Ko darīt, ja visādas kaites uz nervu pamata?

Citiem varbūt liksies smieklīgi, bet laikam jau loģiski, ja ārsti izmeklējot citus cēloņus neatrod, tad saka, ka viss emocionālās pārslodzes, nervu stresa dēļ.... Tomēr nupat jau pa traku sāk palikt.... Ok, vēl pieņemams, ka man mati krīt ārā vai ir sejas ādas problēmas, kad cēlonis noteikts pārmērīgais stress. Gadiem situācija neuzlabojas un arī mati uz galvas laikam drīz vairs nebūs... Bet nesen man bija pamatīgas spazmas un sāpes vēderā, izmeklēja vairāki ārsti, neko neatrada, tātad atkal tas no nerviem....
A ko tagad darīt? Nervu klīnikā gulties? Interesē, tīri cilvēcīgi, vai vēl kādam ir dazādas kaites, kas tiešām uz nervu pamata tikai ir un ko darīt, lai savāktu nervus tādā gadījumā, ja tās stresa situācijas manā dzīvē jau skaidri zināms, ka nekad nebeigsies, es vienkārši esmu tāds cilvēks, kas pārdzīvo un kreņķējas pat līdz reālām fiziskām sāpēm sirdī, par asaru histērijām nemaz nerunājot....? A ārsti ko- padzer novopasit, nervu tējas! Da štrunts tas ir, nejūtu, ka no tā mierīgāka paliktu!

cocolocko      jā, man no stresa pamatīgi klapē sirdi nost.. jau sāku domāt par kādu psihologa apmeklējumu, jāsāk jau ar to kas galviņā..

Ditinja      o jā - par Siņeļņikovu pilnīgi piekrītu!

par matiem - biju pie bērnu neiroloģes (meitas jautājumā) un šī uzreiz - Jums mati krīt ārā? Es - jā (un arī - vairumā).. Izra`dās - kalcija trūkums.

Matiem (nagiem, ragiem) jādzer kalcijs (tas pats Calcigran ir labs) + klāt tagad dzeru zivju eļļu :)

7_jeeri    2 Ko darīt, ja visādas kaites uz nervu pamata? foto vairaak prieka dziivee vajag! jaapriecaajas par siikumiem, tad arii viss buus ok! :)

selnija_      Jā zināma lieta, es arī no viegli aizkaitināmajām fiksajām. Domāju, ka tomēr pamatā ir tas temperaments, tipāžs kāds nu kuram ir, ar tādu arī jādzīvo. Protams sevi saudzēt vajag, bet ei nu katrreiz atceries: re nedrīkst uztraukties, vēsu prātu viss jāuztver. Nezinu, ko darīt, pašai šis jautājums aktuāls.

Afrodit      triperi un traumas ļautiņi iegūst zināmos apstākļos.pārējās kaites izdomā paši.

Auguste    1 Spriežot pēc sāpes apraksta, problēmas velkas jau ilgi, tātad autore saviem spēkiem galā netiek To`biš maz ticams, ka autorei palīdzēs mūsu visnotaļ vērā ņemamie ieteikumi lasīt Siņeļņikovu u.tml., regulāri veikt fiziskas aktivitātes, ievērot dienas režīmu, un lietot veselīgu pārtiku un, visbeidzot, iemācīties konstruktīvi atbrīvoties no saviem stresiem.

Ja kā jau saki ilgstoši netiec galā, ir 2 varianti. Vai meklē palīdzību pie profesionāļiem vai paliec, kur esi. Turpinot, tā teikt ciest. kad paliks PAVISAM SLIKTI, būs vaairāk motivācijas mainīties. Zinu, ka tas izklausās skaudri. Bet tā nu tas ir.

Autore, Tev ir jāmainās. Savādāk nekadi. Diemžēl.

ne_pasaranij_prorubj      Nu, jā, tā tas arī ir 90% gadījumu! 10 % ir infekcijas slimības, kuras `saķer` no pārnēsātājiem.

larse      es ietiektu homeopātiskos preparātus tiegan neiedarbojas uzreiz ,bet palīdz....vizīte pie homeopāta.

Vucis      Oi, nervu klīnikā... Un kad izlaidīs būs ok? Nekādu uztraukumu? Forget it.
Drīzāk izklausās pēc veģetatīvās distonijas. Kaut gan matu izkrišana izklausās pēc alopēcijas, ko arī izraisa stress.

cielava10      Vairāk uzņemt laimes harmonus un nebūs nekādas problēmas. Iesaku paārstēties ar hiredoterapiju un nebūs nekādu problēmu- tiks uzņemti arī laimes harmoni 2010-01-09

tas_pats      noskrien pa 5km vismaz dienā-iesākumā un uz visu būs pof..g 2012-04-26

Lylyy20      Mana kliente vienmēr saka,ka visas veselības problēmas rodas no stresa,izņemot sifilisu-tas no baudas.Bet pilnīgi piekrītu ,problēma ir galvā,ko domājam ,kā dzīvojam ,par ko uztraucamies.Runāju pēc pieredzes,kamēr cietu laulību ,kurai nebija stabila pamata,izslimoju visādas slimības.Tajā mometā ,kad sāku mīlēt sevi ,savu darbu un pārējo ko Dievs mums devis,viss mainījās uz labu.Var palīdzēt labs ,uzticams psihologs ,vai perfekts dziednieks.Zāles tikai čakarē organismu,vienu ārstē otru sagrauj. 2015-06-23

arkls      Amputē nervus un miers.....tad nevienu kaiti nejutīsi.
Šī nebūs tā pareizākā vieta, kur iegūt kvalitatīvāko konsultāciju. tam paredzētas klīnikas ar magnētisko rezonansi un tur Tevi apgaismos....
2018-07-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu