Epidēmija/saindēšanās?

Ir tā, ka tikko tika apgalbāts viens rada cilvex. Bet ir arī ta, ka trešā daļa rodņas ir vemstoši un ir slinīcās un ir tā, ka daži vecāki cilvēki ir uz robežas. A citiem, tur pat bijušiem, nav pilnīgi nekā. Tas nav alko, tie nav saldumi(salomonella). Pilnīgi nav saprotams kas notiek, jovemstas kā bērni tā sirmjgalvji, bet viņu blakussēdētājiem pie galda pilnīgi nekas.
Tā varētu būt partika pie vainas? Vai kā?
Vairāki desmiti cilvju ir slīpi nolikušies slimnīcā, epidemiologs(vai kā viņus tur sauc pareizi) no Rīgas pieaicināta saka, ka slimības nav. Bet saindēšanās ar pārtiku arī nav.
Alko tas nevar būt, jo vemj arī mazi bērni.

undine (2010-08-06 17:48)      diemžēl Lapsi taisnība, bet liela iespēja arī par rota vīrusu.
Nu turaties un ārstējaties

Bibine (2010-08-06 18:46)      ..... atliek mums visiem par zīlniecēm/-iem palikt, lai varētu ko sakarīgu pateikt. Ļoti nekonkrēti pateikts, šitā epidēmija radās, pēc kāda pasākuma, kur šie slimnieki bija sanākuši vienu viet, vai KĀ ? Bet nu vispār par tiem miglotiem laukiem , neckas personīgi... ja nu vienīgi kāds miglotājs vispirms svētku mielastu nomigloja, un pēcāk ciemiņi piesēdās pie galda !
Ja kāds no ciemiņiem ir bijis ceļojumā - tad varēja kādu slimību atvest, gan jau arī atradīsies kāds roto vai jaunais Q vīrus, vai arī tā pati difterija u.t.t.t

ucibucis29 (2010-08-06 19:12)      Izskatās vairāk pēc infekcijas nevis pēc saindēšanās... Izraisītājs un ārstēšana? Droši vien infekciju slimnīca Rīgā. Tur visticamāk kāds uzķers, kas notiek

fifidrilla (2010-08-06 20:12)      vajag vairāk faktu. kā bieža discovery skatītāja, varu teikt, ka saindēšanos ar visādām infekcijām utt., kas pa gaisu, vai pieskārienā dabūjamas, var dabūt no jebkā, variantu ir milzīgi daudz, bet izsecināt no kā - tikai ar rūpīgu analīzi un laboratorisku pārbaudi. piemēram, no pelējuma baktērijam, bija viens tāds gadījums. Tie kas dzīvo noteiktā apvidū ir pieraduši, iebraucēji slimo. tas tikai kā piemērs.

marmorakaraliene (2010-08-06 22:26)      Es dzirdēju, ka Latgalē plosoties meningīta epidēmija.

av2 (2010-08-07 09:44)      Es domaaju, ka tomeer esat vissi ko vienaadu , ne-labu, apeedussi.Ir pieredze man.Seenes? Tikai versija. Kaadaa slimniicaa , hmm - Riigaa , tomeer vajadzeetu "atkost".

kokote (2010-08-07 17:45)      kur tie lauki un kādas analīzes var uztaisīt (mandomāt diagnostika patreiz visbūtiskākā)
tik tāds ierosinājums: varbūt var sazināties ar Gulbja labaratoriju, noskaidrot, kādas analīzes viņi var uztaisīt,tad vietējie mediķi, lai sagatavo "materiālu", attiecīgi sagatavo transportēšanai un kādam tas līdz Rīgai Zemitāna laukumam jānogādā (nezinu ko vēl ieteikt, bet izklausās kā nelāgā seriālā, gribās, lai viss beigtos labi)

marmorakaraliene (2010-08-07 21:29)      Hmm, nezinu pat ko teikt- mammas māsu naktī aizveda uz slimnīcu, stipras sāpes vēderā, vēlāk sākās vemšana, analīzes sliktas - bet, kas tas ir - ārsti pateikt nespēj.

kukazhinja11 (2010-08-08 12:09)      Ja tā saka ārsti, viņi nav ārsti.Meklē ĀRSTU!

Vucis (2010-08-08 23:18)      Serozais meningīts?

Ja būtu no lauku miglošanas, tad visa dzīvā radība aizietu postā momentā. Kazdangā dīķī visas karpas apsprāgušas, bet pierādīt neko nevar - neviens ūdens analīzes netaisot - atbildīgie dienesti spēlē pingpongu.

superpuika (2010-08-11 13:38)      Jā, šāda situācija ir kaut kas tāds, ar ko es neesmu saskāries. Tomēr es ieteiktu pārbaudīt arī versiju par nopietnu kriminālnoziegumu. Varbūt kādam uz visiem šiem cilvēkiem ir ļauns prāts un viņš slepus, nemanīti indē. Es neko citu pagaidām te saskatīt nevaru.

Smailite (2010-08-14 00:05)      Vajag atindēt!!! ir speciāli augi , kas atindē organismu. Dod zinju, ja vajag palīdzību!

Chelovek_Sinjak (2011-12-12 11:37)      Bljaa, kas notiek?
Man beibe divas dienas jau pūšs, vakar pat pie sistēmas karināju, tjipa atlaida!
Labāk jau meklēt speciālistus Rīgā.
Es iedevu valokardīnu sirdij, poti pret vemšanu, un vitamīnus vēnā.

bilesutirgotaja (2011-12-14 23:25)      man arii bija-ap seshiem ,uznaaca nogurums,peec vairaakaam stundaam pamodos-celjos augsaa-nevar piecelties-bezspeeks, giibonis ,slikta duusha,naktii drebulji,saapes kaulos-diennakti nomociijos-uudeni tikai dzeeru-paargaaja..pats no sevis???!!..bet reaali slikti bija-domaaju-nomirsu..aarstu neizsaucu,jo liidz telefonam giibonja deelj netiku!! neinu-kas tas bija..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu