Limfmezglu iekaisums

Tādu diagnozi bērnam uzstādija mediķis un sākām lietot ieteiktās antibiotikas un kompreses liekam. Jau viens 5 dienu kurss iziets un sākĀm jaunu. taču piepampums nemazinās. Varbūt kāds no personīgās pieredzes var dalīties, cik ilgi tas var tā vilkties?

LiLijana  1 6 Manam puikam izgrieza

migdala  2 2 Jautājums ir: kāpēc limfmezgli iekaisuši? Parasti tam apakšā ir vēl kaut kas. Varbūt tikai saaukstēšanās, bet varbūt kaut kas nopietnāks. Labāk aizteci pie vēl kāda daktera kopā ar visu bērnu.

Maxx    5 nēesmu mediķis i varbūt kļūdos,bet limfmezgli piepampst tad,kad ir infekcija organizmā un viņš ar to cīnās,smagi! bet tas nenorāda ka iekaisis ir konkrētais limfmezgls,bet gan kas tuvumā atrodošs!tjip,angīna i kakla limfi piepampuši,jo no tiem tiek pastiprināti ražoti baciļu iznīcināšanas karavīri!/tas tā,poētiski/manas tādas domas,empīrisko novērojumu rezultāti!:)

riks  8 2 skat. asinszāli un ehināciju.

verso  1   Jebkurā gadījumā, ja lieto zāles vai nelieto ir ļoti daudz jādzer un pēc oespējas vairāk ūdens. Tas palīdz izvadīt sakrājušos draņķus. Priekšroku, ja runa iet par zālēm, dodu homeopātijai. Ietaiktu atrast labu homeopātu vai vismaz aiziet līdz kādai homeopātiskai aptiekai, kur strādā gudri cilvēciņi.
Manam bērnam ar antibiotikām tikai bišku sačakarēja imunitāti, jo pēc viena kursa antibiotiku, vidusauss iekaisums atkārtojās pēc pāris nedēļām, yad izdzērām vel vienu kursu, bet iekaisums atkal bija klāt. Kad piedāvāja atkal antibiotikas, laipni atteicos un steidzami uzmeklēju homeopāti Joksti. Process ķēpīgāks - graudiņi, pilieni un noteikti ne tikai 5 dienas, toties vidusauss iekaisums jau pāris gadus mūs neapciemo.

dobermans  2 5 limfmezgli aiz gara laika neiekaist - jaameklee patiesais ceelonis,obl.asins analiize...

saullla    1 diemžēl veesmina..šoreiz piekritīšu lapsuaacim....
Tiešām tur jābūt dikti neinformētam lai nezinātu ka limfmezglu iekaisums ir ļļoooooti nopietna lieta....Un vai tiešām pie ārsta nav izrunāts,uzdoti 1000un1 jautājums par un ap šo lietu????....
manuprāt tur ne tikai ārsts jāmaina....

Limfa kā zināms cirkulē pa visu ķermeni,tad iedomājies ka infekciju var pārnest fixi un ātri ja netiek darīts uzreiz visss...un konsultācija nevis rīt,bet šodien pie citiem ārstiem....

skrejosaa  1 1 Veel 3 dakteri + pilna asins analiize Gulbja laborotorijaa ,
+ kampareljas kompreses, vispaar arii homeopaats.

violinn  1 2 Es teiktu- prom uz infekcjslimnīcu. Tur var atrast, kas tas ir, kāpēc šī vaina. Tur var tiešām būt kāda saslimšana apkašā.
/ personīgā pieredze/ novazājos pie citiem dakteriem mēnešiem kamēr tomēr slimnīca.

kissa38    1 Bērniem limfmezgli reaģē ļoti saasināti un attiet normālā lielumā ļoti lēni...

saulite_spiid  2 1 Ja bērns ir mediķu kontrolē, nav par ko uztraukties. Kad mana meita bij maza, daudzkārt bij šī problēma. Tad stipri iekaisušo limfmezglu reiz izoperēja (bērnam stipri sāpēja)- un nekad vairs šāda problēma nemocīja.

Garaam_ejot  1   Jebkura cilvēka organisms uz antibiotikām var reaģēt dažādi,tas nozīmē,ka limfmezglu iekaisums var uzsūkties un var neuzsūkties,atkārtoti zāles nav ieteicams dzert,bērns ir jāparāda ķirurgam.Vēl būtiski ir novērot bērnu vai ir temperatūra,ja tā ir paaugstināta(virs 38),tad nepieciešama ķirurģiska operācija,ja temperatūra nav ir pie 37,2,tad tomēr tas liecina par iekaisumu un ķirurga konsultācijas ir nepieciešama.Palūdziet ģim.ārstam norīkojumu pie ķirurga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu