Vai kāds ir mēģinājis atmest smēķēšanu ar EL-CIG?

Esmu nolēmis beidzot (atkal) tikt vaļā no smēķēšanas.. Vienreiz jau tas izdevās, lietoju plāksterus pārejas laikā. Tagad ir doma to darīt ar elektroniskās cigaretes piepalīdzēšanu.
Jautājums visiem - gan profesionāliem mediķiem, gan vnk cilvēkiem ar pieredzi..

asecret      Piekrītu, ka visa "sāls"ir griba.
Es atmetu ar grāmatas palīdzību. "Kā viegli atmest smēķēšanu" (autoru gan vairs neatceros. Nujau 2 gadus nepīpēju. Grāmata ir smadzeņu skalošana un lai tur vai kas-jāizlasa līdz galam.
Teikšu godīgi, ir, kas atmeta, ir kas neatmeta pēc šīs grāmatas izlasīšanas. Bet viens ir noteikti-tad, kad Tu to izdari (nevis ar gribasspēka metodi , bet ar smadzeņu izskalošanu), tad dzīve ir fantastiska!!! Un pat bezz jēlkādām vēlmēm šad tad to darīt. tādas vienkārši nav. Hops- un Tu esi nesmēķētājs.

SievieteMelnaa      Cileveki noteikti ir iedalaami kaut kaados tipos, peec taa kura metode vinjiem paliidz atmest. Vieniem taa ir graamata, citam plaaksteri, cits atmet uz sitiena. Man arii vajadzeeja paarejas periodu (aptuveni 6 meeneshus). Bet smadzenes sev izskaloju pati ar narkologa metodeem - ir tachu daudz citu lietu, kuras sniedz baudu un kuras tu vari atljauties. Lai veicas atmest pa iistam!

Zelta_rokas      Ar el-cigareti neesmu meeginaajis, bet elektroshoks paliidzeeja! mulkiibas peec atsaaku peec pusotra gada. Juun, kad buushu Lv atkal aizieshu pie dakteres un .....uz visiem laikiem!

Graafs    1 Neticu ne e-cigaretēm,ne citiem pesteļiem-reizes padsmit es pēc tiem pesteļiem mēģināju atmest un viss velti-biju zaudējis jebkādu ticību kautkad atmest to ļuļķēšanu,domāju,ka tā atmešana nav domāta Man,kurš dienā izsmēķē Divas paciņas cigarešu un smēķē 35 gadus...un,tad es Atmetu-pavisam vienkārši-nesmēķēju un viss.....Gaidīju,kad sākšu resns palikt,jo tas resnums daudziem ir,kā bubulis....
Tagad varu droši teikt-ar resnumu tam nav nekāda sakara-vienkārši nevajag apķert ledusskapi un jākontrolē,ko ēd un cik ēd-tad varēs savus kurpju purngalus nesaliecoties saredzēt-2.gados bez cigaretes neesmu pieņēmies svarā ne par puskilogramu!:)Lai Jums veicas nomest šo netikumu!
2011-11-13

Spicis      Nepīpojot neviens nav nomiris (kā nāves cēlonis). Nekas nav jādara, pat ļuļķi mutē nav jābāž. Nevajag forsēt un iedomāties vai bazūnēt, ka atmetu! Ne-e, izdodas labi ja pārtraukt. Apkārtējie smerdeļi (pīpmaņi) parūpējas par to. Recepte vienkārša: piedomāt (pēc būtības). EL-CIG ir bizness un tāpēc reklāmas. Kā inteliģentajam veļas pulverim, kurš vispirms traipu atpazīst un tad to izmazgā! :) 2011-11-15

kissU      ieej www.allencarr.lv apskaties, attaisi youtube iesit allencarr video seminar. problēma ir tavā domāšanā nevis cigaretē, un visa problēma slēpjas tajā kad tu par cigareti domā savādāk nekā tā patiesībā ir :))) SĀC DOMĀT! 2011-11-17

Burkaa      Nolem nesmēķet un nesmēķē. Nu jau otro nedēļu izdodas tikt ar kārdinājumu galā.Sākumā bija grūti - ieradums.Kaut ko izdari un gribas paņemt cigareti,kaut kas jāpārdomā- atkal cigarete...,nu vairs nav tāda vēlēšanās uzsmēķēt. IERADUMAM liels spēks,tiec ar to galā un viss izdodas.Viss ir galvā, visi palīglīdzekļi manuprāt ir tikai iespēja novilcināt atmešanu,iespēja vēl drusku neatmest :)
Izdari izvēli,KAD PATIESI JŪTI,ka nu ir tas brīdis,kad vari atmest. Lai veicas!
2011-11-17

krigers    1 Esi par tizlu lai atbrīvotie no šīs atkarības ja jau vienu reizi atbrīvojies,nahren atkal atsāki...?Par nikotīna vergu vien būs japaliek! :)) 2011-12-24

neratnelis      Man a gribās atmest, bet nav iemesla kāpēc tik vieni plusi 🤣 2022-08-01 21:09

RRAGANA      Atmest ir elementāri! Vnk vairs nepīpo i sjo! 3 dienas sakož zobus kad gribas iet ap stūri uzvilkt dūmu, nepērk jaunas cīgas, mājās netur krājumus un neiet kopā ar pīpoņiem pīppauzēs.

ELEMENTĀRI!
Lomkas pēc nikotīna pāriet tāpat kā pohas pēc dzeršanas😏
2022-08-01 21:35

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu