Bērnam regulāri sāp galva, vēders un ir vemšana.

Dēliņam ir 8 gadi. Diezgan bieži viņam pēkšņi sāk sāpēt galva, tad arī vēders.Pēc laiciņa ( ne vienmēr) sākas vemšana. Pārsvarā tas notiek pēc stundām. Tad viņš mājās ielien gultā un aizmieg. Esmu devusi viņam šķidro Nurofenu pret galvas sāpēm. Pārsvarā pēc pagulēšanas viss pāriet. Šodien skolotāja teica, ka visu rītu sāpējusi galva, 2x sūtījusi pie skolas medmāsas. Pēc skolas mājās sākās vemšana. Pagulēja, bet pēc pamošanās vemšana turpinās visu laiku. Devu siltu kumelīšu tēju pa malciņam. Nezinu, ko vēl dot, jo visu tūlīt izvemj. Nākamajā dienā parasti ir tā, it kā nekas nebūtu bijis. Vesels. Vasarā arī tā bija, bet tikai 1 reizi. Esmu runājusi ar ģimenes ārstu, bet analīzes labas. Viņa saka, ka jāved uz Kobru, bet vai tas ko dos?

_Avija      Lucrezia
Autore varbūt pati min, ka analīzes ir labas, bet ārsts iesaka veikt kobru??? Jeb Tu nelasīji???

pusnakts21      Ziniet, es domaaju, ka matem attiecibaa uz berniem pasaam jabut viedaam, jo arsti var sutit uz rinkji muuzigi..man ar meitu bija tads gadijums, kad vinjai bija kaadi 11 gadi.peksnji piepampa acs vai lupa, nu sausmas.gajam pie arstiem un taisijam analizes, nekaa..tad vienkarsi parstaajam iet uz modelju nodarbibam.un viss beidzas..

Geisha    1 Var būt simtu un viens iemesls. Ja ģimenes ārsts netiek galā jā meklē cits speciālists. Iespējams arī zemapziņas protests pret skolu, varbūt ģimeniskās attiecības nav kārtība. Ja jau mamma te ir reģistrējusies tad visticamāk ka tēva nav, bet bērnam šajā laika posma varbūt ir vajadzīga tēva aizgādība. Ģimenes psihologs te ir nepieciešams.

marselis      iemesli varetu but visdazadakie
neminesu............
nepieciesama noverosana-,progres-regres
kompleksa izmeklesana
indikacijas,reakcijas
analizes utt.

kobras vieta var sakumam paskatities sonografiju

Edgars37    1 _Avija (2015-09-23 09:14) viedoklis

Palasi simptomatiku un tad iedomajies, ka tev ta butu jamokas. Diez vai tevi sajusminatu murgi par psihologiskajam problemam utt;D! Palasoties te, skiet, ka te ir kads padomijas laiku psihiatru forums, kas visas kaites ar ciklodolu arsteja vai ari galiga tumsoniba, bet, ne man spriest;D!!!

marselis      palasot komentus!!!!!

vai man bija tos jalasa?

kads mas priekstats par sarakstito?
varbut velieties ,lai es pakomenteju jusu sarakstito?

Geisha      Zini Edgar, bet mēs jau nezinām kāda viņa ir kā mamma. Varbūt no bērna tiek prasīts pārāk daudz un pretī tiek dots pārāk maz mīlestības. Ir gadījumi, kad bērni sāk slimot, lai pievērstu vecāku mīlestību un uzmanību. Grūti spriest kad nezini cilvēkus. Šeit mēs varam tikai diskutēt. Vai ko labu bērnam dos tā kobras rīšana stipri šaubos. Ka tik nebūtu kārtējā psihotrauma. Paši pamēģināt norīt kobru. 8 gadu vecumā nevajadzētu būt gastrītam vai čūlai, ja bērns ir normāli barots.

pusnakts21      Es nesaprotu, kapec jarij kobra???vai tiesjaam japardzivo kaut kas tik sadistisks???man sensenos laikos kunga bakteriju nokonstateeja iedzerot kaut kaadu zemenjugarsas kalkji un laikam ar rentgenu...protams, ari renthens nav labi, bet kas ir labi???un izarsteja un super...nezinu vai jau 8 gados varwtu but tik beigts kungjis...

Deisa      Pašai tā bērnībā bija un arī pašas bērniem ik pa laikam mēdz būt. Uz analīzēm un pārbaudēm esam gājuši dažādām, pat pētīti asinsvadi galvā. Viss kārtībā, tikai nedaudz pazemināts hemoglobīns. Skolas laikā - kādi nu tur stresi? Neatceros. Ar puišiem saviem arī aprunājos, abi rausta plecus. Laika gaitā tikai esmu sev atklājusi zāles - no rīta krūzīte kafijas, kas paceļ asinsspiedienu. Mums ģimenē visi ir ar zemiem asinsspiedieniem, sevišķi no rīta. Un, ja to nepaceļ, tas var arī nepacelties un vilkt līdzi sākumā tādu kā nelielu reiboni, tad galvassāpas, tad reāli sāk tā kā spiest uz acīm (migrēna) un tālāk jau seko vemšana. Nu esam ieviesuši asinsspiediena mērītāju - ja no rīta spiediens zems, kafija vai pastipra melnā tēja jādzer.

Karmensita      parunājies ar psihologu, tas varētu būt no stresa, bailēm

Karmensita      mazāk saldos burbuļūdeņus dzert

labalaba55      Mīļā, labā mamma! Saprotu, ka esiet lūgusi palidzību gan mediķiem, gan paziņām, gan citur, ja šī problēma tiek apspriesta pat svešu, nezināmu cilveku lokā. Mans viedoklis ir - meklējiet cēloni savā ģimenē! (Bērns nav fizioloģiski slims! Par to es esmu pārliecināta!)

piparbecinja      Aizved pie cita ārsta.

TuTur      Jautājums diezgan sens un jācer, ka cēloņi atrasti un puisēns ir pie labas veselības.
Neesmu ārsts, bet mani tramīgu darītu biezas galvassāpes.
Izlasot aprakstu pirmā doma bija par saindēšanos. Protams, tā var būt arī neiroloģiska problēma.
2017-01-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu