Strutojošā angīna - kā ārstēt strutaino angīnu?

Temperatūru jau izdevās nosist, taču kakls vēl joprojām sāp un ēdienu vispār nevaru norīt. Rīt došos pie ārsta. Varbūt ir kādi tautas līdzekļi, kas ir iedarbīgi pret strutaino angīnu. Esmu dzirdējusi,ka var smērēt lugola šķīdumu, alveju, bet cik iedarbīgi tas ir?

Tessa    3 mhm,dabiigi produkti,taisni jasmejas.vot shita arii uzbaro visadus krabjus ar uztura bagatinatajiem un liidziigajam hernjam,tjipa,dabiigi un vajadziigi.pie strutainas angiinas nemedz but temperatura 38 gradi,bet pie 42 medz but gan,un shii nav slimiiba,kura rote nonstopa,antibiotikas+k-kas liidziigs laktobexam ir obligatas,un ja arii reizi gada,tad neskades,atshkjiriiba no visadam apshaubamam un tjipa ne-kjiimiskam zalem.mhm,nekadas kjiimijas.ka tad.

kljuska    1 njem 1% pioktaniinu (der arii tagad metileenzilais) un izsmeeree mandeles,,, to visu- gan temperatuuru, gan mandelju lielumu, saapes var savaakt 1dienas laikaa,,, ar lugolu un alveju nesanaaks

haiku      Neesmu homeopātijas fans, bet Angin-Heel man reāli palīdzēja - nebija gan pārāk ielaista stadija ar mega temperatūrām. Bet kā jau homeopātiskām zālēm, tām vajag pāris dienas līdz efekts parādās un tā kā rīt ej pie ārsta, tad labāk klausi viņu ;D Paskalo kaklu ar sālsūdeni pa brīdim - paliks vieglāk.

art_deco    3 Antibiotikas, daudz silta šķidruma. Pēc angīna obligāti asinsanalīzes. Jāizārstējas ļoti rūpīgi, jo angīnai ir tendence uz drīzu recidīvu.

quimera      Esi jau vesela ? :)
Ed saldeejumu !

Pepija1963  1   Jāsaka liels paldies Ha_ par ieteikto kampareļļas pielietojumu arī sev. Biju nomocījusies ilgāku laiku ar iesnām ,klepu un protams kaklu. ieteiktā kampareļļa kaklam tiešām darīja brīnumus, jo viss iepriekš darītais bija bezjēdzīgs.

vnk_cilveks    2 Mājās zem segas. Temperatūru kontrolēt, bet, ja tā ir zem 40 grādiem ar nekādiem līdzekļiem nedzen to zemē, tādējādi ķermenis cīnās pret slimībām un jo vairāk aizrausies ar paracetemoliem nimesiliem utml herņām, jo sliktāk pārslimosi slimības!

Tautas līdzekļi. Aveņu kātu tēja, upeņu tējas, viss kas mazina iekaisumu un veicina svīšanu!
2014-11-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu