Sapampis vaigs. Ko darīt?

Pamodos ar uzmpapušu vaigi, vakar nedaudz sāpēja zobs, bet ļoti nedaudz.
Bet kāpēc šorīt uzpampis vaigs, nesaprotu! Ko man darīt?

gnomiks  5 5 Iet pie zobārata kamēr vēl nav svēdiena un vari kaut kur tikt klāt!

marmorakaraliene  3 3 Ja sapampis, tas nozīmē, ka sācies iekaisums, kas var beigties ar sastrutojumu. Pie zobārsta, protams, uz Dzirciema ielu vai citur.

Acaalija  4 16 Var paskalot ar sālsūdeni,noņems uztūkumu mazliet....

lapsu_aacis  2 4 zobam rtg unj attieciigi aarsteet. domaaju,ka tiksi cauri arj kanaala tiiriishanu unj pagaideni. paprasi recepti dalaciinam, noderees.

skvo  2 1 Tikai un vienīgi ar steigu pie zobārsta!!!! Nekadas pašmedicīnas! Sācies ir iekaisums, sekas var būt neprognozējamas!

JurisK  4 3 Jā, neprognozējamas, pat nāve! Žēl, ka vairs netirgo tetraciklīnu, ar to varēja tādas lietas sākumstadijā izārstēt uz gadiem trim.

cilveex    2 Man arī, tikai no iekšpuses, redzēt nevar. Labi, ka nimesils bija mājās, citādi nakts būtu salda. Ātrāk par pirmdienu neko... Nemirsi, kā te saka. Pie urbēja gan būs jāiet, bet mirstamā kaite nav. Iekaisumu noņem ar to pašu nimesilu. Lai arī ar viņu biedē, ka tūliņ pat aknas nokritīs... Nenokritīs. Bet no sastrutojuma var pasargāt.

saulla  5 6 Tava veselība uz Tavu atbildību.Bērnus parasti ir grūti aizdabūt pie daktera....bet pieaugušajiem pašiem būtu jāzin kas ir kas nav labi veselībai.

JurisK  2 2 Hotline, es nebaidu! Ja dikti nesāp, var jau pagaidīt, kamēr sāks sāpēt pa īstam, tad arī raušana būs krietni estrēmāka, nerunājot jau vairs par ārstēšanu. Par miršanu - zinu gadījumu, kad jauna meitene nomira, lidmašīnai nolaižoties(spiediena maiņa) sastrutojuša augšžokļa dēļ.

AnnaFreud  5 4 viennozīmīgi pie zobārsta!
(varu ieteikt Meško, viņam slimnīca eksporta ielā, patīkams dakteris un demokrātiskas cenas)

Ezjule  1   Cik vien ātri var jātiek pie zobārsta! Mana tante savā laikā ar sapampušu vaigu , dzerot pretsāpju tabletītes, iedzīvojās sastrutojušā žoklī, kad visas smaganas bija jāgriež vaļā( operācija!) lai ielaisto kaiti sadakterētu.

manis_nav__  5 1 man ar tā bija..iekaisums..palīdzēt var tikai z/ārsts un pat pēc tam 2dienas būs uztūkums..
es ar šādu vaigu biju aizbraucu uz randiņu,joka pēc,bija nadoedļivijs pielūdzējs,domāju aizbiedēšu:D a nee,piedāvāja .......D laikam seju nemaz neredzēja:D

garaamejoshais  2 5 Tak ej pie zobaartsa

_barba_  3 5 ārprāc!!!kurš tas bija par stomatologu ,kurš uzreiz izrāva zobu???ja zobs vesels, bet iekaisis ,tas ir jāārstē!Vispār,lai zobu izrautu ..es pat nezinu ,kādā stāvoklī jābūt mutes dobumam....!!!

cilveex    2 Slikti, ka uzreiz izrāva. Parasti ir iespēja labot. Vai tas zobs bija TIK sadrupis, ka nelabojams? Man nav tik daudz zobu, lai tos kuram katram ļautu raut... ot tieši tāpēc gaidīsu, kamēr tikšu pie uzticama doka, nevis zirgu daktera ar knaiblēm.

MORENA_1986  2 1 Pie zobārsta jo ātrak, jo labāk!

Balvina  1 2 Zobārsts!!!!!
Pat, ja izdosies to uztūkumu nodzīt, skaidrs, ka zobam ir kāda vaina, tas jāparāda stomotologam.....Ja sastrutos, būs nepatīkamāka ārstēšana:(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu