ieaudzis nags

Padalieties pieredze, ka arstet ieaugusu nagu kajas ikskim. Biju pie kirurga,vins saka,ka janem nags nost Bet vai ta bus pedeja reize ?

Ari_iwars (2012-04-05 19:04)      Es ar šādu problēmu saskaros jau gadiem, var jau protams ar to cīnīties griežot nepareizi nagus un liekot kompreses, var pēc tam regulāri veikt ieaugušo nagu stūrīšu iegriešanas un raušanas (lai iznāk ārā ar visām saknēm) operācijas arī mājas... taču prātīgā ir aiziet uz ārstnieciskā pedikīra kabinetu, tur gan jau ka labāk zinās kādas procedūras veikt un ja vajadzēs tad arī ieteiks ķirurgu kurš tiešām arī zin ko darīt un kā, jo nav jau jārauj nags nost, vienkārši jāveic operācija (20 minūšu baiļu un ej mājās).

silvis5 (2012-04-05 19:43)    1 Esmu ķirurgs ar 25 gadu darba stāžu. Neklausiet visas tās muļķības ko te raksta! Aizejiet pie normāla, padomju laikos beiguša mācības ķirurga un viņš Jums izdarīs to ko es jau iepriekš rakstīju.
Savādāk Jūsu pašdarbība var beigties ar gangrēnu un pirksta amputāciju!
Un mīļie ļautiņi beidziet te rakstīt cilvēkam visādas muļķības!

tas30 (2012-04-05 20:37)      nav tīkama procedūra protams----sašpricē un vnk.norauj(saudzīgi),savīstī ar pārsējiem-dakters un pa fikso taisas mājās kamēr 2.st laikā nejūt,paņem ko pretsāpēm-dažām dienām.Ik dienas pārsien,jānēsā lielāka tupele un pēc mēneša var normāli staigāt.Tikai uzmanas ar manikīru-priekšdienās,i viss.

pepucis71 (2012-04-05 20:55)      Nu,nav nekas jarauj nost,aarstnieciskais pedikirs prieksh tam ir domaats.Tak logiski,ka vispirms jaapmeklee ir aarsts,neviss tik no ieteikumiem jaskataas,taa var sadaktereet nezin ko,un tad tieshaam buus no naga jashkiras.Tas ir arii no navaajinaatas imunsistemas,taa kaa kartiigs speciaalists izskaidros visu,kas un kaapeec un izdariis visu ko vajag.Lai veicas! :)

taapat_skaidrs (2012-04-07 01:13)      No sākuma negāju mazpilsētā pie ķirurga, jo zināju, ka norauj nagus. Izveidojās sāpīga situācija. Dakteris J. Ķīsis grieza naga sakni. Ideāli vēljoprojām

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu