Vai antidepresanti ir kaitīgi?

Ārsti, protams, saka, ka nemaz nav kaitīgi. Tai pat laikā saka, ka no depresijas izārstēties nevar un ir jādzer līdz mūža galam katru dienu. Tā esot tāda pat slimība kā diabēts - uz visiem laikiem. Tas izklausās ļoti nepatīkami un bezcerīgi. Esmu arī dzirdējusi, ka cilvēkiem, kas pārtrauc lietot paliek pat sliktāk nekā bija pirms tam. Diemžēl ārstiem jau nav jēgas prasīt, viņi uz katru skatās kā neglābjami slimu, kam nav tiesību uzzināt patiesību.

likky666    2 Antidepresantus tiešām nav veselīgi lietot un depresija ir ārstējama slimība. Konsultēties jāiet pie pareizajiem ārstiem, kas ir ieinteresēti pacientu veselības uzlabošanā, nevis tikai atkratās izrakstot kārtējo zāļu devu pat nepaskaidrojot slimības mehānismus.

Marija_Anna    1 Romija_ , nesmejies par vājprātību , slimību , kroplību.
Tā var piemeklēt jebkuru dažādu iemeslu dēļ , neatkarīgi no cilvēka paša gribas .
To man vēl vecmāte mācīja .

Par pārējo jau augstāk minēja .
Un autorei labāk pie kārtīga ārsta. Tā nav kauna lieta , bet gan apgrūtinoša slimība.

Maribella15  2   Romijai nav kaut kas ar prātu kārtībā. Par slimajiem ne tikai nevar smieties, kur nu vēl aizvainot. Tādēļ arī Tevi ne apsmiešu par neprātu, ne arī centīšos aizvainot.
Bet pašnāvības netaisa visi, kurus ārstē ar antidepresantiem. Daudzi pašnāvnieki bija depresijā un nedarīja neko, lai situāciju risinātu vai mainītu savu pašsajūtu. Pašnāvības taisa vāja rakstura cilvēki (aizbēg no vajadzības ko risināt), ne dēļ medikamentiem.

romija_  5   Slimo tikai, un vienīgi tie, kas dara sliktas lietas, vai nu arī tie, kam blakus ir cilvēki, kuri otru spēj iebiedēt
.. Maribella15, vari smieties cik uziet :))) laiks sākt izglītoties, kas ir dzīve !

adamsone    1 Antidepresanti jālieto pareizi, saskaņā ar ārsta nozīmējumu, ja pārtrauc uz savu galvu, tiešām var būt nepatikšanas. Par lietošanu līdz mūža galam dzirdu pirmo reizi. Cik zinu, tad kursa veidā un ne pārāk ilgi, lai gan - kas kuram ir ilgi...
Ārsti redz, ar kuriem nav jēgas runāt.

LIGLA      Esmu kādu laiku lietojusi antidepresantus pwc avārijas. Ne pieradu, ne kļuvu atkarīga un sliktāk nekļuva. Tiklidz ieraudzīju gaismu tuneļa galā, sapratu ka izeja ir celties, iet un cīnīties - antidepresantus izmetu uzreiz. Man bija vajadzīgs salmiņš kam pieķerties, viss pārējais sakārtojas pats oar sevi. Kad neļaujam dzīvei sagraut mūsu sapņus un cerības - viss notiek uz labu. 2019-03-31

Relita  2   Depresija ir slinkms.
Suecīdu veic divu veida cilvēki: stipri - jo visu šajā dzīvē ir paveikuši, un vairāk nav ko šeit meklēt, un vājie - nevarēšana sevi mainīt, un nevēlēšanās sevi mainīt, un vienīgā iespēja pabeigt dzīvi - suecīds.
2019-04-17

Sienazutrenkataja  2   Depresijai ir daudz sejas.
Antidepresanti nav narkotikas..ko var iedzert un uzreiz labi..terapeitiskais efekts tiek sasniegts tikai apm.pěc 2 ned.lietośanas...ar domu..ka el.impulsi neironiem liks veidot pareizus savienojumus smadzeněs..un śo kārtību atcerěsies arī tad...kad pārtrauksi lietot medikamentus.
2019-04-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu