Kā mazināt enerģijas dzēriena iedarbību

Nekad nebiju lietojusi enerģijas dzērienus.Šodien nopirku kaut kādu sū... Dynamit ar paaugstinātu kofeīna saturu, domāju, ka varbūt tas man palīdzes ilgāk palikt nomodā,jo ieplānots vēl pastrādāt pie datora.Bet reakcija man pavisam slikta- sirds dauzās un žņaudzas un nevaru nosēdēt uz vietas ne 5 min. Varbūt te ir kāds mediķis, kas varētu ieteikt, ko darīt,sāku jau baidīties par sirdi.

Vucis (2011-05-16 11:50)      Ir dzirdēts, ka enerģijas dzēriena vietā labi palīdz palikt nomodā arī espresso /neciešu, tādēļ izmantoju tikai stipru kafiju/ kopā ar kolu. Vismaz nav tik draņķīgs kā enerģijas dzēriens. Šad tad izmantoju, ja sanāk pa nakti braukt.

Tiem, kas ar augstajiem asinsspiedieniem, gan labāk atturēties.

dulla_pauline (2011-05-16 12:12)      Vienīgo reizi, kad pēc negulētām 3 sutkām bij diezgan tālu jābrauc, nopirku pāris Dinamītus un vel kaut kādu h*iņu, kas arī skaitās enerģijas dzēriens. Tad nu vienīgais efekts, ko panācu, bij sačakarēts kuņģis. Tad jau labāk cauruļtīrāmo kolu nopirkt, ja nav kafijas pa rokai.;)

Huga (2011-05-16 13:30)      Laimīgie, uz kuriem tie padzērieni iedarbojas ! Es personīgi varu dzert cik gribu, bet visviens knābājiens nāk virsū .....

NakcPutns (2011-05-16 14:45)      vislabākais padzēriens bij reijz nakcpārdevēja uztaijsīta kafija aijnažu benzīntankā, ja pa igaunijs pierobežas taijsno gabalu braucu šaurāmšaurām actiņām un zodu atspiedis pret stūri, tad pēc tās līdz pašaij mājai biju kā ŠTO? GDJE? KAGDA? talismans grozīgu galvu un platiemplatiem lukturiem...:D

vilks28 (2011-05-16 18:04)      Nu,tak uztaisi kārtīgu kafiju,nevis naudu urīnā pārvērt .Trīs kārtīgas krūzes pa nakti un acis uz kātiņiem ,kads tur miegs...nesaprotu es tos cilvēkus brīžiem.

JurisK (2011-05-16 19:34)      Derētu aiziet pie daktera pārbaudīt sirdi un tā. No tiem štrunta pļumpūdeņiem nevajadzētu but tādai reakcijai, nekā tak tur vairāk nav, tas pats, kas pāris kafijas tases pluss gāze un cukurs.

_Lexus_ (2011-05-16 20:53)      da nu tos enerģijas dzērienus, reklamē, ka miegs nenākot un esot možums. pilnīgs fufelis! miegs nenāk un apšaubāmas kvalitātes možums ir tāpēc, ka visu laiku čurāt vajag pēc tās drazas, ar to arī pamatojās "enerģija", lai biksēs nepieslapinātu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu