Tievēšana nezaudējot krūšu izmēru un formu?

Zinu,,tulit saksies uzbrukums,,,un tomer-KAA sievietei notievet,man zinams,bet ka to izdarit nezaudejot krushu izmeru un formu????

lapsu_aacis      Metisa (2011-07-10 21:47) personīgā pieredze

turj naU ko skaust. tu iedomaaties nespeej, kaada irj taa pretiigaa sajuuta, kad vasaras sutonii, zem pupiem smako sviedri, tie berzhas gar puFturi, aadu, un tu nezini,kaa ir, kad teU bumbaarniicas vasaraa jaaneesaa, lai kaajstarpi pasargaatu no taadas pat berzeeshanaas un jeelumiem un tu, pavisam noteikti nezini, cik nenormaali spiediiga ir taa sajuuta, kad tu zhaunies pa trepeem uz 5 staavu un pie 2 staava , teu saakas aizdusa, jo tavi , pat ne 120 netiek liidzi .

te dazas labas ahuunaas gudreles spriedeleeja,kas irot jaarij, lai nomestu keegee un ,spriezhot pec atbildeem, pat nezina, kaadas irj sekas shai tieveeshanai.
varu pastaastiit, ja dikti gribaas, ibo iru paara reizes metusi nost 20+ kg.

1. pupu nebuus. buus pupu mizas. ar to varat reekjinaaties. un taas rekonstrukcijai bez skalpelja, njepodljezhit.
2. pieaugs spaarni un sajuuta,ka staigaajot kaajas zemi neskar.
3. un maksa parj sho te "agraak biju resna un nesmuka, tagad tikai nesmuka" (:DD) , buus neatgriezeniski sabojaati zobi, aada, mati un iekshas.

jeb juus domaajaat, ka peec 30, kad miesas saak gatavoties vecumdienaam, shaadas te dramatiskas svara mainjas naak parj labu??
nevaru iepriecinaat, nenaak vis. agraak vajadzeeja domaat, jauniibaa un pilniibaa restrukturizeet savu eedienkarti, dziivesveidu un domaashanu, peec 30, ir stipri parj veelu.

brainda      man jau patika Laurencia komentārs:)
statistika liecina, ka meitenes viņas vecumā tikai 29% ir apmierinātas ar savu arējo izskatu, domāju kurā gan ši jaunā lēdija būtu sadaļā...laikam jau tajā:)

par manējo vecumu komentu nav..........jo sievietes manā vecumā (statistikas pētījumi) ar savu figūru ir apmierinātas gandrīz 100%

galvenais ir sevi mīlēt:).........katrs ir idividualitāte šajā Dieva radītajā pasaulē:)

DzEira      Laps_aacis- diezin vai METISA domāja pārspīlētu resnumu. Man domāt, ka sievišķīgas kuplas formas un resnums ir divas dažādas lietas, k0????

diana1960      Neklausies nevienu ! Nekas nekarjas !Nometu 16 kg.Ja gribi ,raksti ,iemaciisu. Bet tas nopietns darbs ar sevi .

KraaKraa      pa teletaipu no lapsaacija
DzEira (2011-07-10 22:52) viedoklis

neko, ibo ja babulis defaultaa ,augumaa irj metr seshtriis, sver 50 keegee unj sieviskjiigas kuplas formas jamai saakas ap 70 keegee,tad grozies kaa negribi, vinjai irj lieki 20 keegee. un nav svariigi- augums metr septinjsmitdiu, dziivmasa ar smagiem kauliem vinjai ir 63 keegee un vinja irj izteikti slaida vai vinjai ir meters astonsmitpiec unj svars 68 keegee unj vinja irj izteikti slaida , sieviskjiigi kuplas formas visos gadiijumos ir liekais svars!
nu nav taada jeedziena- sieviskjiigs kuplums, irj babulji, kuri naproch atsakaas atziit,ka irj tukli vai arj noslieci uz tuklumu unj irj vechi,kuriem patiik spekji spaidiit.
probleemas saakas briidii, kad spekja spaidiitaaajiem aptruukstas ko spaidiit unj spaidaamaas aktiivi mekleejoties, ierauga topsiku, kurjaa irj aprakstiita vinju GiGaSaape unj refereeC uz probleemaam- lieko svaru.

un iedolbii to seU uz deguna.

JurisK      Te, kaa saka, jaapienjem leemums un jaariikojaas! Gadi tev veel ljoti pat minimaali, jaasaprot, ka taa nebuus vienreizeeja akcija, bet uz visu atlikusho muuzhu. Ja tu to speej, tad uz priekshu. Pupiem nekas slikts nenotiks, driizaak pat varbuut uzlabosies. Bet noteikti pirms pie daktera pakonsulteejies, paarbaudi kompleksi veseliibu. Jo tas ir stress, vismaz pirmos 2-3 meeneshus, ne tikai gariigs, arii fizisks. Izmaksaas tas, saakot ar apm 50-70ls meenesii, kas gan nedaudz kompenseesies no taa, ka mazaak pirksi nevajadziigo paartiku. Varianti ir vairaaki, visi vinji sameeraa vienaadi ar to, ka notiek regulaara uznjemto bariibas vielu kontrole pluss iipashas bariibas piedevas. Apm. peec gada vareesi pieveersties arii daudz-maz fiziskaam aktivitaateem. Veel jau jaanjem veeraa tuvinieku reakcija, jo kotletes iipashi tev pashai nebuus vajadziigas:)

Lucy      Man jau šķiet labakās tievēsanas zāles ir izlasīt komentāru lapsu_aacis (2011-07-10 22:00) viedoklis :))))
Pēc tā izlasot netikai ēst negribēsi,pat pis...nē:))))
Plinti rokā un ba,bbbbbbbbbbbbāc:))))
Mana trenerīte uz jautājumu,kā notievēt,atbild... mazāk rīt vajag!!
Ja arī par vienu izmēru paliks krūtis mazākas,nav liela bēda,jo nekādi zirnīši jau tev nav.
Krūtis lai nebūtu nokarājušās,ļanganas ir speciāli vingrinājumi.
Es tos izpildu ūdens aerobikā.Lieliks relaks 2x nedēļā.

Dandija      Ja sieviete sev patīk , tad patiks arī vīrietim- kad man bija 10 kg vairāk -jutos ne sliktāk kā tagad, kompleksi ja ir - viņi būs arī tad, kad nomet tos 10 kg. Seksīgi apaļīgām sievieteēm- un tāda Tu esi, vienmēr būz mazāk krunciņas- un tas ir liels pluss. Un kam nepatīk lai neskatās , taču fiziskās aktivitātes gan vajag- un nevis ar mērķi notievēt- bet gan lai būtu vesela- jāatrod dev vistīkamākais veids un uz priekšu- ja darīsi kaut ko ar riebumu- nepalīdzēs. Nav noz;ime vai tā būtu dejošana- saslsa, peldēšana, garas pastaigas- galvenais kustēties un ar prieku . Vēlu veiksmi ;))

Papele    1 Nedomāju, ka vajadzētu kaut ko mainīt!! Tāpat esi pikanta un glīta!!
A ja to vēlies darīt kāda muļķa dēļ, tad labāk meklē tādu, kam patiksi kāda esi, nevis pārveidosies, lai izpatiktu citiem!! Tas nav tā vērts!!!

Just_      Kā tik droši var zināt, ka tūlīt sāksies uzbrukums? /Ziņkārīgi tā pavaicāju./

Par jautājumu - tas nav iespējams. Var kaut ko mēģināt saglābt ar speciāliem krēmiem krūšu ādas nostiprināšanai, bet ja pamatīgi notievēsi, tev jārēķinās ar ļerpatiņām kādreizējo kuplo "argumentu" vietā. Protams, tievam būt ir labi, tāpēc varbūt izdomā, kas tev svarīgāks.

EWA_I      Pagājušā nedēļā uzgāju šo saitu. Tur par vingrošanu, ēšanu, utt. Man jau liekas, ka drusku par traku, bet šoreiz tas nav galvenais. Izlasot tavu jautājumu atcerējos - tur ir arī lietotāju atsauksmes, "pirms un pēc" fotogrāfijas. Un šī meitene : http://www.bodyrock.tv/2011/07/06/bodyrocker-elizabeth/
Cik pie viņas profila ir pozitīvas atsauksmes!!
Un es domāju, ka to visu vari attiecināt arī uz sevi!!

+ Internets ir liela miskaste, bet var atrast arī daudz labu lietu. Meklē!! Diemžēl latviešu valoda ir maza valoda, tāpēc angļu, vai krievu valodā informācijas būdz daudz vairāk. Un, cik esmu novērosjusi, arī atsauksmes, komentāri, atbildes uz jautājumiem, - daudz draudzīgāki, pozitīvāki.

SievieteMelnaa      Notievejot kruutis paliek mazaakas, nevis zaudee formu. Man shjiet, ka tas nav nekas slikts, jo sieviete visa paliek tievaaka, taatad proporcijas saglabaajas aptuveni taas pashas.

jodo      Laurencia (2011-07-10 16:34) personīgā pieredze
"...,pēc 19:00 vēlams tikai augļi,dārzeņi,"

Bulšits. Un, ja mīļā zinātu, kā var ar augļiem smuku riepu dabūt...

Lovetta (2011-07-10 20:18) viedoklis
"visas ar saviem trenažieriem...ar algu 400ls apmērā un audzināmiem bērniem tas ir nesasniedzami."

Vēl viens bulšits. Visu vari darīt arī mājās. Pa lēto. Par ēšanu gan jāpiedomā. Un arī laika tas daudz neprasa. 30-60 minūtes dienā tiešām grūti atrast? Pamēģini sākt ar sava laika plānošanu. Un iemet kaut kur laiciņu, kad trenēsies. Ja grib visu var. Un vienmēr var atrast atrunas, lai kaut ko nedarītu.

jodo      Starp citu... draugos.lv ir pāris labas diskusiju grupas par fitnesu un bodibildingu. Tur ir tiešām daudz labas info. Latviski. Kas meklē, tas atrod ;)

tiritomba_a      ja nebūtu slinkums pameklēt daudzus topikus atpakaļ, tad veselu kaudzi ar padomiem izmestu laukā par tēmu "liekais svars un cīņa ar to". man nav lieka svara, un nebūs. jo esmu izstrādājusi savu sistēmu kā nevairot nesmuku un neveselību. mani vairākkārt aprējuši tie, kuriem mana metode liekas par drastisku, pretīgu u.t.t. tāpēc neatkārtošos.
bet otra, svarīgākā lieta. ir nevis jārunā par to, bet jādara. apnikušas šīs čīkstules, - aij, aij, aij, es tāda un šitāda, kā ar to cīnīties. pirmkārt ņečikstēt kā vecām neeļļotām durvju eņģēm. otrkārt, atrast iespējami daudz padomu un sākt tos visus pielietot un vērot rezultātus, un sekot efektīvākajam. un treškārt, ja sevis veidošanu uzskata par cīņu, tad 100 proči nekas nesanāks, jo cīņa pati par sevi ir vardabība. nav svarīgi pret kādu vai sevi, vai savu svaru. nevajag cīnīties, vajag sevi mīlēt. un caur mīlestību sevi sakopt, ja tas nav līdz šim izdarīts. kaut gan par rezultātiem šaubos. ja līdz šim viss bija labi, tad kādēl tagad slikti? bet ja nebija labi, tad kādēļ tikai tagad jāsāk "cīņa"? vīrieša dēļ? atļaujiet pasmieties ...

evilsissy      nevajag izslegt no edienkartes taukvielas, pat ir ieteicams est treknas zivis, avokado, riekstus un seklinas, pec fiziskas slodzes nav nekada vaina apest makaronus, ka ari sad tad uztura lietot nedaudz ista sviesta. Es piemeram labi jutos, kad man ir tie liekie 2 - 3 kg. formu loti labi var saglabat, izpildot vingrojumus uz powerplate, kas tiesi veicina muskulu tonusu.

piparbecinja      svaigi kaposti, kefiirs. vingrojumi kruutiim. ja galigi karaajas, tad varu ieteikt vienas firms kreemu. pa manam, Tev apaljigums piestaav. Man, piemeram, nee.

selavi_5      Nav tādas receptes! Krūtis ir pirmais rādītājs, ka svars zūd! Bēdīgi, bet fakts, tādēļ netaisos zaudēt svaru! Jauku dienu visiem! 2011-12-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu