Pazemināta ķermeņa temperatūra

Katrā ziņā tā ir novirze no normas, ja termometra rādījumi svārstās no 34.8 līdz kādiem 36.0
Par ko tas varētu liecināt?

carmin      "Norma" ir visai relatīvs jēdziens, jo visi cilvēki ir dažādi. Kā medicīnas speciālists varu teikt, ka bieži zema ķermeņa temperatūra ir tiem cilvēkiem, kuriem ir pazemināts arteriālais asinsspiediens. Tikai, ja ilgstoši temperatūra ir zemāka par 35 grādiem, tad vēlams būtu griezties pie ārsta. Iespējams tam ir kāds nopietnāks iemesls.

janina13      Ja pašsajūta ir laba un veiktas visas nepieciešamās veselības pārbaudes analīzes, par pazeminātu ķermeņa temperatūru nevajadzētu īpaši uztraukties, jo pati par sevi tā nav slimības simptoms 2011-02-10

Naktsbrauceejs    1 Ņemot vērā faktu,ka par temperatūras stabilitāti organismā atbild imūnsistēma,tas viennozīmīgi norāda uz novājinātu imūnsistēmu.Vesela cilvēka ķermeņa temperatūra ir 36,6-TĀ IR KONSTANTE PĒC NOKLUSĒJUMA! Jebkuras svārstības +/-0.5 grādu robežās jau norāda ka kaut kas nav kārtībā.Pie ārsta jau parasti skrienam, kad sākās lielākas problēmas.Viena daļa ārstu jau šādus simptomus neuztver nopietni, bet varbūt ir vērts laikus novērst ``tādus sīkumus``,lai pēc tam nesāktos lielākas problēmas.Un dzīvot būs komfortablāk.
Es šādus sīkumus uztveru nopietni un rezultāti neizpaliek-kopš 2005.gada neesmu slimojis NE AR KO! Kā panākt šādu rezultātu,varu padalīties pieredzē un zināšanās,ja ir nopietna vēlme uzlabot veselību. Un nekādas ķīmijas,tikai ar dabīgas izcelsmes produktiem.
2011-02-11

klinta26      ...man arii gadaas pazeminaata temperatuura.....,shiet tas no asinsspiediena,........vismaz man zems-tas,i tas...... 2013-03-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu