Kakla limfmezglu pietūkums

pēc izstaigāta apaukstēšanās vīrusa ziemā kakla limfmezglu iekaisums!
Vēl joprojam uz kakla ir sataustāms bumbulis, ģimenes ārsts saka ,tas ir nesaka neko- sadzīvo! ... tas ir normāli?

vintra16    1 Ja ir neliels bumbulītis , tad ir ok. Asins analizes uztaisīji? Asins aina parāda- ir kads iekaisuma process organismā, vai nav. Un var jau mīļā miera labad pakonsultēties pie cita ārsta.

vintra16  1 1 Ja tas limfmezgls palielināts, tad jau iekaisums kaklā nebūs izārstēts līdz galam. Ne jau pret to bumbuli Tev jācīnās - tā tikai organisma aizsargreakcija. Jācīnās pret iekaisīgo procesu, kas iespējams nav izārstēts līdz galam.

Muunlaita      Jaasadziivo. ari man ta pateica!
un ,,sadziivoju,, jau n-tos gadus!
skiet, ka var paluugt, lai nootiiko uz infektologijas centru, kur var dot precizaakas norades, kaada veida infekcija varbut ,, sezh vel ieksa,,.

Muunlaita  1 1 labojums - noriiko.

Solari  1   kad nesen biju ar puiku pie ārsta, teica, ka palielināts limfmezgls pie kakla, ka nesen pārslimots epšteina barra vīruss. pirms kāda laika dēlam sāpēja kakls.

Popandopulo  1 2 labāk uztaisi asins analīzes. Miera labad.

very_cherry      Kad saslimšana pāries, limfmezglu pietūkums pāries.

Popandopulo    1 aga.....un dažos gadījumos arī "beremennostj sama rassasivajetsa"!

Tas par to "kad saslimšana pāries".

annija005      KAADS naivums ticeet muusu mediciinai.....Ja arii ko dariis un kaut kur ko uzraadiis tad aarstees sekas ne celoni.

IR citas alternatiivas.

Pola1967      Hm?Pirms vairaakiem gadiem manai meitai ar taa bijj- teica,rets viiruss,ja atceros- epshteina baara viiruss,sauc veel arii citaadi,bet neatceros,kaadiem 8- 10 dakteriem paradiiju,vinju pat slimniicaa ielika,shie visi briiniijaas,betttttt...nu sen viss ir OK! Vai nu sadziivo un aizmirsti vai marsh uz infekcjiemm ( nez kas no shiem palicies?:( )

garaamejoshais      1)neuztraucies par siikumiem
2) viss ir siikumi

selavi_5      Aizej pie normāla speciālista - nav jāsadzīvo ar tādām lietām pie mūsdienu medicīnas iespējām. Neapstājies ar ģimenes ārsta diagnozi!!! negribu biedēt, bet visādi var tas beigties!

aija43  1 2 Manējam puikam arī bija pat vairāki bumbuļi - Homeopātiskajā aptiekā uz Lāčplēša ielas pajautā graudiņus imunitātei vai apstāsti situāciju (nosaukumu neatceros) pārgāja kādās tris nedēļās. Veseļojies !!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu