Jauns vīruss?

Pastāstiet, vai tagad uzradies kāds jauns vīruss? Simptomi: temperatūra ap 37.2, šausmīgi sāp galva, asaro acis un lauž kaulus+milzīgs nespēks. Pirmo x mūžā nācās ņemt darbā brīvu dienu. Indīgos komentārus paturiet pie sevis, vakar nav ne dzerts ne tusēts.

Ingaxx      Par dārzeņiem ir fakts - tos nelieto uzturā! To es savā darbā redzu - pie gaļas gabala karotīte bezmaksas salātiņu klāt iet - nē, mums tos tūdus nevajag! Mums gaļu... Un runā vēl, ka ēd baigi veselīgi....
Par to sāli - pāāreiz, tāpēc tuksnesī, kad organisms atūdeņojies, liek sāli gabaliņu apēst. Es par šito vēl brīnījos... Lāb lāb, viss jau ir pareizi :)

Zelta_rokas      Saals der tikai kakla un deguna skaloshanai, nevis iekshaa dzershanai!!!!!!!!!!!!
Dzer teeju un un vajag kaartiigi izsviist *taa ka palagus 3x dienaa jaamaina! Bez pirts!!! Un viss buus Ok!

Chelovek_Sinjak      Tējas biezaa slāni, un gulta 3-4 dienas un viss oki doki, tikko pats atguvos :)

Hel-ena      Jau tika pagājušajā nedēļā ziņots, ka ir paragripas vīruss, par simptomiem var izlasīt google vai kādā med. portālā! antibiotikas pret vīrusiem neder, tas ir jāizguļ! Daudz dzert tējas, daudz gulēt un neskriet uz darbu, var iedzīvoties komplikācijās.

undine      Ingveru un vienīgi ingvera tēju jādzer.

angel6910      un ko dariit tiem kas nevar gulēt mājās?:(((

Spicis      Ja nav sifelis vai gonoreja, tad bez bēdas var ārstēties svilpojot! Labi ir šādi plaši nepielietoti līdzekļi:
1) kakla skalošanai - glāzē silta ūdens izšķīdina 1/2 tējkarotes vārāmo sāli + 1/2 tējkarotes pārtikas sodas + 1-2 pilieni joda tinktūras. Ar 1/2 tējkarotes domāts nepārforsēt, ar siltu ūdeni domāts neapdedzināties. Ar karotīti samaisa un tad skalo kakla dobumu. Palīdz!
2)dzeršanai: ap 4l ūdens (nu, man tāds grāpis, kurā gatavoju šo dzērienu), ingvera sakne (gabals kā rādītājpirksts kopā ar īkšķi līdz plaukstas locītavai), trīs citroni, šķipsna zaļās tējas un 500 ml medus (pus litra burciņa). Pagatavošana. Ūdeni uzvāra tērauda katlā, ingveru sagriež paplānās ripiņās un vāra 20 min. uz mazas liesmas. Tad nogriež degli un katlā iemet šķipsnu zaļās tējas (pēc izjūtām), noslēdz ar vāku uz kādām 7 min. . No citroniem izspiež sulu (līdzīgi kā no apelsīniem). Katla saturu izkāš caur sietu lai atdalītu biezumus. Salej atpakaļ katlā. Kad temperatūra samazinājusies, pievieno citronu sulu, vēlāk atdziestot (vēl silts) izšķīdina medu. Tādu var dzert siltu, vasarā atdzesētu. Aizstās bodes limonādes un stiprinās organismu dzesējot slāpes. Ja sapilda tukšās PET pudelēs un patur siltumā pāris dienas - ierūgst. Tad no ledusskapja baudām gāzētu. Veseļojies! :)

SievieteMelnaa      Man shitas aizvakar bija. Temperatuura gan nedaudz augstaaka. Paguvu iedzert 1 Fervexu, jo kaulus patiesi lauza tik stipri, ka bez pretsaapju nebija iespeejams iztikt. Panjemu 1 briivu dienu un shodien jau esmu uz kaajaam. Cik aatri saakaas, tik aatri pazuda. Un jaa, runaa, ka tas esot viruss.

Kapucino  1   Divas dienas gultā zem deķi un tēju, tēju pelašķu, tad ingvera ar citronu un medu. Un šodien jau uz pekām. Bija nespēks, bet uz pēcpusdienu sāku atdzīvoties.
Laimējās bez kakla sāpēm un pavisam nelielu klepu. Tad gan tableti ar sodu kur klāt pie kaut kā dabīga...

Kapucino      Saka, ka pavisam drīz šogad, arī gripa būšot klāt. Jo šis vīruss, arī liekas, pa ātru izplatījās pie mums.

Naktsbrauceejs      Jauns vīruss?-tie visu laiku ir jauni,tie pielāgojas un pārveidojas ļoti straujā tempā! 37,2-Tas norāda uz novājinātu imūnsistēmu. 38-tā ir optimālā imūnsistēmas darba temperatūra.
Sālsūdeni dzert tiešām nevajag,bet pasūkāt kristāliņus ir ok,vēlams jūras sāli bez jebkādām piedevām.
Tas ka antibiotikas nenogalē vīrusus ir pilnīgs blefs(ir gan dzirdēts par atsevišķiem vīrusu veidiem kas kļuvuši imūni pret dažām visbiežāk lietotajām antibiotikām.)Tikai pēc antibiotiku lietošanas obligāti jāatjauno zarnu mikroflora ,jāpalieto lacto un bifido baktērijas (actimel nederēs).
Godīgi-neatceros vairs kad pēdējoreiz slimoju.Ja kas pieķeras,tad tālāk par pirmajiem simptomiem nekad nenonāk.Max 24h laikā viss jau beidzies.
Daudz laba ūdens,skudru koka miza, microhydrin,ehinaceja vai ultimate,visu dubultdevās un viss sliktais beidzas vēl īsti nesācies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu