Vai zālīte tiešām ir kaitīga veselībai?

geyser      Zāle nekādu baigo atkarību neizraisa, tikai tik daudz, ka gribās to sajūtu šad tad atkārtot. Problēmas var radīt tas, ka pēc igāka lietošanas laika samazinās zāles pozitīvie efekti, bet spēcīgāk tiek izjusti negatīvie (spiediens galvā, acīs, histēriskā sirdsdarbība, trauksme).. vismaz man tā bija. Un tad gribās ņemt kaut ko spēcīgāku un efektu kaut kā uzlabot. Tad gan var sanākt s..di. Šādus stāstus esmu pieredzējis. Un vēl.. jo ilgāk lieto, jo pelēkāka paliek pasaule kad esi "skaidrā".. mazāk krāsu, mazāk interešu, mazāk jautrības, prieka, uzņēmības.
Tas "nekaitīgums" salīdzinājumā ar cigaretēm tāds nosacīts, jo zāli jau nepīpē pa 20 kāsīšiem dienā. Pat tevis pieminētās 5 reizes dienā izklausās aizdomīgi daudz.
Prātu ietekmē, to arī varu apgalvot. Grūti gan pateikt, vai izmaiņas ir fiziskas vai psiholoģiskas. Atmiņa, koncentrēšanās, prāta asums un ātrums... tas tā kā notrulinās. Nav jau tā, ka pavisam, bet pietiekami, lai vēlāk radītu nožēlu. Pieņemu, ka tas tavs čalītis strādā kādu fizisku darbu, kur smadzenes īpaši nevajag.
Pieredze jau interesanta, bet ja provē, tad ar prātu un mēru.

ucibucis29      /ieķeksē personīgā pieredze/. Pazīstu 28 gadus vecu puisi, kuram zālīte stimulēja šizofrēnijas attīstību, otram puisim ir ilgstoša depresija no zālītes.

www      mjaa.. daudzi doma ka ari proteins ir kautkads steroids.. un kaitigs.. smiekligi paliek

saullla      te palasot ir uzreiz skaidrs kurš ir zālītes pipmanis,un ne tikai :D

ucibucis29      Deis, ne gluži tā kā raksti. Smadzeņu garoza neatjaunojas. Smadzeņu garozas pieres daivā ir cilvēka personība, ko nodzer vai nopīpē neatgriezeniski. Atjaunojas zemgarozas rajoni, piemēram hipokamps, kam sakara ar personību un domāšanu maz.

kreisais12      veģetārietis teiks gaļa ir kaitīga. Sekss arī kaitīgs triperi var noraut vai ko skarbāku. Automašīnas ir ļoti kaitīgas, cik daudz bojāgājušo un sakropļoto utt.

danaja18      Man vienam draugam pirmā reize gandrīz beidzās traģiski - kļuva pelēki bāls, pārklājās ar aukstiem sviedriem un pa pusei atslēdzās... Tā kā man NEVIENS neiestāstīs, ka pīpēt zāli ir baigi forši un nekaitīgi. Un ja par kaut ko vienreizīgi labu var uzskatīt stulbu ķiķināšanu par parādītu pirkstu, tad tas man arī nav saprotams. Vismaz no malas skatīties bija pretīgi.

JurisK      Noteikti kaitīga! Pat ja nepāriet uz kaut ko iedarbīgāku - ap gadiem 45-50 cilvēks ir jau pa pusei sabrucis - gan fiziksi, gan garīgi. Pazinu vīru, bijušo kolēģi, pēc tautības azerbaidžāni, pīpēja hašišu reizes 3 nedēļā. Un arī tas bija pietiekoši, lai pēc 45 gadiem vairs nebūtu darbaspējīgs. Ja nav vēlēšanās baudīt dzīvi pēc 40 - tad tik uz priekšu! Jo ko gan zaļai jaunībai var iemācīt sirmais!:)

federe      viss ir ļoti veselīgs, tā var spriest pēc viena otra oponenta...
Tik jautājums, kurš pazīst vecu narkomānu?/ Statistika cieta vid.dzīves ilgums šiem līdz 30=36.g./

av2      kaitiigi ir klluut atkariigam, nespeejiigam kontroleet savu riiciibu. Ja attieciigais purns dziivotu viens pats, tuksnesuii, tad jau dari ko gribi, bet ja taa nav, tad ......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu