Dzemdes kakla vēzis.

Arī mūsu valstī sāk vakcinēt 12 gadīgas meitenes pret dzemdes kakla vēzi, lai gan vakcīna ir jauna un maz pārbaudīta, kā arī sekas nav prognozējamas, negribu kļūt arī par visādu sazvērestības teoriju piekritēju, bet palasot dažādus viedokļus pastāv iespējamība, ka notiek slepena cilvēces sterilizācija, jūsu domas?

kokote      Ar autoru ir noticis neticams brīnums, kopš iepostēja par klimaksu (kaut kur ap 11:00), pāra stundu laik;a noticis neticams atjaunošanās process, bija onkuliņam 58, tagad vairs tikai 28 :) :)
P.S. un tie komenti un uzbraucieni atbildētājiem liek apšaubīt onkuliņa paša hormonālo stāvokli (atceros, bija KarlaB, kaut kā līdzīgs tas KarlisB)´
Ja tiešām jautātājs vīrietis, tad tikai vēl viens apliecinājums teorijai, ka vīriešiem klimakss norit daudz smagāk un graujošāk

laukroze      protams, ka potēties vai nē, izlems katrs atsevišķi, tomēr der atcerēties, FARMĀCIja ir viens liels bizness...:)

Deisa      Vispār jau potēšanās, vēlme potēties liecina par bailēm, bet bailes savukārt enerģētiski pievelk to, no kā baidās.
p.s. piesardzība un bailes nav viens un tas pats. Piesardzība ir bīstamu darbību neveikšana, taču potēšanās ir kāreiz darbības veikšana.

Sursurs      Deisa iesaku palasīt par to, kā cilvēki nemaz ne tik sen kā mušas mira no tām slimībām, kuras ir praktiski izskaustas tikai vakcinācijas rezultātā. Protams, jādomā par imunitāti, karmu, utt. Un nav runa tikai par baidīšanos. Ir arī slimības, kur pats stiprais, foršais var pārslimot at nepamanījis, bet vienalikus citam viņš šo slimību var nodot mierīgi (tā pati gripa). Manuprāt, jāvakacinējas pret to, kas var izraisīt paliekošus bojājumus. Gripai tā iespēja ir mazāka - tāpēc arī nevakacinējos pret to.

zity      Gadu atpakaļ es arī par šo pastiprināti domāju. Meklēju informāciju, prasīju padomu draudzenēm, kas ar medicīnu saistītas, kam meitas vecākas par manējo. Gala beigās tomēr parakstīju to papīru par meitas potēšanu. Pamatojumus neprasiet - esmu jau aizmirsusi...Jo vairs jau tāpat neko neizmainīt.

Lucy      jozelēns pārgājis no orgasmiem uz dzemdes vēzi,mjāāa
tā potešanā dajebkura vakcīna ir pupu mizas!!
paskasti lūdzu nepiesārņot!!

ucibucis29      mja... autor! Cik bieži vēzi izraisa tie 2 papilomas vīrusa veidi pret, ko ir pote? Nosauc, lūdzu, procentiņus, cipariņus un avotu. Un cik bieži pārējie 13?

/iraid nikns par latvju tautas debilizāciju/

Vakcīna neārstē, cienījamie komentētāji, vakcīna stimulē jaunu antivielu veidošanos.

Neviena vakcīna nekad nepasargā 100% visus 7% populācijas ir nejutīgi pret vakcīnām.

Mēnešreizes 2reiz gadā - vainīgi ir hormoni, ir pietiekami daudz sieviešu, kam tā ir, un kuras dzīvo laimīgi un dzemdē bērnus. Vakcīna tut ņepričom.

Neužeļi te nevienam nav vidusskolas izglītības? Izņemot Sursuru.

/nolamājas krieviski un aiziet strādāt/

Lovetta      nu...cik atceros no studijām, tad tie divi papilomatozā vīrusa veidi izraisa vēzi 49% gadijumu...pēc statistikas datiem.

Emma45      Dzemdes kaklā vēzi dabū sūkājot.To vīrusu pārnēsā vīrieši no slimas vāveres citai kaklā.

Emma45      Nepareizi,kakla vēzi dabū sūkājot ,ja pirms tam ir bijis sakars ar sievieti kurai ir dzemdes kakla vēzis kaut vai pašā sākumstadijā.Nu un protams,ka arī dzemdes vēzis izplatās šādā veida.To es neizdomāju,bet lasīju zinātnes atzinumus.

fabbiana      karlisb, par ko tu uztraucies? gribi sapotētēties vai, kas?

ucibucis29      Paldies, Lovett, tas bija tas uz ko tēmēju.... Piedod par to vidusskolas izglītību.

/paskatās uz jauno zinātnieci Emmu/ Nesākšu graut Tavu pārliecību. Nesūkā un būs labi.

fargo      vai vakcinācija var mūsdienās tikt izmantota biznesa interesēs? noteikti, ka var! vai tā ir šajā gadījumā? nezinu.
bet pateicoties luija pastēra atklājumam, iespējams, daudzi antivakcionisti šodien var paust savus uzskatus.
man liekas, ka ir vajadzīgs uzticams ārsts, ja būtu jaizvēlas vai bērnu vakcinēt, tad tas būtu pirmais pie kā griezties, bet arī noteikti būtu vēlme izlasīt par/pret pozīcijas.

piparbecinja      neatminos, ka manā skolas laikā kādai skolas biedrenei būtu piemeties vot šitas te, pret ko masveidā potē.

Lovetta      kāds nafig bizness-līdz 12 gadiem vakcinē bez maksas

ucibucis29    1 jā, KarlisB, es nesaskatīšu korelāciju tur, kur tās nav. Var salikt kopā jebkurus 2 faktus, kā šajā gadījumā un pasludināt, ka ir korelācija. Var lietot smadzenes un anatomijas un fizioloģijas zināšanas un saprast, kas nosaka mēnešreizes un, kas ir vakcīna un kā tā darbojas.

Piekrītu, fargo, zāļu un vakcīnu tirdzniecība ir bizness. Jā, iepērk par Valsts līdzekļiem. Jā, Latvijas Medicīnā katastrofāli trūkst naudas. Bet mūsu ģimenes ārsti strādā daudz kvalitatīvāk kā Reiropā. Jā, nav apdrošināšanas. Uz Valsts apmaksātām operācijām jāgaida gadiem. Vai jāmaksā pašiem.

Un šis laikam bija tas, ko KarlisB vēlējās pateikt:

"Pati perspektīvākā profilakses un šīs infekcijas izraisīto agrīno saslimšanas stadiju ārstēšanas metode ir vakcinācija, tomēr nesen atklātajai vakcīnai pret papilomas vīrusu ir virkne trūkumu:

vakcīnas izmantošana samazina tikai atsevišķu tipu vīrusu risku;
tiem, kas ar vīrusu jau inficējušies, šīs pagaidu vakcīnas nepalīdzēs;
nav ticamu datu par ilgstošu vakcīnas iedarbību un vakcinācijas sekām (ilgstošā perspektīvā);
vakcīnas dārdzība.


Nekad neesmu aģitējusi, ka jāvakcinējas absolūti pret visu, piemēram, jaunam, spēcīgam, cilvēkam nevajag vakcinēties pret gripu. Bet:


"Pasaulē un Latvijā dzemdes kakla vēzis ieņem otro vietu sievietēm visbiežāk diagnosticēto audzēju sarakstā pēc krūts vēža, un ir nāvējošākais audzējs pēc krūts un plaušu vēža. Dzemdes kakla vēzi 99% gadījumos izraisa cilvēka papilomas vīrusa infekcija, kas ir viegli iegūstama - inficēties ar to iespējams ādas kontakta ceļā, ne vienmēr nepieciešams dzimumakts."

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu