sāpes kaklā

kopš vakardienas sāp kakls, apsārtis. tāds diskomforts, ka neaizgāju uz darbu. pūšu kaklā Hexoral, dzeru ingvera tēju, košļāju ingvera šķēlītes. ko darat jūs, ja tā gadās? kas ir iedarbīgs? riebjās nīkuļot un pie ārsta tūlīt skriet arī negribu. kāds gudrinieks teica, ka skalot ar sālsūdeni nav labi, tas vēl vairāk kairina kaklu.

_Krasula_      Līdz šim neesmu sastapusies ar tādu brīnumlīdzekli, kas uzreiz noņem sāpes. "Pūšamo" vietā gan parasti izvēlos kādas no aptiekā ieteiktajām tabletēm pret kakla iekaisumu un tām pašām sāpēm. Tējas ar medu, protams, un aptiekā nopērkamās konfektes ar mentolu- kamēr sūkā-, tikmēr nesāp.:)

kapuchiino      Nē, nu bet Jums jau profilā rakstīts, ka 82, nevis 50... :) Bet citādi atvainojos - melno humoru pie malas!

bru_nette      man līdzēja hedelix pilieni kaklam

kuks10      es sakūlu olas dzeltenumu +šķipsnu cukuru un ēdu,lai mīkstinātu ...

peksene1      Man ļoti palīdz Faringosprejs. Eļļainais. Pretīgs, bet efekts super!

zity      Kāpēc neviens nepiemin C vitamīnu? Es parasti šito pie pirmajām pazīmēm triecu iekšā dubultdevu kādas 3-4 dienas pēc kārtas. Komplektā ar zāļu tējām un kaklā pūšamajiem aerosoliem, sūkājamajām tabletēm kakla sāpes pāriet ātri vien...

Viirietis_V    1 lockets Nopērc aptiekā vai avīžu kioskā melno LOCKETS-pēdējos 10 gadus es neko citu kaklam nelietoju.

raima      Man savā laikā LORs ieteica smiltsērkšķu eļļu iedzert, pēc tam neko neēst, nedzert. Reizēm līdz, reizēm ne.

limonija      No sūkājamām tabletēm vislabāk der dekatilēns. Lugola šķīdums, ko te jau minēja, arī ļoti iedarbīgs, bērnus savulaik tikai ar to dakterēju - kad beicēju, pabļauj, pavemstās, bet nākošajā dienā jau gandrīz veseli(ja laicīgi izbeicē kaklu)...

jollyroger      vislabākais? Nemiroff, medovaja s percem

selva      raima---- to drīzāk varētu ieteikt kāds cits ārsts vēdera aizcietējuma gadījumā!;))

Momo      es nemokos. iedzeru pretsāpju drapes pie visām skalošanām un sūkāšanām. vairs tik akūti nesāp un ir iespējams arī kko lejā dabūt. ar nimesilu baida, ka no tā aknas atteiks un tml, bet palīdz. katru dienu jau nedzer.

piparbecinja      jāarstē viss rumpis - sarkano tēju ar mežrozēm un hibiskiem, čiploki, sviedrējošu kaut ko un dienas 2 gulēt. Tereško tējas lieliski palīdz pret viskautko. Ir arī ko dzert saaukstēšanās gadījumā.

piparbecinja      ak jā - citrons arī.

kokote      Te par sildīšānu, tad atcerējos, bērnībā mamma lika zeķē sakarsētas linsēklas- un tad ap kaklu sildīt (bet pati jau zini, ka sildīt tikai tad, ja temp nav lielāka par 37,5, un 111% zini, ka nav sastrutojis, jo tad var būt vēl sliktāk)

maigonis_niknais      Ar kakla saapeem parasti saakas viiruss.....kuru iespeejams var aatraak aptureet vien ar antibiotikaam

kokote    1 ai, nepaskatījos, kāds niks ar kaklu apslimis, Tev jau darbs pa āru un pa smago- tad gan labāk mājiņās , lai nesaķer ko kreptīgāku, jo pareizi jau tauta kā vienā balsī saka: tas ir simptoms, ka slimība klauvē, bet, ja cītīgi dzīsi prom, var arī neierasties :)
Ceru, ka šodien jau jūties žirgtāka. Tā tīri cilvēciska ziņkāre: kas no visa te ieteiktā Tev palīdzēja? :) Veselību!

caress5      Ljoti efektiivs ir LUGOLS. Ar ausu kocinju iesmeereejiet labi dzilji kaklä.
Iedarbojas tur , kur srei un skaloshanas parasti netiek klät. Ärsts var pat iesmeereet dziljäk bronhos, ja atgäzhat galvu. Man kädreiz izärsteeja meeneshiem nepärejoshu klepu, ar vienu reizi. LEETS -aptiekäm izdeviidi därgäs zäles piedävät...
2013-05-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu