Acu lāzeroperācija....

...Vai kāds kas te apgrozās - ir to veicis....? Un? Man pēdējā laikā kaut kā šitā doma neliek mieru.... Gribas skaidru bildi....

lapsu_aacis (2010-08-20 00:35)      turjpinaajums.

cenas. par latviju nemaaceeshu vairs tik preciisi teikt (2 gadi pagaajushi), tacu eiropas cenas, atradiisiet ,iesitot goglee aCleekas vaardus laser vision correction (un valsti) . mekleetaajaa izleks labaakaas un apmekleetaakaas kliinikas, kas noziimee- nonjemiet no cenas 1/3 un dabuusiet taas valsC videejo cenu.
un tad, naakamais mekleejums -pa valstiim

jebkuraa gadiijumaa, kopaa ar sagatavoshanos un speciaalistu apmekleejumiem, reekjinieties ar 1200- 1500 latiem (atkariibaa no acu staavoklja kaa taada, jo kaa jau teicu- ne visiem shii te korekcija ir veelama un taisaama taa- uzreiz)

dranaja_duda (2010-08-20 14:45)      izdarīju, pie Solomātina, 10 gadus atpakaļ, viss kārtībā, bet tas ir individuāli, var kaut kas mainīties grūtniecības laikā, var pasliktināties strādājot pie datora ilgstošu laiku, koroče viss kā normāliem cilvēkiem :) ja taisīt - labāk latvijā, iesaku DR.Solomātinu, Acu centrs tagad kaut kur Elizabetes ielā, cenas adekvātas, kvalitāte izcila, aprīkojums ļoti moderns.

dranaja_duda (2010-08-20 14:50)      http://www.acucentrs.lv/

SanEste (2010-08-21 00:54)      Redzes korekciju veicu pirms mēneša! Esmu neizsakāmi laimīga un kā no jauna piedzimusi! :)

niten (2010-09-01 16:06)      pac gribeju taisit (-2) bet dzirdetas visadas baikas ka esot pectam blaknes un pec garantijas neremonte...
itka pectam nedrikst isti ne daivingot ne svarus cilat....
zinu divus kam taisija un vis ir ok un itka pazinas stastija vel par diviem kam ir problemas....
vot tak...

veesmina (2010-09-01 21:03)      nekam nav 100%garantija, bet gribētos un ja nebūtu naudas problēmas gan jau sen uztaisītu.

Rezia (2012-03-20 19:30)      nu jau pusotru gadu - perfekta redze :) es taisiju pie Lūkina.

Nu nepiekrītu , ka LV ir slikti speciālisti, tās pārbaudes pirms operācijas bija visvisādas, vai vispār var taisīt, nevienu brīdi nelika saprast, kas sūds ar visu, ka tik naudu maksāju, nē tieši otrādāk - izmeklēja kārtīgi un tikai tad taisīja. Tiklīdz mazākās aizdomas, ka kaut kas var nebūt kā vajag, vispār atsakās taisīt.

kenija_kenija (2015-03-05 17:43)      Uztaisīju redzes lāzerkorekciju pirms pāris gadiem. Arī esmu ļoti apmierināta ar rezultātu. Nepiekrītu tam, ka mūsu ārsti nav no labākajiem. Man pašai taisīja Solomatina acu centrā, pavisam nesen biju pie cita acu ārsta, un viņa pat brīnījās, ka grūti bija pamanīt griezuma vietu, ka ļoti labi uztaisīta operācija. Zinu gadījumus, ka tad, kad ir kāds nestandarta gadījums, korekciju pat atsaka Solomatina centrā. Jau kādus 2 gadus pēc kārtas vienreiz gadā viņi piedāvā kuponus korekcijai par puscenu. Lietuvā taisa pa mazu naudu redzes lāzerkorekcijas, paziņas vīram uztaisīja un arī it kā apmierināts, bet tur tomēr ir lielāks konveijers un pēcoperācijas uzraudzības nekādas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu