Stress un bailes no lidošanas!

Tiešām iesakiet ko lietot!Bez miega zālēm!

Aazis (2010-06-13 23:04)      Es ieteiktu pirmkārt paņēm līdzi košļājamo gumiju,košļāšana un siekalu rīšana novērsīs aušu aizkrišanu pie pacelšanās vai nolaišanās. Otrkārt nepiesprādzējies pārāk cieši,kā arī novelc visu lieko,kas Tev var radīt diskonfortu un neiekrampējies krēslā,paziņas rokā,sasprindzinājums tik vairāk Tevi nervozēs. Treškārt,ja lido ar kādu pazīstamu cilvēku,pirms iekāpšanas palūdz lai viņš lidmašīnā ar Tevi nepārtraukti runā un cenšas ievilkt kādā interesantā sarunā,vai lai ar pajoko,kaut vai stūlbi-piemēram "Kā tas ir iespējams ka ezītim kutina kad viņš iet pa garu zāli?!" Vai ar lai uzdod Tev kaut kādus nopietnus jautājumus,kaut vai matemātiskus,lai Tev smadzenes darbojas citā vrizienā un Tu koncentrējies uz ko citu. Ja lido viens tad paņem līdzi krustvārdu mīklu,vai kādu cita veida prāta spēli,vai ar paspēlē kādu video spēli mobilkā. Pats svarīgākais ir novērst domas no tā,kas Tev ir nepatīkams. Tas viss strādā-ir izbaudīts jau dzīvē vairākas reizes. Ceru tas līdzēs,veiksmīgu un patīkamu lidojumu.

Aazis (2010-06-13 23:16)  1   Ah aizmirsu piebilst tādu lietu kā obligāti ieslēdz un pagriez pret sevi gaisa plūsmas virzuli sev virs galvas,kas ar lisk justies mazliet omulīgāk.

KONSUL (2010-06-13 23:24)      50-100gr. konjaka(ja veseliba atļauj) lidostaa un speciali medikamenti 1h pirms izlidoshanas (jauta savam aptiekaram)!:)

KONSUL (2010-06-13 23:26)      p.s. noteikti nelietot nekadus trankvilizatorus, ja tos nelieto ikdienaa..., lidošanai ir citi medikamenti un tie bezrecepshu!

damn (2010-06-13 23:28)      Un noteikti nevajag aplaudēt, kad lidmašīna ir veiksmīgi nosēdusies. Tu taču neaplaudē taksistam vai autobusa šoferim, kad viņš Tevi ir nogādājis līdz galapunktam :D

piparbecinja (2010-06-13 23:39)      vispar ta - megjini identificet, kadas sajutas tev rodas, domajot vien par iespejamu lidoshanu liela lidenee. Taas sajuutas ir tas svariigaakaas. Nebedz no taam , izjuuti taas.

JurisK (2010-06-14 08:04)    1 Piemetiishu uguni!:))) Nu reizeem ir gan jaaapplaudee, kaa pateiciiba pilotam par to, ka sveiki un veseli atkal zemee. Pagaajusho pavasari seedaamies sniegputenii Tromsee, kaut kas tik ekstreems veel nebija piedziivots! Blakus seedoshais francuuzis peec tam bija tik pat laimiigi baals kaa, aciimredzot, arii es!:))

lapsu_aacis (2010-06-14 08:34)      /iesmiin par tantaam un onkaam -medikamentu un alko faniem/

nu, pienjemsim, tiiri taa hipoteetiski, ka aizdegas viens no 2 dzineejiem un ekipaazha gatavojas emergency landing. puush speeciigs saanveejsh, kaa jurka te aprakstiija (pieljauju, ka vinji gan seedaas light turbulence apstaakljos un nekas afigenna iipassh tas tomeer nebija, ja jau jurka klusee par ekipaazhas darbinju, sagatavojot pazazierus moderate vai severe apstaakljiem :D) nu,taatad, ekipaazha instruee pazazierus, kas un kaa jaadara un tut BAC! 3 baabas un vienC tizls vecis, natuuraa tupaam aciim, blenzh un ne surda nesaprot. nuja, sarijushies trankviljus! :D
un tagad-pabaidiishu:
reaali, baigo suudu gadiijumaa, piezemeejoties uz zemes, ne hudzonas upee, labaakajaa gadiijumaa, tiek atveertas 2 no 4 durviim un tiek izlaists slaids, pa kuru jaasljuuc. ja,nedod dies, sho sljuukshanu pavada degshana un duumi, atverot durvis, jums, 189+ miiliishi ir apmeeram 50 sekundes, lai tiktu aaraa, nesaakot gjiibt no saindeeshanaas ar duumiem vai veel kaa citaadi. un tas noziimee, ka uz 4 treneetiem izdziivot, ekipaazhas locekljiem, no kuriem tikai 2 juus vadiis laukaa, ir 189+ aitas, bez ponjas ko dariit, ko kjert ko graabt. un jo vairaak juus kjersiet un graabsiet, jo lielaaka iespeeja, ka dziivi aaraa netiksiet. savukaart tie 4 apdolbiijushies no trankviljiem, tur arii paliks, ibo pie bremzeetas uztveres,ir bremzeeta arii reakcija un njemot veeraa, ka salonaa valdiis haoss un vairaak kaa 100 cilveeki vienlaiciigi gruudiis un spiediis pie zemes vienu pakritusho, ir reaala iespeeja, ka no vinja paari paliks tikai maltaa galja un atminjas, veel pirms vinsh daraapos liidz izejai.

ir bijushi gadiijumi, kad safety demo laikaa, man sejaa ir njirgushi tadi apdolb

lapsu_aacis (2010-06-14 08:35)  1   ir bijushi gadiijumi, kad safety demo laikaa, man sejaa ir njirgushi tadi apdolbiijushies eezelji un es vienmeer esmu paceelusi gaisaa roku, kaa ziimi supervaizerim, lai demo tiek paartraukts. bez vaardiem, roka gaisaa un gaidiishana, liidz salonaa iestaajas kapa klusums un uz mani skataas visi 189 purni. un tanii briidii visi vienmeer ir sapratushi, ka shii lidmashiina nepacelsies, kameer es nepabeigsu instrueet aitas, kas, kaa un kaapeec vinjaam jaadara, lai glaabtu savas dziiviibas.
un nee, tas NAV mans pienaakums-riskeet ar savu dziiviibu, glaabt aitas, tas ir pashu aitu pienaakums-uz borta,sekot liidzi safety demo. pazaziera dziiviiba emergency apstaakljos, vienmeer koteesies zemaak par ekipaazhas loceklja dziiviibu. arii ta,m ir iemesls. un,jaa, aviaacijaa pazazierus ne par velti deevee par aitaam. tam ir iemesls. kaa redzu peec ieteikumiem sheit, nekas aitu pasaulee nav mainiijies. :)

Diaana_Niike (2010-06-14 10:29)      Atdod biļeti man, es dievinu lidot!:)

didi1 (2010-06-14 12:05)      Zinu cilvēkus,kuri pārvietojas tikai pa zemi,tieši ši,minētā,iemesla dēļ..acīmredzot viss jau ir izmēģināts un vai nu izejošās sekas ir nepieņemamas(jau daudzpieminētais alko,piem.) sev ,vai citiem,vai arī nedod vēlamo rezultātu. :(

jollygirl (2010-06-15 11:54)      Jau nedeelju ieprieksh vari palietot prettrauksmes liidzekljus (piem., Xanax), izlidoshanas dienaa var panjemt vairaakas - 2 stundas pirms, tieshi pirms kapshanas iekshaa! Var pakombineet kopaa,atkariibaa protams,cik Tavs organisms ir stiprs un kaa uznjem medikamentus! Var plusaa 15-20 minuutes pirms izlidoshanas panjemt sublingvaali Fenazepami.

Ingaxx (2011-04-11 00:49)    1 man arī baile vienmēr ir, nu baile un viss, bet tad iedzeram to konjaciņu (vienu, otru, trešo) no paciņām (superīgi!) un sākam dauzīt kārtis, un tad jau miegs sāk nākt un tad jau laukā jākāpj...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu