Zems hemoglobīna līmenis

Ko darīt ja ir ļoti ļoti zems hemoglobīna līmenis ka pat vasarā ģīboņi metas?

Fania  2 1 Dzert nātru tēju.

never_pa  3   es dzeru floradiksu ar dzelzi.

Digits  3 1 Sievieteem jau no dabas ir zemaaks homoglobina limenis ka virietim. Ir bijusi gadijumi, kad 4 veel atnaak uz polikliniku pie arsta uz pienemsanu :) Parasti saka, ka vajag est galju, kur esot daudz Fe. Un tiesi vegetariesiem esot problemas uztureet hemoglobinu pienacigaa limenii. Tad es kaa vegetarietis ar lielaako staazu Latvijaa varu apgalvot, ka taas ir mulkibas - man pasam ir pat par daudz - tuvojas 18. A ja kadam ir probleemas, kaa autorei, tad taas ir viegli noversamas ar Fe preperatiem + B grupas vitaminu spricesanu muskulii, ko katrs pats sev var mieriigi izdariit majas apstaklos

Zivucis  1 4 Ja ir problēma ar hemoglobīnu, tad tam jāatrod cēlonis, respektīvi, kas to "apēd". Dzemdes mioma, piemēram. Esot cilvēki, kam mazasinība ir iedzimta.

Kas attiecas uz dzelzs preparātiem, tie palīdz īslaicīgi. Tobish, kamēr dzersi (un daudz), tikmēr būs. Tikko pārtrauksi, tā - čušs!

Milestiba    1 Jāaiziet pie ģimenes ārsta.
Jāpārbauda asinis.
Visdrīzāk būs jādzer aizvietotājpreparāti.
Bet jāatrod iemesls: vai tā ir dzelzsdeficīta anēmija, vai iekšējā asiņošana, kura ir salīdzinoši bieži.
Jāpamaina diēta.

silvis5  3 1 Nav jēgas neko dzert kamēr nav zināms anēmijas cēlonis! Bet cēlonis var būt simts un viens...sākot no dažadām asins saslimšanām un beidzot ar vulgāru pastiprinātu asiņošanu ikmēneša menstruāciju laikā...Ej pie ģimenes ārsta un izmeklējies!

Musica  1 3 Piekrītu Milestiba-i:
Vispirms pie ĢĀ. Tad, ja labs ārsts, noteikti nozīmēs PAA (pilno asins ainu) analīzes.
Tālākās darbības jau atkarīgas no analīžu rezultātiem.

Tautas metodes (bietes, gaļa u.tml.) ir tāds miroņu plāksteris... Kā teica viena asins sagatavošanas nodaļas terapeite - ja gribētu būtiski "pacelt" Hb līmeni, tad dienā vajadzētu apēst aptuveni tonnu biešu... :)

Torpedo_Spoks  3 3 Musica, bietes est tikai tapeec, ka to sula ir sarkanaa krasaa?? :D Kur veel lielaaki aizspriedumu vispaar var buut?? :DD Sen jau zinaatnieki pieradijusi, ka biesu esanai vai neesanai nav nekada sakara ar hemoglobina limeni. Tad jau izdzerto sarkanaas krasas bundzu arii asiniim buutu japaliek sarkanaakaam :D

Asus  1 5 Hemoglobīns ir tiešā hlorofila kopija. Hemoglobīna molekula sastāv no 514 aminoskābēm un 4 dzelzs atomiem (šķīdumā dzelzs izskatās sarkans). Tieši tāda pat matrica ir hlorofilam - 514 aminoskābes un 4 magnija atomi (šķīdumā magnijs izskatās zaļš). Ar B12 vitamīna starpniecību caur kobaltu nomainot 4 dzelzs atomus ar 4 magnija atomiem zaļā augu sula - augu asinis pārtop par cilvēka asinīm. Eritrocītu mūžs ir 127 dienas, jeb pēc 127 jums jau ir citas asinis. Šī problēma ir aktuāla 40% pasaules iedzīvotājiem – anēmija. Lai neskartu šī slimība, vajadzīga zaļā krāsa katru dienu. Tas ir jālieto zaļās krāsas augi tādi kā: sīpolloki, dilles, selerija, pētersīļi, bazilika, nātres, skābenes utt. Un NEVIENS ĀRSTS JUMS NEPALĪDZĒS, JA IKDIENĀ NEĒDĪSIET ŠOS AUGUS. Augu taukos nav holesterīna. Tas ir tikai dzīvnieku taukos. Ja lieto daudz gaļas un nepietiek fermentu, asinīs parādās urīnskābe, kas tālāk nokļūst locītavās un rada podagras sāpes. Ja jums sāp locītavas, noskaidrojiet savu asins kvalitāti.

Asus    4 Un nekādus dzelzs preperātus. Nerakstīšu referātu, bet pateikšu galveno domu.. Dzelzs preperātu lietošanas sekas ir graujošas cilvēka organismam.

p_p    1 pieredze: 1 glāze granātābolu sulas (tirgū var nopirkt) katru dienu
viedoklis: pie ārsta un noskaidrot cēloni

Musica    1 Torpēdspok, švaki Tev ar to lasīšanu starp rindiņām... :) Un ar zināšanām vispār.
Bietes satur palielinātu daudzumu dzelzs, tāpēc tās var ēst/dzer biešu sulu tīri profilaktiski - ja bailes no Fe deficīta, kas savukārt rada problēmas ar Hb līmeni.

Taču, pirms autorei izteikt dažādus mājienus un gudrus padomus, pirmkārt, iesaku aiziet pie ĢĀ (turklāt ar cerību, ka tas patiešām ir labs ārsts). Kā jau gudri ļaudis minēja, pastāvīgi zems Hb tāpat vien nerodas, tāpēc būtu lietderīgi atrast iemeslu.

elsa      Jāiet pie ārsta un jāmeklē cēloņi.

zibspuldze      Zivucis...
"Ja ir problēma ar hemoglobīnu, tad tam jāatrod cēlonis, respektīvi, kas to "apēd". Dzemdes mioma, piemēram. Esot cilvēki, kam mazasinība ir iedzimta.

Kas attiecas uz dzelzs preparātiem, tie palīdz īslaicīgi. Tobish, kamēr dzersi (un daudz), tikmēr būs. Tikko pārtrauksi, tā - čušs!"

____________________________________
pilnīgi piekrītu. Jāatrod cēlonis. No pieredzes. Bet dzelzs preparātu lietošana, starp citu, palielina risku saslimt ar vēzi!

kljuska      Saulīte! Kāpēc vairs nepriecājies par dzīvi? Tava prieka vairs nav,,, tāpēc tas parādās tavā asinsainā,,,,, ja gribi tikai ēst, tad spinātus - Asus taisnība,,, bet ātrāk būs, ja sāksi ieraudzīt cik dzīve ir skaista

aija43      Dīvainā veidā hemoglobīnu 2 nedēļās var pacelt našķojoties ar greifrūtiem....kad gaidīju puiku lieliski palīdzēja, pat dakterīte brīnijās....;)))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu