Kaķi veselībai.

Vai kaķi spēj ārstēt?

mieru_tikai_mieru      jāpiekrīt debram! :)
Bet vispār ir pat eksperimentāli pierādīts, ka, glaudot kaķi, samazinās asinsspiediens, normalizējas paātrināta sirdsdarbība. Ar vienu vārdu sakot, ja no kaķa nav alerģijas, viņš cilvēku nomierina. Bet neieteiktu turēt mājās kaķi tiem, kuriem trūkst iekšējās enerģijas. Labāk tad suni

Mylina      man reiz bij trīskrāsainā kaķenīte, cik biju dzirdējusi, trīs krāsas deva dziedniecisku nozīmi kaķim, 2as vai 4as krāsas atkal kādu citu nozīmi. bet jebkurā gadījumā patīkami, ka uz tevis apguļas kaķītis un murrā... tādas vieglas patīkamas vibrācijas.

Pticka      ir dzirdets, ka stressu mazina... un tam ticu, jo paskatoties uz omuliigo chucheetaaju un paglaastot, kaut kaa paarnjem ari labsajuta!
no rita pa kajam, kad pinas, tad gan bessi un dabuu ar dvieli pa pakalju :D

vel redzeju raidijumu kur stastija par kakju murrashanu - ka murrajumam ir kaut kada frekvence, kas darbojoties kaut kaa dziedeejoshi, tapec kakjis noguljoties un pamurrajot blakus palidzot izarsteties ... protams ticamiba visam shim nav parbaudita :)

cirteejs       foto Stresu mazina...bet manējā parasti guļ virsū, kad šai auksts!

verso      Nomierina viennozīmīgi, murrājot it īpaši. Manējā atkal pēdējā laikā bieži pie manis pienāk un pastiepjās uz 2 ķepām it kā oppā prasoties, gatava pat pa džinsām augšā uzkāpt. Nav viņa man baigā klēpju kaķene, tāpēc arī tagad nesaprotu kur pēkšņi tāda mīla un vēlme pasūdzēties, jo tas viss notiek amizanti. Skatās un ņaud, tjipa - paņem mani klēpī un papļāpā ar mani, man vienai garlaicīgi.

zaiza      minkas var: http://www.ekozeme.lv/apkartne/murrajosais-un-spalvainais-arsts :)

nezkaada      Mans Tomas guļ uz sāpošās kājas, sāpes pamazām pārriet:) dabīgi, ka operāciju netaisa, bet pasilda un pamurrā! Protams, ka viņi uzreiz grib kaut ko garšīgu par to, normals tirgus:))))

expert      Ja kaķis draudzīgs, tad viņa sabiedrība stresu noņem.. tāds pūkains plaukstu masāžas elements..:) Tas var reducēties arī jūtamā veselības uzlabojumā, ja, piemēram, cilvēkam ir asinsspiediens sakāpis uz emocionāla pamata.
Ja kaķis kašķīgs (skrāpējās, kož, neprognozējami uzbrūk), tad tas stresu tikai vairo..

pooh      Kaķa glaudīšana tūlītēji stabilizē asinsspiedienu. Tāpat kaķi nosaka kurā vietā cilvēkam organismā ir problēmas, cenšoties apgulties uz tās vietas. Protams ne vienmēr.
Kaķim, t`pat kā zalktim patīk tie zemes un citi strāvojumi, kuri nepatīk citiem siltasiņu dzīvniekiem, tādiem, kā suns, vai cilvēks. Vieta, kur kaķis mīl gulēt, diezin vai ir piemērota gulēšanai cilvēkam.

ingusik       foto Kamier bern slimo, kakis visu laiku gulj vinjam pie kainjas un silda vinjus! 2011-05-20

vellamaate      Kaķis ļoti regulē cilvēkam asinsspiedienu,guļ kur āderes un ja mājās balts kaķis,attur ļauno. 2014-01-22

SmalkaisStils    1 medicīnas centrs. katrā kabinetā pa kaķim kurš sniedz ārstniecības seansu. :) 2019-10-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu