Bezmiegs vakaros

Ka atgut miegu ?

MaryClaire      piekrītu neko viedoklim, vien ar mazu korekciju - vīrietim tomēr būtu jābūt tādam, kas patīk ļoti, un to patiku pārvērš labā fiziskā rezultātā.

Lucy      iešauj 200gr un lupatās iekšā:))
ja nopietnāk ir jābūt cēlonim tik jaunai sievietei kapēc tā,stress,slimība,pārdzīvojums vai kas cits,ar to arī jāsāk,jāizanalizē un jādzīvo tālāk,jo dzīve taču turpinās arī pēc lielām katastrofām.
ieteikt ko,nu varbūt vakarā kādu piparmētru tēju iedzert,bolderjana ripiņu,ir vēl tagad uzreiz neatminešos laikam attistress tabletes,tās ir dabīgās,to vari pirms miega iedzert,tikai ne abas kopā.

Frags_Grads      Bezmiegs vakaros, vissbiezaak, ir zemapzinjas doto signaalu(uz apzinju) rezultaats. Ja apzinjaa ir ieksheejs miers un sakartotiiba, tad tas nenozimee, ka zemapzinjaa taa ir.
Man bija taada pati probleema un vienos no ieteikumiem jau sheit izskaneeja no "marekst" - svaigs gaiss vakaros vai, vismaz, kaads leens kross pa apkaartni.Neliela fiziska slodze nepiecieshama. Kad tas ir, tad jasaak risinaat probleemu "galvaa".Te der arii meditacija.Protams, tas viss, ja nav veleshanaas dzert miega zaales.

Deisa      Fiziskā slodze viennozīmīgi veicina labāku miegu. Man arī nereti palīdz sudoku mīklas vai grāmata. Tik to grāmatu vēlams ne tādu aizraujošo ņemt, drīzāk jau kādu mācībvielu. :)

pemf      1.nopeldies
2.elektromiegs

VenBer      Labs seksis labi nogurdina un pievērš miegam 2019-07-03 21:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu