādam ir kāda reāla pieredze, kā mēģināt vest uz ceļa, jo ir runāts, un runāts simtiem reižu un cilvēks pasaka, ka viņam nav problēmu.

didi1      Un derētu aizdomāties arī par līdzatkarību otrajai pusei,tā arī ir jāārstē..ja citādi nevar,vajadzēs distancēties..Līdzēt var tikai profesionāļi.

Apolinaris      Sieviešu alkoholisms esot neārstējams.

selnija_      Neko nevarēs izdarīt. Esmu visādi mēģinājusi, beigās sanāca kā iepriekš bija teikts: kaps labos. Apglabāju draudzeni, ar kuru 25 gadus bijām kopā jau no pirmās klasītes...arī nebija problēmu, tikai zināja, ka ""muļķibas dara""/c/.

amailija      ja jau cilvēkam nav problēma, bet pārējiem ir, tad ar runāšanu neko nevarēsi palīdzēt:(

croc      Internetā ir AA(anonīmo alkoholiķu)lapa. Ja nemaldos-Al anon.Tur var gūt vairāk informācijas un palīdzības telefonus.Nevajadzētu ļaut cilvēkam iet bojā.Bet-auklēt arī ir BĪSTAMI.

veesmina      sievites daudz grutaak padodas aarsteeshanas procesam nekaa viirieshi un vinjas , ja saak dzert tad tapeec , ka bijusi kaada liela saape.

riks      pats galvenais, ka nevajag cilvēkam nafig stāstīt, cik slikti dzert. un stāstīt, cik labi sēņot, spēlēt tenisu un izšūt krustdūrienā arī vajag neuzkrītoši. karroče, jāpiedāvā kas vietā, vēlams kas tāds, kas ar dzeršanu slikti savietojās.

Kapucino      Atvainojos, ka neizlasīju visu kas rakstīts, bet zinu .....
Jādod dzert cik grib un vēl, tikmēr kamēr nāks nāve un tad, ja sagribēs dzīvot, pati atteiksies un tiks uz strīpas, bet ja tiešām nomirs, tad nav žēl!!!
Ja vēl kas interesē, tad private....

ivars34      Alkoholismu nevar izārstēt ja pašam nav vēlēšanās to darīt, un pie tam nopietni. Bet ja vēlēšanās tikt no tā vaļā ir, tad praktiski nekāda ārstēšana nav nepieciešama, vienīgi tuvāko atbalsts. Vienīgi tam cilvēkam ir jāapzinās ka viņš ir alkoholiķis, un jāapzinās pašam.

winston4      Es atmetu pats. Vienkārši pateicu sev pēc 9 mēnešu dropes dien dienā,ka viss un beidzu. tĀ JAU PIECI GADI KA NEŅEMU. cITS NEKAS NELĪDZĒS. sAKU PĒC PIEREDZES.

irgo      Nav problēmu... piedzirdi līdz bezfilmai , aizved pamet zem tilta , nostašķi visu ar asinīm un iebāz viņai kabatā asiņainu nazi ..... secinājumus viņa izdarīs pati....

mysoul      Kā veicies ir pa šiem diviem mēnešiem? autoram? izārstēties apmēram var 24h viegli un atmetot šo niķi uz visiem laikiem, bet pirms lai to darītu ir jāzin vai cilvēks kuram ir problēmas arī smēķē? Ja smēķē tad papriekšu to un tad šo problēmu ko jūs saucat par alkoholismu(tas ir cilvēku izdomāts nosaukums) , no smēķēšans pa 5-6 stundām tiek izārstēts uz visu atlikušo mūžu.... tā ka triju dienu laikā un ir cits cilvēks..:))) 2009-11-28

croc      Pats esmu alkoholiķis,tādēļ varu teikt-kamēr cilvēks teiks,ka ,,viņam nav problēmu,,-nekas nemainīsies.Es ,jau atzinis savu problēmu gadus 20 atpakaļ,ar to cīnos vēl šodien.Dažas kaujas zaudēju,bet karu vel neesmu zaudējis.Ir jāiziet elles loki un vēl dažas citas lietas,jāzaudē -un tikai tad var celties.Ja vēl ir spēka un gribas.Ja tuvumā ir AA (ANONĪMIE ALKOHOLIĶI) iesaku kādu no viņiem uzmeklēt un varbūt caur šo brālību var gūt kādu padomu ,,Uz vietas,,.Sievietes alkoholisms-tas skan diezgan bezcerīgi.Bet-varbūt ka ārsti kļūdās.Varbūt radīt situāciju,kad jānostrādā Pašsaglabāšanās instinktam.?? 2010-02-09

Andromeda1984      Kamēr pats dzērājs neko negribēs mainīt, tikmēr nekas arī nemainīsies. Mans tuvs cilvēks nodzērās gandrīz līdz nāvei (1 ned. jautājums), tad uz laiku pazaudēja skaidro saprātu, un tikai pēc tam izgāja Minesotā (Akronā Vecmīlgrāvī) ārstēšanos. Nebūtu tā tuvā robeža, nebūtu arī rezultāts.
A pašam, kas par to kreņķējas, silti, silti iesaku sameklēt kādu tuvāko līdzatkarīgo grupu un to apmeklēt (www.alanon.aa.org.lv)
2011-06-07

dzervene61      Arī es esmu mēģinājusi cīnīties ar dažādiem veidiem.........bezjēdzīgi. Aizgāju pat uz laiku prom- domāju, ka sapratīs, ko zaudē, bet vinš`tūlīt atrada citu aitiņu, kura atkal ap viņu auklējas.Dzer pat vēl vairāk. Speciālisti man ieteica, ka viņam jāļauj tāpat kā slīcējam- nogrimt līdz pašai apakšai un tad vai nu viņš atspersies un uzpeldēs, vai arī...... Bet tā jau būs viņa izvēle.Šobrīd varu tikai priecāties, ka neesmu ar šo cilvēku kopā. Vismaz savu dzīvi nebūšu aprakusi zem dzērāja pudeles. Mainīt kaut ko var tikai viņš pats!!! 2011-06-15

blurred      manis patentēta defenīcija - kas ir alkoholiķis :D

Par alkoholiķi tu kļusti tad, kad tavi draugi alkoholiķi saka, ka tu dzer pa daudz.
2011-12-05

Gardena      Sievietes diemžēl ātri nodzeras... Vistrakākais, ka ļoti daudzi vīrieši viņas uztur ´formā´, lai pēc tam iegūtu...... un tad viņas domā, ka tas ir ok, tā viņas ir iekārojamas.... kādam viņas rūp....
Diemžēl, bet ja iet pa atklāto...... nekas nemainīs.tikkai pati...
2014-03-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu