Klimakss

Ar kādiem "brīnumiem" vīrietim jārēķinās, kad sieviete ieiet klimaksa fāzē, un kā samazināt negatīvās sekas?

leduszieds7      ...viens liels fufelis.
Ja neirotiķe ir, tad tāda ir visu mūžu.
Man it kā tieši tie gadi...nekādas īpašās šausmas neizjūtu...
Nu...var jau būt, ka kāda bezmaz prātā jūk...tas būs katrai krietni vien individuāli laikam.

X_sieviete      Tieši labi -var nodarboties ar seksu uz nebēdu,nav jāuztraucas,ka var "uzķerties",smadzenēs nekādu pārmaiņu-kāds sakars olnīcām ar smadzenēm...
30 gados? Nu tas jau ir galīgi garām,tā nenotiek dzīvē,murgi...
Bet tas,ka vīriešiem uznāk "dullie gadi",kad večuks skatās uz jaunām meitenēm un laizās gan norāda,ka kaut kas ar TO nav kārtībā!:)

Adamsone      Ej klosterī, Karli B...Jebkura sieviete ar tevi kļūs par psihičku, tu radi ap sevi nelabu debilitātes auru.
Protams, ja tu esi jozōlis, tad arī tas nelīdzēs.;)

limonija    3 Paldies visiem - kārtīgi izsmējos:D Un no savas puses piebildīšu - visbrīnišķīgākā sievietei ir sajūta, ka nevar vairs "iekrist´´ uz neplānotu grūtniecību, nav jārij tās draņķa hormonu tabletes, par kurām organisms paldies neteiks - blakņu tām ir diezgan, nav jāliek spirāles u.c. nejaucīgas ginekoloģiskas manipulācijas jāpārcieš...Ak, skaistā otrā jaunība(vai trešā, nu gluži vienalga):D Un drusku papsihot nav ne vainas - īpaši, ja kāds riktīgi nejauks objekts ceļā patrāpās...:D

Freja4      sievietēm ir tāds dabas dots talants atjaunoties, ko reti var teikt par vīrieti!;) spried pats,kā būs, ja nebūsi vairs saistošs savai sievietei.

fargo      vīrieši pazemo sievietes, sievietes pazemo vīriešus. tā ir reakcija uz provokācijām un cilvēki šeit mēdz provocet, bet kāpēc neatturēties, paļauties vēlmei tūliņ ieriebt otram dzimumam, bet nepiedalīties dzimumkariņos nemaz?
nav ieguvēju. bet vai provokatoru uzvedība brēktin nebrēc kā personisks aizvainojums par iedomātu vai bijušu vietu vai lomu kādās nenotikušās vai pārtrauktās attiecībās?
kļūdas attiecības vai uzvedībā - savas vai svešas, ir kaut kas labojams, tā nav norma, kuru ekstrapolēt un izmantot ka mērinstrumentu. bet ja to dara, tad tu pakļauj lietas savam ieplaisājušam lineālam un mērī pasauli un cilvēkus ar ierīci, kas tavās rokās jau ir salūzusi. kādu ainu tu vari iegūt ar salauztiem instrumentiem(naidu, aizvainojumu, vēlmi pēc atriebības)?
ačgārnu. un tikai.

AudraSeele      Pat ļoti cenšoties, nevar nodrošināties pret visiem nelāgumiem...Tā nu mums ir nolikts, ka dzīvojam brīnumu pilnā pasaulē. Un par ko tik mēs nebrīnamies, bet vēl vairāk - piedzīvojam!!! Mūsdienās klimaks piemeklē arī ļoti jaunas sievietes. Tā tad ir ļoti smaga lieta un ne šeit apspriežama.

Ezjule      Pajautā gogles tantei.

moons      jārēķinās ar to, ka tev maciņš palks plānāks, sāksi grauzt nagus un drīz arī maize sāks negaršot.... 2013-11-17

Ziemeljblazma    1 Pilnīgs marasms.. 2020-01-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu