acu lāzerķirurģija

vēlos atbrīvoties no brillēm šādā veidā,bet ir nedaudz bail...ir dzirdētas arī ne tik labas lietas baumu līmenī,vai kāds šeit to ir veicis un kā jūtaties pēc operācijas...varbūt arī klīniku ieteiktu;)

rewo      Ja vien nav kāda acu slimība, kad redze ar augošu tendenci pasliktinās, tad nav gan vērts veikt tāda veida operācijas vispār.

snamlet      Veicot operāciju ir svarīgi, kāds ir vispārējais veselības stāvoklis un kāda diagnoze, ar kādu noskaņojumu, mierīgs vai satraukts, ir pats cilvēks, gadiem ir mazāka nozīme. Un, protams, ir jāmaina sava ēdienkarte. Arī galvai sāpot, dzeram tabletes un tējas...te jau tas pats...

diaanna      Maniem abiem bērniem uztaisīja tādas operācijas klīnikā pie dr.Lukina. Pie tam dēlam ir nistagms ,tas ir kad acu zīlītes visu laiku kustās un nefiksējas skatiena virzienā .Meitai bija -6,5 ,kas ir ari ļoti nopietni.Viss ir vienkārši super! Abi bērni apmierināti ,problēmu nekādu nav!Paģāja jau 2 un 1,5 gadi . Silti iesaku!Dzirdēju ,ka viņiem vismodernāka iekārta Baltijā.

cukurins49      acu lāzerķirurģija foto Labāk jau visu zināt un izvērtēt,kā saglabāt labu redzi.Daudz izskaidrojumu sniedz U.G.Beitsa metodes.Jebkurā gadījumā acīm jāpievēršs nopietna uzmanība un darbs.Arī pēc operācijas vajadzīgi ārstnieciskie vingrinājumi un uzņēmība-jo tas jau ir TAVĀS interesēs

Milestiba      Brilles vēl vairāk pavājina acu muskulatūru un tamdēļ redze kļūst arvien sliktāka. Lāzerķirurgija tikai uz laiku atvielgo stāvokli.
Ir labi, ja cilvēks trenē acu muskuļus un tad redze atjaunojas.
Mana omīte 75 gadu vecumā izmeta visas brilles, jo veselu gadu veltīja savai redzei. Lasījusi Bejtsa grāmatu - http://www.koob.ru/bates/
Vēlāk arī mamma izmeta visas brilles.

sofija1      Es arī iesaku Solomatina acu centrā taisīt. Pašai pirms gadiem sešiem veica šo operāciju. Viss ir ideāli. Pirmo pusgadu vispār neaprakstāma laimes sajūta, ka nav jānēsā vairs lēcas, tagad jau pierasta lieta.

cukurins49      acu lāzerķirurģija foto Beitsa metode ir jāizprot(Ir ļoti daudzi viņa ideju ieviesēji dzīvē un jāizvēlas labākais).Tev jau ir grāmata,ļoti labi palīgi var kļūt dažādie video kursi,tikai angļu,krievu valodās:Unikālais kurs korekcijai redzes metodei Uiljama Beitsa un daudzi citi.Es viņus sameklēju http://kinozal.tv .Palīdz arī pret galvas sāpēm!

kittta      bet astigmaatiju labo???

p_p      Pirms 3 g Solomatina klīnikā no -6.5 uz ideāli. Mēneša laikā gan
nošļuka" uz -0.5, bet tālāk negāja, tā arī turās. Ir nedaudz problēmas ar kontrastu - tumsa-gaisma, bet nenožēloju ne brīdi.

cukurins49      acu lāzerķirurģija foto Beitsa metode jau palīdzējusi miljoniem cilvēku,tomēr katrs gadījums jāizvērtē atsevišķi.Pat viens neredzīgais ar savu gribu atgrieza redzi.Varbūt pat vajadzīgs fanātisms(joks) un ne pilnībā viss ārstējas.Ļoti liela nozīme ir cilvēka paša vēlēšanās spēja koncentrēties un izmainīt redzi.Iepazīstiet,izvērtējiet un ceru,ka nenožēlosiet!Acis ir tā vērtas!

zance      Es, piemēram, netaisu operāciju, jo tur vajag, lai vismaz gadu ir nemainīga redze! Tas par to, ka ielās joprojām daudz briļļaino! Nesaprotu gan ko tur jāsabaro arī, lai es varētu mierīgi gulēt, kad kāds gar manām acīm grābstās!!
paziņa pirms 2 gadiem uztaisīja Lūkina klīnikā un nekādu sūdzību.. tikai sākumā brīnījusies, ka visu pie kājām redz utt., jo ar mazām dioptrijām brilles nav nēsājusi.

_anathema      Acu lāzeroperāciju taisīju tieši pirms 3 mēnešiem, esmu ļoti apmierināta, taisīju nevis Latvijā, bet Viļņā un iesaku visiem braukt uz turieni. Ļoti labi speciālisti un attieksme super. Un cena ir daudz zemāka kā šeit, ar visu konsultāciju un operāciju var iekļauties abām acīm ap 450 Ls. Netaisa šo operāciju daudzi, jo domā, ka nevar atļauties, slinkums un bailes.

Just_      Ja tā operācija būtu tik nekaitīga, diez vai biezās brillēs staigātu miljonāri ar Geitsu priekšgalā. Tas liek padomāt par to, kāpēc cilvēki, kuriem ir pieejams vislabākais, tomēr izvēlas brilles.

_anathema      Droši vien miljonāriem vecums vairs neļauj operēties. Vai arī vēl kas un tur miljoni nevar palīdzēt. Dzīvot arī ir ļoti kaitīgi.

guntina123      Saullla.......Cik es zinu sai operacijai uz galda nav jagul 2014-11-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu