mikro saaukstēšanās

Labvakar, tikko sapratu, ka esmu mazliet apsaldejies - auksti, un karsta piere, nieziigs klepus riikles galaa.
Kaa aarstet kko taadu??

Hara (2009-12-03 22:54)      Skaidrs ka man nav saprašanas par medicīnu, visi jau nevar būt ārsti ar 25 gadu pieredzi, lai zinātu ko tad īsti rīt un ko nē. Saku no vienkāršā patērētāja puses - redzu ka tas s#flu ir nesamērīgi dārgs, tāpēc uzdrošinos ieņerkstēties. Bet par strīdēšanos Tev ir pilnīga taisnība - es arī līdz šim vēl neesmu bijis pie ārsta kurš nolaistos no saviem augstumiem līdz paskaidrošanai, pietiek ar to ka šitas ir labs un davaj dzer, aptieka mums ir pretējās durvīs, paldies - uz redzēšanos. Kaut gan nē, viena dakterīte bija zelts, taču tas bij izņēmums.

erika_stikane (2009-12-03 23:34)      Homeopātos var nopirkt melnā rieksta lapas tabletes,kas ir 60 reizes bagātāks ar C vit.saaukstēšanās kā ar roku nost.Silti iesaku-labs līdzeklisarī pret vīrusiem un baktērijām un pret parazitārais līdzeklis.

sarezgits_algoritms (2010-01-24 18:08)      varbūt konkrētajā gadījumā jau ir par vēlu, bet es parasti (un pat PIRMS plānotas staigāšanas pa aukstumu, kāju slapināšanas, utt) sadzeros Cvitamīnu, tā ne pa jokam, kādu 20dienu devu uzreiz. par pumpām štrunts, bet ne iesnu ne kā, pat pēc vairāku stundu brišanas pa sniegu, ūdeni, utt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu