Migrēna

Vai kāda (-ds) var par sevi teikt, ka ir pilnīgi tikusi galā ar migrēnu? Man kaut kā neizdodas... Vienmēr jāizdomā jauni līdzekļi, kas atkal pēc laika atkal vairs nedarbojas.

riks (2009-11-24 19:21)      spazmolītiķi, kad akūti un sekss.

gromit (2010-03-08 11:03)      ja LAICĪGI izdzērt - tad palīg Saridon.. nu ja nē tad tikai vemšana ( piedodiet) un miegs ( un lai ne skaņas, ne smakas , ne gaisma netraucētu )

Land_of_Dreams (2010-07-24 18:31)      Piekrītu Nikola par rīcības neatbilstību būtībai - tad tiešām galva sāp. (vairāk par to Siņeļņikovs). Man pašai ir palīdzējusi saskarsme ar zemi - ravēšana bez cimdiem. Pārsteidzoši, bet neaprakstāma atvieglojuma sajūta, kad beidzot atkal bija "skaidra galva"..

absolute (2010-08-14 10:47)      Migrēna ir PAPLAŠINĀTU asinsvadu izraisītas sāpes! Tāpēc lēkmes laikā jālieto triptānu grupas medikamenti (Imigran, Zomig, Relpax, Ciniae), kas strauji sašaurina asinsvadus. Migrēnu nespēs ārstēt ne homeopāts, ne pūšļotājas, baidos, ka arī osteorefleksoterapija nē. Nāksies iet vien pie neirologa. Jāmaina dzīvesveigs - nedrīkst pieļaut pārslodzes, gulēšanas režīmam jābūt ar pietiekamām stundām un regularitāti. Un noteikti masāžas un peldēšana! Tas palīdz!

Finka (2010-08-22 22:25)      Ļoti labs līdzeklis ir austrumu medicīnas preparāti, pilnībā dabiski, sakārto visas organisma sistēmas, atbrīvo no daudzām hroniskām vainām. Tiešām iesaku. Rakstiet man, pastāstīšu, kur un kā diagnostiku iziet.

Luusila (2010-08-23 01:00)      Hmmm. Neirologs ieteica pastaigas svaigā gaisā, cita padoma nebija. Man palīdz to kaut kā pārdzīvot laikus iedzerts Irfen, taču, ja nokavē un galvassāpes jau "ieskrējušās", tad kuņģis ir otrādi un auksts, slapjš dvielis apsiets ap galvu...Ek.

Hipnotic (2012-02-19 19:59)      migrēna ir kā rezultāts kaut kādām nepatīkamām darbībām vai pasākumiem, kas gaidāmi, vai arī reakcija uz nevēlamiem indivīdiem, kas kaut kādā veidā ietekmē dzīvi, attiecīgi vajag izvairīties no "kairinātājiem" un nebūs sevi jāzāļo

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu