Regresīvā hipnoze

Kāds ir izmantojis hipnozes plašās iespējas noskaidrot zemūdens akmeņus psihē, jo pārsvarā jau mēs visi te tādi, ne visai normāli? :)

Just_  1   Un kam to vajag? Ir metodes, ar kurām pats sevi var novest transā un "atcerēties" brīnumu lietas. Tikai vēlreiz jājautā - kam to vajag? Manupāt, hipnozi var izmantot kādu nopietnu garīgu traucējumu ārstēšanai, bet ļaut svešam cilvēkam rakāties savā galvā tikai ziņkārības dēļ...

niknis  1   "Opreģeļiķes" - iraid hipnoze, nopietna lieta, un iraid regresīvā hipnoze - tufta kubā. Tas tikai filmās rāda - "un tagad tev ir 12 gadu, stāsti, ko redzi" :) Murgi, ticamība teiktajam ir 0, cilvēks ar iztēli safantazēs, ko tik var iedomāties. Par tādām glupībām, kā iepriekšējās dzīves... khm khm, nu OK, ir jau cilvēki, kas tic zaļajiem cilvēciņiem :)

hefny  1   ..hmmm...būtu labāk zemi rakuši,kādu puķi vai gurķi iuestā´dijuši- tagad ar gardu muti izbaudītu un pirms tam-priecātos par tā augšanu,ziedēšanu,sagaidījuši pirmo aizetni,palīdzējuši bitēm apputeksnēt....Vai saulē dvēseli priecējuši.....

MaryClaire    1 un ko gan Tu vēl nezini par to, kas ir noticis, bijis? aizmirsi vai vienkārši negribēji piedalīt sevi savā dzīvē?

džei ēr, ja Tu mani uzskati par ne visai normālu, tad man Tevis ir žēl, jo tā jau ir Tava problēma un Tev ar to ir jāsadzībvo. es pati sev liekos visai normāla, pati sev patīku, un man nekas par sevi vairs nav jāuzzina, kas it kā būtu jāzina. jo mana zemapziņa ir piedalījusies visur, kas ar mani ir noticis.

ir dažas grāmatiņas, kurās ir vērts ieskatīties, bet ne tajās, kuras atrodas jozīša mīļākajā plauktā - 365 garšīgi ēdieni katrai dienai, kā apmierināt sievieti un likt viņai teikt lielo ō, remontē pats savu karburatoru - šīs grāmatiņas nederēs.

P.S. un ne visam, kas rakstīts, tomēr būtu jātic. jo papīrs panes visu, un rakstīts vārds ir vajadzīgs tiem, kas nedzird savu serdi.

Pticka  2   nu un kam tev tie zemudens akmenji?
cik var sevi izzinat? labak kadu labu darbu izdarit :D

es_esmu_tev      par šo soli - regresīvā hipnoze - ir ļoti ļoti nopietni jāpadomā... jo tur "parauj augšā" tādas lietas, kam neesi gatavs un tālāk bez speciālista palīdzības nevari dzīvot. Arī "hipnozists" jāizvēlas ļoti rūpīgi - jāsajūt savstarpējā uzticība, jo Tu, praktiski, pakļauj sevi visu sveša cilvēka manipulācijai.

Adamsone      Interesanti kādas tādas lietas var "paraut augšā"?? Ka bērnībā esi biksēs čurājis vai redzējis vecākus kniebjamies??? kamōōn.....
Galvā nav lietas, bet procesi, kuri mainās un viss ne tuvu nav tik šausmīgi kā naudas kārie dunduki mēdz iztēlot. Galva nav arī briesmu pārpilna miskaste, bet sīku, aizmirstu grēciņu glabātava, kurus tuvumā apskatot pat par grēciņiem grūti nosaukt. Un ja arī kāds ankulis kaut kad roku pielicis ne ar tiem cēlākajiem nodomiem, tad zilumus uz dvēseles uzliek ne pieskāriens, bet šī pieskāriena interpretācija. Paši veido bubuļus un paši arī baidās.

es_esmu_tev      Adamsonei
tur jau tā lieta, ka rauj augšā visu - bērnības atmiņas, multeņu fragmentus, fantāziju, iedomu tēlus "visādas lietas" (nav nekādas skaidrības kas no paša "glabātuves" kas citur sagrābstīts)
/pēc sarunām ar cilvēkiem, kas ļāvušies tieši regresīvai hipnozei/

marselis      jautajums-, ko gribi atrast-,tehnika nopietna,
to sava laika 50-60g.aktivi izmantoja , izstradaja spec.dienesti-,daudz darbu par so temu(akademisko ,tehnisko un humanitaro),ir dazadas metodes , tehnikas,ka ari dzilums kura ieved,
klasiskas metodes, Eriksona, Arabu metodes-,kuras veidotas bez tiesas saskarsmes ar parcipientu.(operators cita telpa,vai uz attaluma).
riga ari bijusi daudz kuriozu,kases izlaupisana CUV ar hipn.starpn..
akmenus var izzvejot dazadus-,ja darbojas virsejos slanos,tad velkas no apzinas
ja darbojas zemakos,tad no zemapzinas,lidz pat biologiskai atminai.
var parkodet,citas formas un iestatnes ievadit.
tas viens no principiem, ka SKALO SMADZENES
2013-10-13

lllauris38  1   Tā ir spēlēšanās ar uguni!Neiesaku nevienam! 2014-06-10

peldetnepratejs    1 cik maksa tada lieta. gribetu to izdarit 2015-07-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu