Sapņi, kas piepildās

Varbūt kāds var paskaidrot, kā tas ir iespējams, ka es nosapņoju kādu notikumu, un nākamajā dienā precīzi tas notiek?

Hara (2010-01-13 20:27)      Nu ja reiz pie medicīnas, tad medicīnas populārzinātniskais skaidrojums ir tāds, ka ar to dīvaino sajūtu ir aplami - patiesība nevis nosapņojam un tad piepildās, bet kautkas notiek un smadzenēs nomaldās impulss, kurš liek domāt ka mēs to esam nosapņojuši. Skaidrots tas tiek tā, ka svaigi ierakstītās atmiņas (kas notiek zibenīgi) glabājoties kautkur "ļoti tuvu" nosapņotā atmiņām, un ja šis "fails" ieksrien ne tajās durtiņās, tad smadzenes piepeši to uztver kā dublikātu, un izdod zināmu trauksmes sajūtu, jo abi sakrīt. Tā ķīmija esot tik ļoti ticama un nepārprotama, ka parasti cilvēkus esot ļoti grūti pārliecināt par to, ka pirms notikums dzīvē noticis, viņi patiesībā nav atcerējušies nekādu sapni, jo viņu galvā taču tā informācija ir - glīti guļ, viegli atcerēties, ej nu pārliecini kādu ka tas ir dublikāts ;)

Tas pats ir ar Déjà vu, kurš ir izpētīts sīkāk pateicoties hipnozei, googlee viegli atrast informāciju, ka tas patiesībā nekad nav noticis, kas mums rada Dejavu sajūtu, vienkārši smadzeņu gļuks :)

To, ka smadzenēs gadās "sastrēgumi un nobīdes" viegli parādīt ar piemēru par vārdu, kurš ir uz mēles, bet "ārā nenāk" - kad jūs cenšaties atcerēties kādu populāru, vispārzināmu vārdu vai nosaukumu, un labi zināt, ka to zināt, bet ārā tas nenāk, tad jūs sākat darīt ko pavisam citu, un bieži vien pēc kāda laika tas vārds kā Eurēka pats izsprūk uz lūpām :)

Lucy (2010-01-13 20:27)      Kaut Tev beidzot piepildītos tas sapnis un nekauktu te tik bieži!!:))))

GOST (2010-01-13 20:42)      JĀ ,cik zinu daudziem drīzumā būs jābrīnās kas bija un kas būs. Būs ne vien tas, tas ir tik sākums un nav jābaidas no tā kas notiks vis ir bijis un būs.Drīz pat runāsiet ar saviem aizgādņiem kas mācīs un dos padomus paši sev . Vai precīzāk acerēsieties notikumus lai varētu realizēt tagad kas ir līdzīgi.Vai arī būs labākais variants no visa piedzīvotā , ne tikai tagad bet gadsimtiem atpakaļ.

riks (2010-01-13 20:45)      un kā ar sapņiem, KURI piepildās?

KONSUL (2010-01-13 21:30)      smadzenes, zemapzinja... var iet vel ``dziļak``, bet ne te...:)

Adamsone (2010-01-13 21:46)      Sapņi laikam ir individuāla būšana. Pieraksti, tā vismaz iesaka darīt, un tad noskaidro likumsakarības. Man nav izdevies, jo vienmēr aizmirstu paņemt rakstāmpiederumus, vajagot tūlīt pēc pamošanās. Bez tam - sen vairs nekādi viedie sapņi nerādās.

LianaBlu (2010-01-13 21:59)      Hara interesants viedoklis par tēmu...

Sorcerer (2010-01-14 14:38)      Ļenins Vispasaules revolūciju redzēja vīzijās, rijot Šušenskas apkaimes mežos salasītās vietējās sēnītes halocigēnus. Šamani arī ieiet transā un redz atbildes par to interesējošiem jautājumiem, tātad transā viss notiekas, bet ne tikai. Ir šāda lieta jāzina, kad no cilvēka gara gaišuma tas var redzēt arī šo Debesu Tēva Aizbildņu kā Gaismas, Pelēko vai Tumsas Augstāko Spēku vadītu enerģiju pieslēgumu. Cilvēks ir enerģētiska būtne un ir savs biolauka potenciāls, kuru miegā Šie Augstākie Debesu Tēva jeb Kosmiskie Spēki arī uzpilda ar dzīvības enerģiju jeb prānu. Ja cilvēks vispār neredz sapņus, tad ir slikti, kā pirmā pazīme zemam biolauka poetnciālam. Var sapņos un vīzijās dabūt atbildes uz visiem korektiem jautājumiem interesējošiem garīgu cilvēku, kā ticīgie, kuri skaita zināmas lūgšanas pret zināmām svētbildēm. Tiem, kuru gars ir degradēts un pārņēmis visatļautības sindroms, tad tadi bieži redz miroņus, kapus, citus suņa murgus, kā holivudas scenāristi saviem kroplumiem degradējoši cilvēka garu, kā šausmenes un asinspirtis. Gaiša gara līdzcilvēki šādi tiek brīdināti sapņos par kādiem notikumiem, kā Pahtakor futbola komandas treneri, lai nelido ar lidmašīnu uz maču, kurā nositās visa komanda, bet paklausot šādam brīdinājumam, pats treneris palika dzīvs. Tesla brīdināja arī Morganu, kad redzēja vīziju, kā nogrimst Titanika, tā izglābjot šī masona suņa dvēseli, kurš kā pateicību, to neatbalstīja finansiāli elektrības ieguves projektos no ētera savu zemisku kampēja instiktu vadīts.

pooh (2010-01-16 12:33)      Saskaņā ar Deiviga Boma un Karla Pribrama hologrāfiskā Visuma paradigmu, "nosapņošana" ir dabīga un racionāla parādība subjektīvu būtņu ikdienā.

skrejosaa (2010-01-17 23:03)      Redzi, tas ir tāpēc, ka dzīvē viss jau ir noteikts,
mums tikai liekas, ka kaut kas notiek nejauši. Un redzot šādus sapņus Tu beidzot to arī reāli zini, ka nākotni nevar mainīt.
Es tādus sapņus redzu regulāri un sen vairāk nebrīnos. Sākumā arī brrīnijos!!!!
Vienkārši Tu redzi nākotni.
Parasti to cilvēki neredz un tad sākas visādu sapņu ,,tulkošana,,
Apsveicu reālās nākotnes sapņu pulciņā! Tas nav nekas pārdabisks

Adrii (2010-05-14 15:49)      Nosapņoju, ka kritu pa kāpnēm, nākamajā dienā tik ļoti par to vien domāju kā krītu, domāju , domāju un nokritu moins ;-)))))) un sliktiem sapņiem bieži vien nevajag meklēt tulkojumus un izskaidrojumus, lai domas nematerializētos....

vezis1968 (2010-05-14 15:57)      Sapni katram individuali,bet tie tiesam vesti nakotni.Tikai tad,kad saskaramies ar sapni saistitajiem notikumiem,tad mes atceramies sapni.Musdienas ir maksligi paatrinats dzives temps, un nav laika pieverst uzmanibu sapnu nozimibai.un laikam,kad vini piepildas.Sapnojiet kautko jauku!

fernfahrer (2012-06-27 14:29)      Mūsu straujajā laikmetā sapņi piepildās, bet ar laika nobīdi, jo nespēj tik ātri noreaģēt līdzi.. :)) Tāpēc dažiem lēnākiem homo sapiens sapņi it kā piepildās, bet citiem tie pa tukšo :)

Agnesse (2013-01-29 20:32)      EDMUND!!!
:)))
Paldies, es tiešām skaļi iesmējos.

Ricona (2013-11-03 23:11)      To sauc par Dežavū

irgo (2015-04-27 08:00)      Kaut kur lasīju , ja piedzīvojam situāciju kuru esam redzējuši sapnī , tad skaidrojums esot tikai viens - "velns mālējas"....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu