Asinsspiediens

No kā veidojas paaugstināts asinsspiediens? Pamatā man ir ļoti zems asinsspiediens un tikko paaugstināts, kas citam varbūt skaitās normāls, tā man ir paaugstināts un tā sāp galva, ka grūti pat sakarīgi domāt!

VecmeitaARrunci (2010-05-26 22:44)      Lai Tu vispār saprastu,kas ir kas un tad bezjēgā ceptos,turi pa rokai asinsspiediena mērītāju.Kā jūties slikti-izmēri.Pieraksti kādus pāris mēnešus un tikai tad var izdarīt kādus secinājumus.Vienā no iepriekšējām Martām bija labs raksts par zemu asinsspiedienu.

lirica (2010-05-26 22:52)      Večiņ ar runci...nu tas gan ir garām...jo zinu cilvēkus,kas ik pa stundai mēra spiedienu..un ar elektronisko aparātu ,kas mēdz lielas kļūdas ielaist..tad nu iedomājies,ka katru kļūdu dēļ viņi sauc NMP,pilnīgā bezjēgā ,jo aparāts kļūdījies.

barbarosa9 (2010-05-26 23:50)      lirica, preciizi:) Man lika iegaadaaties, jo esmu hipertonikje.Da nuu!:DDD
Iet kaa ar tiem jaunajiem termometriem-cilveekam drudzis, temperatuura virs 39 , bet temperatuura kaa visiem slimniicas nodaljaa-36,2 :))))
Maasinjas spljaudaas un kaa daargumu glabaa 2 vecos termometrus:)

VecmeitaARrunci (2010-05-27 21:08)      Nevajag pirkt visādus mēslus,man ir tīrasiņu japāņu aparāts par ievērojamu cenu,nekad nav kļūdījies.Ka nesanāk kā man slimnīcā,kad māsiņa iedomājās,ka jāpazemina mans asinsspiediens.Tā pazemināja ja pazemināto,ka man gandrīz koma iestājās.Jāmēra tad,kad sākas galvas sāpes,nevis katru stundu.Tā man laba ārste,profesore,lika darīt un kopēgiem spēkiem nonācām līdz atrisinājumam.

Bruklene72 (2010-05-28 20:18)      Varu ieteikt spēcīgu dziednieci,kura noteiks cēloni no kā šis spiediens ir radies!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu