Kā ātri izārstēt saaukstēšanos?

kā pēc iespējas ātrāk un efektīvāk izārstēt apaukstēšanos - klepu, iesnas, temperatūru??

[SF]  1 1 Saēdies ķiploku, vienu - divas daiviņas (atkarībā cik organisms spēj ņemt pretī) divus vakarus pēc kārtas un nebūs nekādas saaukstēšanās vairs.

[SF]    1 Pamēģini apēst un tad saki, ka patīk.. ;)
Bet palīdzējis ir vienmēr 100%

samuraja      Lai ķiploks nededzinātu kuņģi, skābo krējumu kopā ēd. Es ar nesen izslimoju saaukstēšanos, tā pati domāju, jo kaulu "lauzšana" nebija, izmēgināju visas tautas metodes, sinepju plāksterus , karsēšanas, dzērveņu sulas, ķiplokus, un vienalga nedēļu noslimoju un beigās vēl bronhītu dabūju, tā kā ieklausies savā ķermenī un ja jūti ka kaut kas vairs galīgi nav labi, tad labāk aizej tomēr pie dakteres. No gripas gan izvairijos, lai ari visi 3 mājinieki izslimoja to, kad jutu ka man ar ķerās klāt, izdzēru remantadīna kūri, un tpu, tpu , ir ok.

abols23      Nekad nedzeru zāles,kad saaukstējos!Pāriet apm.divu nedēļu laikā pašas par sevi.Bet ja ´vēlies lietot nekaitīgas vielas,tad iesaku INGVERU ar medu.Notīru ingvera sakni īkšķa resnumā un 1 cm garumā.Lieku mutē un sagraužu,jācenšās,lai gaiss netiek mutē klāt,tad dedzinās.Ja tas ir noticis,tad liec mutē medus karoti,tad mīkstinās....Es ēdu ingvera sakni no trīs līdz sešas reizes dienā.Kad sajūti sāpes kaklā vai deguns ir pilns ar iesnām,tad jāgrauž ingvers.Pilinu degunā uz nakti ingvera sulu /tikai atšķaidītu,ar vārītu un atdzesētu ūdeni/Sādi deguna pilieni ilgi nevar glabāties - atšālējās!Der tādi divas dienas.Lai veicās! 2014-11-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu