Aizkuņģa dziedzera ārstēšana un organisma attīrīšana

1.) Kādas zāles labas aizkunģa dziedzera ārstēšanai, profilaksei. 2) kā attīrīt Organismu no visām nelabāam lietām kas dzīvē tur nogulsnējās.. Piem var dzert bērzu sulas daudz, kautkādas tējas, (bet kādas) utt.... bet tādus ieteikumus ka jāatmet pīpēšanu un alkoholu nevajag.

lapsu_aacis  1   1. pie medikja.
2. tb- turpinaat drazot, attiiroties?
nesanaaks pa tiiro.
teejas seeni vai riisu seeni vari meegjinaat varieet. un nepiemirsti,ka skjidruma lietoshana, izskalo arii mineraaljus un tie peec tam jaauznjem. dietologu rakstos ir daudz aprakstu par atslodzes dienaam. tas ir optimaalaakais, kas tev der, jo piipeet un dzert jau netaisies atmest. taatad- ne par kaadu attiiriishanos taas klasiskajaa izpratnee, nevar buut runa, tikai par atelpas doshanu organismam.

barbarosa9  2   1) to driikst ieteikt tikai aarsts, jo ko taadu vispaar var ieteikt peec izmekleeshanas.Profilaksei aptiekaa teejinjas paluudz!
2) organisma attiiriishana ir vesels komplekss, kuraa lielu lomu speelee tevis piemineetaas beerzu sulas, attiiroshas teejas /arii pakonsulteejis, jo to ir daudz, un ne jau visas vienlaiciigi jaadzer/ , pareizs uzturs, daudz skjiedrvielu.
Taa tu vari paliidzeet organismam tikt galaa ar shlakvielaam.Bet, ja tev ir probleemas ar aizkunjggja dziereri, tad alko veelams aizmirst.

ssaulla  1 2 lietojot alko,tu vari attirities cik gribi nelidzēs;)

hren_vam  1 4 1. lai sāktu attīrīrties, ir jāizvērtē, vai organizms spēs to...
2. ja nespēs, tad vajaga organizma stiprināšanas kursu..
3. tad seko attīrīšana...

jebkurā gadījumā vajaga konsultēties ar specialistu... kaut vai uz attīrīšnas metodes kontrindikācijām

barbarosa9    1 ssaulana, nu alko sapraata robezjaas veel nevienu nav piebeidzis:) Piem. man pat iesaka labu sarkanviinu.Labu konjaku-imunitaatei. Alu-tuuskas gadiijumos.
Tikai tas nenoziimee, ka driikstu lakt neierobezjotaa daudzumaa:)

lirica    1 Oij...nu hrens nodeva kā primārās aprūpes ārsts,kam nav nekādas nojēgas!:DDD
laikam par diētu ar vajag piedomāt...un jāklausa ģimenes ārsts...nevis te saklausītas gudrības...
kaut par alko jau zin jebkuršs!

ssaulla      barb....viena vīna glāze tikai veselībai protams;)stipri šaubos,ka autors lieto vīnu,un ne vairāk kā vienu glāzi vakarā..tad pat nepieminētu to alko ierakstā.......acimredzot tusiņi ir svarīgi,ja reiz ludza lai tādas lietas neieteikt atmest:):):)

lirica    1 Da nu ...hren...starp citu...ja organisms (lasi ..aizkuņģis) neizstrādā pietiekamā daudzumā insulīnu...tas netālā nākotnē sāk atsaukties uz reproduktīvajiem orgāniem ar neiropātijām ...tostarp impotenci...un tur vistiešākā saskarsme ar daiktiem!:p

Pele_chiibaa    3 mūsdienās klausot ārstus ātrāk nomirsi kā būsi vesels - skumji, bet pārbaudīts un dzīvē 100x pārvērtēts fakC ;)


aizkuņģa profilaksei dikti der tibetas piena sēnes dzēriens. bet tur liela noņemšanās ar tā kefīra raudzēšanu. vīrieša cilvēkam nez vai pietiks apņēmība.


organisma attīrīšanai - iesaku palasīties Malahovu.

Pele_chiibaa    2 runājot par aizkuņģi - jams ne tikai insulīnu kavē, bet arī citu fermentu izstrādi lažo, tāpēc tas var draudēt pārvērsties diabētā, piemēram.

papele13    2 /..pamegini -mardadža ellu(noperkama aptieka) nekaites tavai veselibai !

SievieteMelnaa    1 /ieprieksh atvainojas/ bet ir naivi gribeet attiiriit organismu, ja Tu smeekjee un lieto alkoholu katru piektdienas vakaru (ja nejaucu, kaut kur mineeji).

zilani    2 Neēst ceptu, asu, marinētu, žāvētu, kūpinātu, sāļu un saldu...labi palīdz kaķpēdiņu tēja no dabīgajām, no medikamentiem man palīdz Pangrol/dabīgie fermenti/, bet devu nosaka ārsts...nedrīkst dzert neko gāzētu...ēst sākot ar maija beigām pastiprināti pētersīļus un timiānu zaļā veidā....

amanpo  1 1 Vislabaakais attiiriishanaas veids ir ..atljaut to izdariit organismam pasham.Reizi nedeeljaa padziivio uz tiira uudens .Dari to regulaari un rezultaauts igi nebuus jaagaida.

JurisK      Pie daktera biji, ja runaa par aizkunjgja dziedzeri? Pirmkaart - pie daktera, zini nu, kas no dzershanas un piipeeshanas tev tai veederaa spiezh, zinu puisi, kam apm. tavaa vecumaa pliisa chuula.

Eerika1949  1   ja problēmas ar aizkunģa dziedzeri...ar bērzu sulām uzmanīgi! tikai un vienīgi svaigas!

Palomino      Aptiekās ir organismu atjaunojošā tēja, bet pats arī vari to šovasar salasīt, jo sastāvs mums pieejams (asinszāle, kumelītes, bērzu pumpuri, kaķpēdiņas). Taču vislabākais ir apciemot dakteri, vismaz attiecībā uz aizkuņģa dziedzeri.

marocco  1 1 Visvienkāršākais ir badošanās. Reizi nedēļā 24 vai 36 h. Un dzer ūdeni, daudz. Dienu pirms un pēc nevajag ēst gaļu.
Uzsākot ēšanu nākamajā dienā pirmo ēdienreizi ļoti vieglu- biezpieniņu, var svaigu biešu sulu.
Var arī dienu padzīvot uz 2-3 l kefīra ar bifido piedevām, var piejaukt kviešu klijas, labi iztīra.
Par attīrīšanās nākamajiem soļiem gan te nejautā.

bacter    2 Trīs lietas:
1)Pilnvērtīgs uzturs
2) Kustības, sporta nodarbības
3) UB

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu