Vai hormonu kontracepcija var izraisīt straujas garastāvokļa maiņas?

Vienkārši pēdējā laikā ir neadekvātas garastāvokļa izmaiņas, piem., varu dusmoties vai raudāt bez redzama iemesla...pretīgi..

Lucy      Atvaino,bet tu jau iepriekšejās tēmas esi te uzrakstījusi,kāpec tev ir tās garastavokļa maiņas.
Vajag ritīgu štuceri lai ņem un..tra..ta..tā uhhhhh:DDDDD

marekst      es bi vareetu arii piekrist _Kaiminjiene_, ka gariigaa mainjas meedz buut arii ta ka ir staavoklii sieviete ;)

ehidna      Paldies, Lovetta, par jauko konsultāciju! Pilnībā Tev piekrītu, jo esmu to visu izbaudījusi uz savas ādas. Muļķības par hormonu nekaitīgumu! Ne jau visas sievietes ir vienādas, katras organisms reaģē citādāk.Un KAM tad sievietei dota intuīcija? Viņa pati jūt,kas der un kas nē!Veiksmi!

cilveex      "What the manufacturers failed to publicize, or failed to emphasize the seriousness of, were the many and varied side-effects. Mental and physiological conditions experienced by women while using “the Pill” were downplayed by the pharmaceutical companies, and much of the literature accompanying the drug packaging inferred that many of these negative side-effects could not be directly attributed to the contraceptive pill."

un

"Although pharmaceutical companies now have warnings in their contraceptive packaging about side-effects that may be experienced, listing everything from “mild” symptoms of nausea, headaches, hirsutism and weight gain, to serious health problems like the increased chance of developing some cancers and osteoporosis, very little is said about a prevailing side-effect many women experience: depression."

gūgla diezgan nepatīkamas lietas izdod uz vaicājumu
"hormonal contraception mental disorder/problems/side effects"

Papele      Nedomāju viss, ka pie vainas ir tapletkas!! Pati atkarīga jau esmu no viņām gadi 6-7 jau būs!! Kas to vairs var atcerēties!!
Aizej pie dakterītes.... moš Tev japamaina uz vieglākām!!
Lai veicas!!

KONSUL      Var but ``vainigi`` medikamenti, bet,............. var arii nebut.... Šoreiz izskatas, ka ``vaina`` nav medikamentos...! Vislabak tomer aizbraukt pie sava gimens dr. un talak jau ``step by step``....!:)

Ko tas damas te ir tik rupjas?!;p

riks      hormonu kontracepcija ir kā Nikonu ar cirvi labot. gan jau ne tādus vien sū..s var sataisīt.

tiritomba      nu kā tad! es lietoju apmēram 5-6 gadus, līdz mana ginekoloģe sacīja - viss, pietiek. savu esi atdzērusi. kad lietoju - nezināju, kas ir pumpiņas, krūtis bija lielākas, garastāvoklis ideāls. pārtraucu, un atgriezās viss, kas bija pirms tam, - apātija, skumjas un pumpas.
hormoni manu svaru neietekmēja ne pirms, ne pēc tam, - nelietoju jau 2 gadus, pat vairāk.
es tomēr par hormoniem tiem, kam viņi noder.

hefny      Kamene--man nepatīk--kā kas-tā kāds nebāz uc--patiesi neadekvāti texti!!tie nav ne argumenti-ne pretargumenti,ne loģikas,
bet bērnu apsaukāšanās smilšu kastē,kad pašam nav taisnība,kad nezina--ko darīt!
Fui----tik smuks nix,bet tik nesmuki izgājieni!!!nu kā patiesi--klimaktēriskam babulim--sorre,man nepatīk šis teiciens,bet nu gan--piestāv!

hren_vam      kamane - po žizņu izklausās neadekvāta :D

riks      hormonu kontracepcija var izraisīt straujas garastāvokļa maiņas, nieru disfunkciju, lumbālo spondilozi, maniakāli depresīvo psihozi, psihopātiju, neirastēniju, ciklotīmiju, pedikulozi, klaustrofobiju, sociofobiju, agarofobiju, celiakiju, hipertoniju, paradontozi, kariesu, aknu cirozi un mononukleozi.

Adamsone      Tu siersniņ, gribi visiem paust, ka lieto tās tabļetkas un līdz ar to arī esi ikbrīdi
gatava zeksim??? /lielā saspringumā tulko no baklažānu valodas/

edora      Ak šausmas , Rik - pat pedikulozi un kariesu ?! Nu tur tiešām jābrēc skaļā balsī ... :)))

ehidna      Ir jau ne tikai tabletes, bet arī hormonu spirāles! Tās darebojas vēl iedarbīgāk!Ceru, ka Tev tā nav!!!

labaa_feja      hormonaalaa kontracepcija arii insultu izraisa. taa kaa ticat vien maarketinga trikiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu