Cik daudz alkohola drīkst lietot ikdienā?

200 gr.vodkas,(neiet runa par pudeli vai litru) klāt pie labām vakariņām, ar sīpolu, ar 5-6 asiem,sarkaniem čilli pipariem no burciņas, un uz manu lielo (120kg) rumpi, tas tak nekas nav, ...tas tik taa, regulāra dezinfekcija organismam pret visādām gripām un triperi (deguna), bet te viena teica ka tā var palikt par žūpu!!! vai tā var būt ??????

Eheeeeei      sīpoli, čilli un šņabis.... iesaku pievienot ķiplokus, siļķi un nemazgātas zeķes, un neviena zaraza nenāks ne tuvumā :d :D :D

vilks28      Pret triperi ir antibiotikas ,bet vispār runā,ka 50-100 grami ir norma ,ja regulāri. Alus divas pudeles , un ja vīns, tad ap300 grami,tas būtu divas glāzes apmēram.Bet ir gadijumi ,kam pat ošņāt nevar dot!!!

hamsters      Viss nelielās devās kaitējumu nerada,tikai tas nav cilvēku dabā un pārvēršas negausībā.Kādam liekais svars ,citam atkarība no kautkā,ja viens vai otrs sāk traucēt dzīvei tad ir perebors

feini_      Pie slimošanas noder un,kad jūti kādus saaukstēšanās simptomus,bet ikdienā,tas ir daudz par daudz.:)

diaanna      Un kas teica,ka latvieši nav vienota tauta? Katrs dzer atsevšķi un tad visi kopā pasākumos ,kas saucas par jūras svētkiem ,zveinieku svetkiem , zaļumballem ,Jāņiem un t.t. Tas noteikti veido kopības sajūtu...jauki ...

toronto1967  1   normāls daudzums ir 200-300g vodkas darba laikā pie pusdienām, un tad vakarā 8-10 pudeles alus ...

sandra1111    1 brrrrrrr,,,,,,

selnija_      Ja 200 gr vodkas nav nekas, tad apsveicu, zaļais pūķis jau parāvis.

pidulis  1   Brandavīna dzērājam ellē kājas karājas,
Alutiņa dzērājam dvēselīte debesīs.:)))

cukurzirnis      Brandavīna dzērājam ellē kājas karājas,
Alutiņa dzērājam dvēselīte debersīs.:))

kokote      ....savāda mums tā domāšana...ja franči (franču kultūras reģionā dzīvojošie) arī spāņi,itāļi pie pusdienām, vakariņām piedzer glāzi vīna - tad izsmalcināti, a šņabi - fuiiiii :)) vēl komplektā ar labām vakariņām...mandomāt tas gaumes jautājums (par to tilpumu- nezinu, es tikai tā principā), es pie kā tāda kreptīga izvēlētos kādu austrāļu sauso sarkanvīnu vai Čīles, bet gan jau var arī šņabi...iekomentējot komentārus: nu nedomāju,ka tur kāda smaka...un konjaks ir citādā komplektācijā lietojams, ne kā šatīgu vakariņu daļa (domāju klātlietošana) , to var pēc tam pie kafijas vai labas cigaretes :)

vilks28      piduli,alutiņa dzērājiņam ir nieres čupā ,nevis dvēselīte debesīs ,bet par dvēselīti to nevar zināt ,kam nu uz kurieni ,citam debesīs citam uz...!

Palomino      Patēriņa limits var mainīties atkarībā no alkohola lietošanas veida: ierīvējoties vai iedzerot. Jā, un tad vēl sīkāk sadalot pēc laukuma un masas...

garaamejoshais      Jaa .. katru dienu shaads daudzums, peec laicinja vair nevareesi atteikties...

JurisK      Ja spēj kontrolēt patēriņu, tad nekā īpaša, varbūt pietiktu ar 150gr. Veselībai tas nekaitē, atkarībā nokļūst garā vājie.

piparbecinja      tas jau ir alhoholisms. tas, ka dezinfekcijai - tā ir otmaza.

bacter      Tu jau esi atkarīgs alkoholiķis, bet viss pārējais bla, bla tikai lai sameklētu attaisnojumu dzeršanai

zance      Nu ko-tā nevar palikt par žūpu, jo tu tāds jau esi!! Nu nav 200 g arī uz tavu lielo rumpi nekāda vairs tur zāļu deva!! Ja nu vienigi tu labas vakariņas katru vakaru neēd un tas gadās teiksim divas reizes mēnesī, tad vēl nekas!

Plaanpraatinjsh      Litru!!!! 2012-02-16

kafijpupina      jacer, ka autobusaa Tu nebrauc uz darbu!!!!!! 2012-10-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu