insults

kā sevi pasargāt no šīs "gadsimta" slimības. vai kā mazināt riskus uz to?
kādi procesi veicina, kas ietekmē insulta veidošanos? un kam ir pozitīva pieredze ar tās seku likvidēšanu?

violinn (2012-05-29 11:52)      Hormonu tabletes nelieto, paaugstināts risks, ka aizsērēs kāds asinsvads.

poeTessa (2012-05-29 12:10)      te nu skaidri var saredzet,ka liekuliiba sit augstu vilni. es,Tessa,kura cilvekus,pa lielam,nemiil,nekad otram nenoveleshu slimiibas un slimniicas,savukart,hipersmaidiigais velopasazhieris sludina cilvekmiilestiibu un vienlaiciigi novel briesmas citiem))
jautajums uz aizbershanu.kursh atrak saslims un kapec?

dogville (2012-05-29 13:24)      Ar aarstu prognozeem ir pilniigi garaam-teevs lietoja pareizu uzturu,2x gadaa gaaja pie aarsta vispaareejaas apskates,nedzeera,nepiipeeja,bija mieriigs kaa lidotaajs,bet nomira ar kunjgja veezi 3 meeneshu laika!Opis piipeeja,jauniibaa suuro lietoja,gan badu kara laikaa cieta,bet tikai 92 gados ar insultu nokrita,gan veel visus 3 gadus uz gultas nomokot.

Zeltiite (2012-05-29 14:43)  1 1 Te no visiem insultu veicinošajiem faktoriem vēl nepieminēja paaugstunātu holisterīna līmeni, kas tieši veicina asinsvadu, tajā skaitā smadzeņu, aizsprostošanos. Tam galvenais faktors, tomēr un diemžēl, ir iedzimtība. Liekais svars veicina, protams, bet var būt paaugstināts arī pie ideālā svara, kas tiek uzturēts, nelietojot iepriekš apspriestās kaitīgās uzturvielas. Tāpēc zāles ir jālieto - lai saglabātu gaišu prātu līdz sirmam vecumam.

garinsh207 (2012-05-29 16:35)      :)Tessa-velomīlis Tev neko sliktu nevēl:)Tu jau satraucies par to, ka pazudīs slimnīcas un zāles:) jā, tas viss būtu mazāk, ja cilvēki piedomatu pie savas veselības, nevis to grautu, lai pec tam ar tabletēm to censtos atgriezt.bet zāļu industrijai tas ir vajadzīgs, lai cilvēki nedomatu un nerupetos par sevīm, bet lai perk zāles, jo vairāk, jo labāk samiem.:)un ir milzīga dala cilvēce, kura nepakustinas pirkstiņu un prātu, lai rūpetos par savu veselību, bet pirks tabletes un uzskatīs, ka viss ir o.k:)un tāpat arī audzina savus bernus:)
arī paaugstinatu holestirīnu var saregulet ar pareizu dietu, ja vien jau nav pedējā stadija, jo ēdiens nav tikai uzturs, ēdiens aŗī ir zāles un arī inde, skatoties kadas nu kuram ir problemas

marmorakaraliene (2012-05-29 17:03)      Stipriniet ticību un cerību uz pabeigtu insultu! /kā riska grupā esošā iedzimtības dēļ/

Tessa (2012-05-29 17:20)      garinj,satraukajies par sevi,ibo es savu veseliibu negrauju un runaju par to,ka neviens nav pasargats no slimiibam-ne milionars- vegans-sportotajs,ne bomzis.tu nezini,ar ko aiziesi tu,un,iespejams,tas bus absoluti ne tas,ko esi gaidiijis un iztelojies.tapec visi shitie pasacieni ir pilniigs bulshic,it iipashi musdienas.aga.

garinsh207 (2012-05-29 17:41)      :)ja Tessa, neviens nav pasargats, bet diemzel lielumliela daļa to savu veselību grauj paši.apzinati vai neapzinati aiz nezināšanas, nevērības, bet grauj. un nav svarīgi cik daudz naudas,veselību par naudu nenopirkt. nauda var palidzet rūpeties,bet to jau pats katrs izvelas kā dzīvot savu dzīvi, ar mīlesību pret sevi vai pofigā un neziņā ka rodas veselības problemas:) jo pec būtības nekas cits jau mums tā pa īstam nepieder, tikai veselība. un vēl nerupeties par savu veselību, nozīmē nerupeties par saviem tuvakiem. vnk nav tur mīlestibas:)
:)jā, var notikt visadas lietas, bet pa lielam nekas nenotiek tāpat vien, un milzumam slimību sākums ir mūsu pašu rokās un prātos:)

Couture_101 (2012-05-30 00:54)      Zeltite, bet zaales pret holesterinu, kas jalieto, tur tads shausmigs saraksts ar blakus paradiibaam, ir tada sajuta, ka shis zaales ir kaa inde paareejai organisma daljai, ja kau vienam taas paliidz, un tas arii nav ar garantiju. Zini, ka manai radiniecei bija visas shis blakus paradiibas no zaalju dzershanas... izskataas, ka labak butu bijis, ja nebutu dzerusi

Zeltiite (2012-05-30 08:13)  1   Man holisterīna līmenis ir zem 4, ja dzeru zāles 1x dienā mazā devā. Ja nelietoju ilgstoši, paceļas virs 5. Blaknes bija tikai pašā sākumā un izpaudās kā muskuļu sāpes. Liekā svara nav, nekad nesmu smēķējusi. Reiz pēc operācijas (ne gremošanas trakta) ir pamēģināts 2 mēnešus pārtikt no jogurta ar ne vairāk kā 2% tauku, auzām, zaļumiem salātos ar rapšu eļļu un graudu maizi, bet, nelietojot zāles, sāka tuvoties 5. Pārliecinājos, ka vien diēta nepalīdz. Man ir nelabvēlīga iedzimtība - mamma nebija apaļīga, bet holisterīns bija. Man ir priekšniece, kam arī nav liekā svara, drīzāk otrādi, nesmēķē, nodarbojas ar jogu, lieto veselīgu uzrturu, pat saaukstēšanās slimības cenšas ārstēt ar dabas produktiem, bet arī atrada paaugstinātu holisterīnu....

Martins36 (2018-11-28 23:42)      Skandināviem, daudziem citiem tāda problēma nepastāv, kā insults, infarkts. Ir trīs veidu zivis ar Omegu 3, lasis, menca, trešo neatceros. Šīs zivis lietojot uzturā, asinsvadi tiek attīrīti no nogulsnēm, kas mazina risku no insulta, infarkta.
Tā, kā pie mums gandrīz neiespējami nopirkt īstu ko. Paliek aptieka, kur var nopirkt Omega 3.
Baltijas jūras jebkādas zivis, Norvēģu lašus neieteiktu.

Drole (2018-11-29 00:26)      Diemzheel afeerista Ancel Keys maaciiba turpina izkaut labticiigo miljonus, kuri ciitiigi sevi indee ar statiiniem, beztauku jogurtiem, ogljhidraatiem un "graudu maizi"...

https://www.youtube.com/watch?v=yX1vBA9bLNk

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu