Cik bieži Jūs piedzeraties un cik garš ir bijis Jūsu ilgākais plosts?

av2      krievu laikos bija taas 3-6 dienas, bet tagad, nav iedvesmas, nav laika, un saap galva ;(

sandra1111      nav ne plostu, ne dzeršanas,,,,

VECA_PIEPE  1   Labprāt garšo labi dzērieni, neatsakos arī reizēm no 50gr konjaka vai viskija pie vakariņu galda. Ja neesmu noslogota nākošajā dienā ar darbu vai nopietnu tikšanos, labprāt iedzeršu Tērvetes alu, kuru varu nopirkt bodītē pie poļu tirgoņa.
Piedzerties nesanāk, jo vēlos kontrolēt pati ar sevi notiekošo situāciju un jūtos atbildīga par savu rīcībspēju. Par cik ļoti nepatīk stipri iedzērušu cilvēku kompānijas, laicīgi atgriežos mājās no pasākuma, kurā dreršana kļūst svarīgāka par kopā sanākšanas iemeslu. Lai arī manu draugu un paziņu lokā šāds negadījums pasākumos nav ticis novērots, tādēļ brīva, jautra tusēšana ievelkas dažreiz līdz pat rītam.

neratni_stasti      Nū, lai es piedzertos... tur vajag papūlēties. :) t.i., man organismam ir dabiskas aizsargreakcijas, es nevaru iedzert tikt daudz, lai apreibtu. Un ar plostu braucu tikai pa Gauju :)

_Avia_      nedzeru neko grādīgāku par kefīru :P :))

Adamsone      Nepiedzeros un neplostoju, iedzeru, reti, pēdējā laikā biežāk, bet būs jābremzē - kompānija nav īstā, laika žēl un neciešu slābo pašsajūtu pēc tam.

bacter      Nu būtībā problēma par ko der apdomāties...ja jau plosts, tad nav ko lepoties un tā ir degradējoša slimība un tam kam tā ir nevienu pirmo glāzīti, bet jaunajiem censoņiem - retāk, mazāk, vājākās koncentrācijās tad iespēja nonākt līdz atkarībai tuvosies 0%
Ja vīritis dzer, tad deg pu māja, ja sieviete dzer deg visa māja.

Lucy       foto Es ar alko esmu uz jūs,bet 1-2 gadā gadās piedzerties tā nepajokam,bet plosts,tas ir priekš vārguļiem un tiem kuri izlaiž savu ķermeni!

LaskovijMerzavec      Ir bijis kaads gads, kad dzerts tika 6x nedelja

Tagad ljoti maz un reti

art_deco      Apm. reizi nedēļa vai reizi divās nedēļās mēdzu tā pavairāk iedzert. Ilgākais plosts .... nez..kādu nedēļu , bet tas pavisam senos laikos bija :D
Patīk brendijs pie kafijas šad un tad, tā bišķiņ, lai puncītī silts.
Vasarā labi ģeld auksts aļāks.

JurisK      Pohas, principā, neesmu lāpījis gandrīz nekad, ilgākā jautrība - ne vairāk par 3 dienām, bet tas bija sen, pirms gadiem 20. Beidzamā laikā kaut kā nevelk, ja nu tiešām laba kompānija, nupat, pirms nepilna mēneša - nu kā jaunībā!:) Bet tikai vienu vakaru!!!

kuks10      piektdienas vakars..pē,vairs nedzeršu līdz nākamajai piektdienai..

Pon      Garākais plosts bija trīs dienas,ilgāk organisms netur!

amis1970      Pilnu vēderu un vēl mazliet 2013-04-08

Hactek18      Jādzer to ko dzen caur vati,kamēr galvai noiet mati. 2024-03-27 20:22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu