Medikamenti potences palielināšanai.

Medikamenti potences palielināšanai.Vai ir kads lietojis , konkreti kadus un vai bijis kads jūtams efekts? Pameģināju Viagru ,starpibu nepamaniju!

moons      viņš jau ar gadiem iestērķelējas, tikai nedrīkst ņemt noo...DDD

etc    1 Neko jau daudz nevajag - vienkārši lietot ķiplokus. Svaigā veidā. Katru dienu. Un nekādas viagras... dabas māte par to jau sen padomājusi!

pemf      Ar specifisku fizioterapiju varu Tev gan stresu noņemt, gan potenci sakārtot.

ega27      Bišu maizi ķiplokus un ķirbju eļļu vajag tekoši ķollēt iekšā.Ja no rīta ir mīzalstīvums,tad tavs verķis ir vesels!

limonija    1 Ak tad tāpēc tie veči skraida pa tirgu, bišu maizi meklēdami...Un es ta domāju, ka šamiem neārstējams klepus piemeties...:D

ega27      Ar bišu maizi tak neārstē klepu !Tā ir visa organisma spēcināšanai ar 18 aminoskābēm,kas citos produktos nav.Tur no tā verķa ,ja nāk,tad nāk,labs blakus produkts! Bites zina ,ko viņas ražo un nekariniet te viņām makaronus uz snuķa!

Tinte      Tikai ne ķiplokus!
Tā smaka aizbaidīs jebkuru sievieti! Un pat tad, ja tas būs palīdzējis potencei, tad nebūs nevienas sievietes, ar kuru to pielietot.

ega27      Tāpēc jau nav dzirdēts ,ka kāda būtu no tā mirusi!Ir tāds dezodorants mutes dobumam kā svaigas pētersiļu lapiņas un nekas labāks par tām nav.

inaralaima    1 Lieto kanēli tā pavairāk redzēsi ,kas būs par efektu visiem draugiem ieteiksi,es to pavisam nopietni. 2014-07-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu