Spirāles izņemšana

Par ielikšanu un sajūtām ar to tā kā zināms būtu, bet kā ir , kad to jāizņem? Vai pēc izņemšanas ir asiņošana un vai šis proces ir tik pat nepatīklams kā ievietošana? Man vienkārši nav paveicies ar ģinekalogi- nelaipna , kad cenšos uzzināt sev ienteresējoāās lietas un attieksme tāda, ka man viss jāzin pašai.

Gaisminja      Sāpes un asiņošanas minimālas.

veesmina      Kautkur lasiju, ka izņemt var pat tad ,kad iestājusies grūtniecība, ja to vēlās turpināt. Tā , ka nevajadzētu būt nekam briesmīgam.

pianissima      Sen man tas bija (pirms padsmit gadiem), bet atceros nepatīkamas sajūtas tikai no ielikšanas, no izņemšanas nekas slikts nav prātā palicis, tad jau arī nebūs bijis.

Giga1970      vnkdieviete - gadās, ka organisms spirāli nepieņem un tā šā kā tā ir jāizņem. Ja slikti jūties, ej izņemt. Tas nebūs sliktāk kā jau ir. Tāpat tā nekalpos savam mērķim, ja slikti tev tā ieguļas. Kad būs izdevība, mēģini pie cita daktera ielikt no jauna.

barbarosa9      veesmin, spiraali nekad neiznjem, ja iestaajusies gruutnieciiba un sieviete veelas sho gruutnieciibu saglanbaat.
Spiraales iznjemshanas manipulaacija ir vienkaarsha, aatra un bez kaadaam probleemaam.
Tikai jaatceras, kaa vajadzeetu labu ginekologu un to, ka spiraale noteikti jaaiznjem tai paredzeetajaa laikaa.Ja taa nav, tad tieshaam var rasties probleemas.Tad spiraale parasti ir ieaugusi un taas iznjemshana faktiski ir dzemdes tiiriishana.Tad gan vismaz meenesi sevi jaasaudzee, jaaizdzer antibiotiku kurss, jaaizvairaas no dzimumdziives, infekcijaam, utt.

Vislabaakaa ir jaunaas paaudzes spiraale-nav tik biezji jaamaina, sievieteem, kuraam smagas un ilgas menstruaacijas, peec shiis spiraales ielikshanas, shiis probleemas var aizmirst.

Palomino    1 Ja akurāt negribi mainīt ārsti, tad ieej www lapā atceries.lv, tur ir SOS centrs ar iespēju uzdot jautājumu ārstam un saņemt atbildi uz savu meilu.

ashlee33      Nu spirali janem ,kad menesreizes ir. Tad dakteris iznem . sajutas nekadas lielas nav. pec tam vairakas dienas sap,japadzer pretsapju lidzeklis .Pec tam vis ir ok.

8008      Nu, vai izņemi? 2023-05-29 17:21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu