Herbalife - par vai pret

Radušās nelielas svara problēmas.
Mani aicina veselības grupā, kur aktīvi jālieto Herbalife produkcija.
Uzlabojot veselību un koriģējot svaru.
Vai ir kādam pieredze ar šo produktu?

garaamejoshais  1   uz sporta zaali ej un kalorijas vnk reekjini... 1000 dienaa un viss

Just_      Vai tad Herbalaif nav jau noiets etaps? Man derdzas jebkas, kas atgādina sektantismu. Reiz biju kaut kādā Herbalaifa sanāksmē. Nu nekādas atšķirības no Jaunas paaudzes sanāksmes, pat "atgrieztie" uzstājās ar savu pieredzi par brīnumiem, kas ar viņiem notikuši, lietojot Herbalife. Tas vien atņem jebkādu vēlēšanos pat pamēģināt, kas tas ir.

Zeltiite      Lai nodarbotos ar sevi, nav nepieciešama grupa un ``brīnumzālītes" - ja tas nāk no savas iekšējās pārliecības un kļūst par dzīvesveidu.

Lucy      Labāk brauc uz tirgu,sapērc dārzeņus tepat audzētus,vāri,tvaicē un esi vesela un slaida.++ pavingro,paskrien pa mežu.
TŪTS TAS Herbalife senus gadus atpakaļ,biju aizgājusi uz konfereci paklausīties,ar to arī man pietika,paskatoties uz tiem pulverīšiem,bija doma tos izplatīt.Brīnos,ka vēljoprojām vini cīnās,jo tas bija vismaz gadus 15 atpakaļ.

art_deco      Pret.Lohatrons. NLP.

annija005    1 Tā kā esmu saistīta ar medicīnu tad varu pilnīgi droši apgalvot ka sastaavs kas ir iekš kapsulām nuuuuu...nav tik ļoti kaitīgs ,bet cik labs arii nevaru pateikt Pašas kapsulas t i apvalki gan ļoti bojā aknas aizkunģa dziedzeri un arī vēl izraisa spēcīgas alerģijasUn t t ..tam visam redzēju smagas sekas.
Par mūsu sertifikātiem....kur Latvijā veic kādas kontroles...t i kur buutu taas labratorijas....viņi vienīgi atsaucas uz starptautiskajiem sertifikaatiem.
.....arī mūsu likumdošana pieļauj ja sastaavaa 3% ir dabiigie paarējais maaksliigais ...pieļauj ka uzraksta -dabiigi produkti.....bet ja tikai 1% ir dabiigaas vielas atlikusais kimija tad vairs nedriikst piekarinaat dabas vielas birkas..........vai nav jaasmejaas??? PAR ko dabiigu mees te varam runaat?????
Domaajat ar galvaam ko lietojat....mazaak slimosiet.

JurisK    1 Ne pēc manas, bet tuva cilvēka pieredzes - Herbalife produkti tiešām palīdz notievēt. Bet vajadzīga ļoti liela pašdisciplīna un tā tam jāturpinās visu turpmāko mūžu. Tie nav kaitīgi, drīzāk otrādi, jo ievērojami uzlabojās pašsajūta pēc 2-3 mēnešiem, lai gan pirmajā laikā pasmagas sajūtas. Ja stingri pieturās pie tās programmas, saņemot arī samērā jūtamas atlaides, tad tas nav nemaz arī tik dārgi. Bet, kā jau teicu, reti kurš var būt pietiekoši uzņēmīgs.

normiss      nabadziņi... kādus tik herba- sūdus nerij iekšā,lai speķi dabūtu nost... sakārto vispirms savu galvu, beidz rīt, kusties un būs rezultāts!:))

kokote      Tu jau ej uz sporta zāli, varbūt jāpiedomā pie vakara nodarbēm, kas tāds, kas Tevi aizrautu un liktu "aizmirst" par ēst gribēšanu...varbut vēl kājām katru vakaru kādu līkumu tādā ļoti raitā solī - tipa "izvest riepu pastaigāties" (tas mana bērna pateiciens), a ēdiens kaut kā pats par sevi ir veselīgs, ja izvēlas , ko ēst un attieksmi pret ēdiena baudīšanu...
PS. neatbildēju uz jautājumu, jo arhaiski uzskatu, ka svaru un vielmaiņu jāregulē dabiski, ja vien nav kādas fizioloģiskas kaites, bet tad arī tā konkrētā kaite jādakterē kaut ar tām pašām zāļu tējām :))
Oi, tikai tagad pamanīju, ka Mareks (2011-12-21 23:55) jau visu ko gribēju teikt tā kodolīgi izklāstījis (nu viņam tikai citas slodzes, jo gadi citi :D)

Ingaxx      Par sportu neko neviens nav dzirdējis... :(

vissbuusgan      pie vēāa tiksit ar šiem murgainajiem preperātiem, ir jau zināmi gadījumi

Luusila    2 pirms 8 gadiem aiz neziņas piekritu piedalīties vienā viņu pasākumā, kur man tūlīt uz stāvas vietas noslauca ceineri, pietaurēja pilnas ausis ar nenormāla skaļuma mūziku un visi, idiotiski pozitīvi smaidīdami un rokas pa gaisu vicinādami, ņēmās slavēt visas tās ripas un strebekļus. Jutos kā kaut kādā trako sektā; pēc tam muku neatskatīdamās.

Rihis7      sekojiet man draugos "Treneris Rihards Sekste"

avenekazene      Jasakarto dzivesveids! Info pa pilnam..... 2021-05-28

miglainaa_plava      xZistance 1Cik es zinu, tad iekš Herbalife produktiem ir narkotikas. :)

----Dīvaini, ka to kāds saka, bet man tāds iespaids arī radās. Acis mirdzošas, nekritiska domāšana.... Tāda kā sekta.
2021-05-31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu