kā cilvēkam var iemesties blusas?

Dīvaini, cilvēks normāls, mazgājas, un kā no tām blusām tikt vaļā? Ir kādam tāda pieredze?

Nelima6 (2009-11-24 19:00)      Labs līdzeklis blusu nīdēšanai ir "Lenor". Tas gan domāts veļas mīkstināšanai, bet, ja ik pa laikam nedaudz pielej pie ūdens un izmazgā grīdas (visas), blusu nebūs:)

P.S. Blusām ļoti garšo A (II) grupas asinis, tādēļ cilvēki, kuriem tās ir, no blusām cieš daudz vairāk:)

Mrs_Lovett (2009-11-24 19:14)      ja interesē netradicionāls blusu sakaidrojums, tad Vīlma saka, tā, ka blusas iemājo tur, kur ir piekasīšanās,mūžīga neapmierinatība, sīki kašķi ;)

vērts pievērst uzmanību šitam

Vucis (2009-11-24 20:45)      Vot sviestu sadzinuši...
Pirmkārt - nevis cilvēkam ir blusas, bet MĀJĀS ieviešas blusas.
Otrkārt - nekādu kobru, nekādu sāli, bet NEOSTOMAZĪNU /kā te jau kāds minēja/. Nopērkams vetaptiekās, atšķaidāms - ampula uz litru ūdens, pielej vai ni grīdas mazgājamam ūdenim, vai pudelē ar pulverizatoru un apstrādā māju. Un viss. Miers uz gadu. Līdz rudenim.

arabika1960 (2009-11-24 21:11)      Istabas grīda ir smilšaina, jākrāso. Mazgājamam ūdenim pievieno sāli.

Kamija (2009-11-24 21:51)      mazgā grīdas ar neostomazanu ;) tas lidzeklis ar ko nīdē blusas dzīvniekiem, pārdod ampulās ;)

bet vispār regulāri magzājot un tīrot māju blusas vnk aiztīrās prom... sliktāk ir, ja izrādās, ka tās ir BLAKTIS :p

garaamejoshais (2009-11-24 23:41)      man uz maaju kakji ir atnesushi kaadreiz.. neliidz ne tie erosoli, ne blusu siksnas.. tag jau pasen tpuu tpuu nav nesushi blusas

velossniegt (2011-01-24 22:29)      Blusas pie mums ir apmēram 39 sugas, bet tikai trīs sugas no tām parazitē uz cilvēka.Ir suņu,kaķu,putnu utt. Vēl var no žurkām paratizēties. Kaķu un suņu blusas neparatizē uz cilvēkiem.Tās pārnēsā arī dažādas slimības. Pirmais un galvenais ,tīrība mājās, lai grīdas neaizaug ar putekļiem un protams ,ka tās jāmazgā. Blusas kūniņas pamestā mājā var ilgi un dikti gulēt,bet kolīdz uzrodas dzīvības pazīmes tās atmostās. Ir visādi līdzekļi ,lai no tām tiktu vaļā, nepateikšu kā sauc,bet ir tādi ko lej klāt ūdenim,kad mazgā grīdu, diezgan efektīvs līdzeklis.Savulaik kad strādāju vienā organizācijā ,viņi pielietoja un bija labi rezultāti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu