Pateicība dakterim.

Paredzēta operācija rokas pirkstam,cīpslas savienošana.Lūgtum padalieties pieredzē! Cik liela naudas summa jāliek plaukstā mana pirksta glābējam?

svdiena      Jūsu vecākiem tiešām labas veselības, ja nezinat, cik aploksē jaliek...Diemzēl arī valsts finansētās slimnīcās attieksme ir jāpērk :( Ko tad mums uz policiju skriet? :( Visi labie ārsti uz ārzemēm aizbēgs, ja nebūs "pateicību" :( Manas mammas iepriekšejie ārsti (2) jau gadu kā ārzemēs :(

Ingaxx      Tev jau to pirkstu vajag, nevis man, tāpēc par to, cik ļoti Tev to pirkstu lietošanā derīgu vajag arī izvērtē cenu!

Varaviiksniite      Aizej uz pieņemšanu pie A.Peredistija.Nebūs galva jālauza, līgumu noslēgs un čeku iedos.Ādažos pabūsi, smuki, tīri, jauki....

neko      "neko,tev tiesham nav,kur naudu likt?" Nu tas ko es nosaucu ir cipars, ko es pats reāli esmu maksājis par līdzīgu operāciju. Un tas man deva pārliecību, ka operēs tāds, kas to prot un ka roka pēc tam patiešam būs vēl lietojama. Un ne tāpēc, ka man tā summa būtu bijusi lieka. Vienkārši neuzskatu, ka savas rokas, kājas mugura utt ir tas uz ko ir prātīgi taupīt un iespringt par kaut kādām idejām... pofig cik tas morāli/amorāli, bet gribās pārliecību, ka galā nepaliksi par kropli.

Visvaris1952    1 Vai nu nedod nemaz vai arī dod pietiekoši daudz, tā, lai justos tavs parādnieks!

elsa      neko, a kur Tev tāda pārliecība, ka samaksājot, uzlabosies pakalpojuma kvalitāte? Kāds naivums Tavā vecumā!
Patiesībā medicīna ir kolektīvais darbs. Viens ķirurgs neko neizdarīz bez palīgiem un inventāra. Nezinu nevienu ķirurgu, traumatologu, kas ar kukuli dalītos.

piko1966  1   Vai Tu to nezini, ka kukuļus nedrīkst dot?

Lovetta      nenes gan konfektes..slimnīcā komplektiņu,kas sastāv no laimas asorti un kafijas sauc par ārsta nāvi..tās skumji pelē nodaļas skapjos un vairo prūsaku invāzijas

fernfahrer      nav taisnība! Ir kur dalās un dakterim nemaz kukuli nedod, to dod māsiņai, tā tālāk pēc piederības. Arī par summu neprasa dakterim dažkārt..
Bet nu šitā kukuļu došana jeb tā sauktās "pateicības" vēl ilgi neizzudīs.... :(

AijaT      Cik liels kukulis jādo mikriņa šoferim?Viņš taču var man sabojāt ne tikai pirkstu,bet pat galvu.Un cik aptiekāram?Viņš taču arī var miligrama vietā piešaut gramu.
Pēc mana,pateicība var būt pēc operācijas,kādu 20 Ls apmēŗā,jo tās konfektes viņiem tiešām nav vajadzīgas,lai nopērk sev kādu kārumu pēc savas gaumes.Smags un sarežģīts darbs ir daudziem,bet tur pat prātā nenāk nevienam maksāt ko pa virsu.

wolands      Es dotu 50-200, atkarībā cik naudīga esi. Plus vēl, iespējams, kaut ko māsinām, atkarībā no situācijas.
Elsa - tiešām? Cik zinu, tad dalās kā minimums ar anesteziologu. Bet var jau būt, ka ne visur ...

kolina      Iesaku uz vietas, slimnīcā, aprunāties ar citiem tā ķirurga pacientiem. Daži mēdz būt ļoti labi informēti par to, kas un kā pie konkrētā doka pieņemts.

svdiena (2012-09-25 21:26) viedoklis:
"Diemzēl arī valsts finansētās slimnīcās attieksme ir jāpērk :( Ko tad mums uz policiju skriet?"
>>>Diemžēl arī policijas attieksme IR JĀPĒRK! :(

moxito    1 ...parasti diskusijās nepiedalos, bet šoreiz nevaru klusēt.....
Šitā sistēma, protams, ir pretīga...ko pazemojošā veidā izjutu uz savas ādas...Un tādēļ saukšu uzvārdus!!!
Pilnīgas nejaušības dēļ nokļuvu pie dr. Guzenko Jūras medicīnas centrā. Potītē bija jāieliek 2 skrūves. Pirms operācijas viņam jautāju - cik??..saņēmu atbildi - cik varat atļauties...Tanī brīdī man bija ļoti spiedīgi apstākļi, naudu aizņēmos, pēcoperācijas rītā vizītes laikā pasniedzu aploksnīti......Viņš pie manis vairs ne reizi palātā neienāca.....kad mani rakstīja rā, es nesapratu, kas man jādara tālāk, kāda turpmākā ārstēšana. Viņš mani vizītē nepieņēma, bet telefoniski paziņoja - ko es iedomājoties, viņš esot augstas klases speciālists, un galu galā, operācijā piedalījās anestezeologs un divas māsiņas, kam arī kaut kas pienākas....un ka viņš manā turpmākajā ārstēšanas procesā nepiedalīsies...........ziema, es uz kruķiem un pilnīga bezpalīdzība.......
Kursabiedrs ieteica dr. Vikmani....viņš bija mērenā šokā par manu stāstu...ārstēja mani, neļāva priekšlaicīgi sākt staigāt...pēc gada operēja, lai skrūves izņemtu, 3x dienā nāca palātā, personīgi man izņēma diegus...un par Guzenko darba kvalitāti viegli smīnēja, jo metāls bija šķībi ieaudzis kaulā..par "pateicību"vispār neko negribēja dzirdēt...iepriecināju personālu ar milzīgu kliņģeri........lūk tāds storijs........dr. Andris Vikmanis strādā Gaiļezerā.

Diversija    1 Ķepā nemaksāju neko. Bet izvēlos maksas pakalpojumus, kur precīzs cenrādis. Un pēc tam ar čeku rokā uz VIDu pēc nodokļu atmaksas.

_Biezaa_vecmaamina      Manam beernam bija 20 sejas restauraacijas operaacijas. Vienu reizi aiznesaam grozu ar konchaam, vienu reizi - torti visam personaalam pie kapijas, vienu reizi - ergoterapeitam kleepi ar ziediem. Naudu gan nee.

Diversija      Končas dakteri atēdušies. Krauj štāpeļiem kaudzēs. Māsiņas bija priecīgākas par kūpinātām vistiņām.

snamlet      Piekritīšu LaskovijamM....te paši uzprasās uz aploksnītes došanu, nedomājot vai to vajag vai nē. Augstas klases speciālistam svarīga ir viņa kvalifikācija un prestižs un atalgojums ir pietiekams. Vienreiz mūžā biju Gailezerā reanimācijā pēc saindēšanās un nekāda papildu maksa netika prasīta, bet tik labu apkalpošanu vēl nebiju redzējusi. Ārsti kategoriski bija pret jebkādas naudas došanas.

Effy      Par šādu operāciju es max aiznestu kādu konjaka pudeli.

Effy      Starp citu, māsiņas vēl ir priecīgas par kafiju, jo tā ļoti labi noder nakts dežūrām.

Manai mammai ar lāzeriem ņēma ārā žultsakmeņus. Nevienam neko naudā nemaksājām. Attieksme bija laba no visiem. Pēc operācijas aiznesu mammai uz slimnīcu pateicību paciņas. Ķirurgam bija konjaks ar Mocarta končām, anastezeologam tas pats, bet māsiņām torte ar kafiju.

Bet ir dzirdēti arī stāsti, ka neliekas ne zinis, ja naudu nedod. Vismaz kādus gadus 10 atpakaļ tā bija. Pēdējā laikā nekas tāds nav dzirdēts.
Tagad tak visi gudri. Aizies pa taisno uz Bez Tabu un izbazunes pa visu LV. Kuram dakterim vajadzīgas problēmas ar VID, vai skaidrošanos, lai viņam vispār neanulē ārsta licenzi?

av2      cik tad tagad dakteris, labs speciaalists savaa jomaa , apmeeram sannem LV ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu