Nomet riepu

Kādas tievēšanas diētas esiet izmantojuši? Kura vislabāk iedarbojas?

VECA_PIEPE  6   Vajag eest, eest, daudz eest, eest ljoti taukainus un treknus eedienus, piekost klaat cjipshus, burgerus un mackdonaldus, treknaas kuukas un tik pat treknos cepumus,...peecaak to visu eedienkarti dubultot, minimaali kusteeties,...ta labaak vispaar bezkustiigi pielikt kungji neizkaapjot no gultas...un pieteikt savu anketu tieveeshanaas shovam:"Zaudee svaru un esi laimiigs!"
...bet, lai noteikti buutu paarlieciiba par to, ka uz pieteikto shovu no tiesas tevi paaicinaas, tad ir jaanoeedas nezjeeliigos apaljumos: kljuusi slavens TV shova spiideklis, ideaali notieveesi,...ja buus gribeeshana, nu un protams i veel nopelniisi naudu,...ja no tiesas buusi gribosha shovaa ieguut galveno balvu.
Uz veiksmi!

kolkins  4   Kad rodas kāda doma, pajautā sev, vai man tas ir nepieciešams un gaidi atbildi. Ne vienmēr citu viedoklis ir patiess.

mieru_tikai_mieru  2 5 jo vairāk dzirdu par kaut kādām jaunām diētām, jo vairāk sāku ticēt idejai - ka diētas un veģetārisms ir izdomāti tādēļ, lai ietaupītu pārtiku.

Arlekins  2 1 skriešana (jogging) lēnā tempā, toties relatīvi ilgi - vismaz pusstundu.

kā liels pluss personīgi man - apetīte ievērojami samazinās. t i mazāk ēdot nav pastāvīgi ar sevi jācīnās un jāapspiež ēstgriba. no pagājušā pavasara esmu 5 kg nometis, šogad ceruu vēl 4 - 5 pazaudēt, un tad jau būs tuvu optimumam. pirms tam pulka gadu bija ~90 kg, intesnīva fiziskā slodze "fazendā" pa 2 - 3 dienām ļāva nomest kilogramus 3, reizēm pat 4 - bet pēc tam apetīte kļuva tik lieliska, ka pa dažām dienām viss zaudētais tika uzēsts atpakaļ, un vēl ar procentiem ;)

Torpedo  2   Tauki uz vēdera ir paši pēdējie, kas pazūd. Ar riteņbraukšanu vai skriešanu tos toč nenodzīt. Varbūt kādi specifiski vēderpresītes vingrinājumi palīdz?

Cheer27  2 1 Nekādaa diēta! Sports,aktīvs dzīvesveids ,divi darbi,stress un riepa nebūs.

Eila  2   Pilns internets ar Stokholmas diētas reklāmām. Pirms vairāk kā gada biju nopirkusi. Pat nepamēģināju, likās pārāk drastiska. Šogad kaut kas uznāca, apņēmos un nu jau esmu nometusi savus 7 kg. Nemaz nejūtos, ka ciestu badu. Vienkārši savādāk, mazāk ēdu un nekāda vaina. Būtu vēl klāt jāpiemet kādas sportiskas aktivitātes un tad būtu vēl labāki sasniegumi:)

lasminaxxl    1 Es katru ziemu kā likums uzēdu 3 kg, bet līdz peldsezonai vienmēr esmu tikusi vaļā . Ja godīgi atzīstos, tad nekādas spec diētas, vienkārši skatos ko ēdu .Es kolēģei uzraksiju savu ēdienkarti, tā arī atbrīvojās no 10 kg. Nemaz i nedomāju nedēļu pārtikt tikai no kefīra un griķiem, tāpat zivi, gaļu , biezpienu , tējas sieru vajag, rupjmaizes šķēli 1 dienā arī vajag. Tas no pieredzes un labi darbojas . 10 kg nemaz nedrīkstu nomest, tad pēc ķēma izskatīšos .
vienīgi TAS 1 x dienā izpaliek , bet ar riteni gan braucu.

lasminaxxl  1 4 Arlekin, tik nepārcenties. Kārtīgam vecim vajag kādus + 7 kg , dāmai pietiek ar 3-5 . Kaulainie nav topā !! Ja tev svars kā anketā norādīts, tad stop, Tu man neiepatiksies vēl tievāks, to ņem vērā .

RSQuattro  1   Cheer27 - darot visu Tevis nosaukto nekāda rezultāta nebūs, ja nebūs diētas(pareiza ēšana nevis badošanās).
Riepa ir uzkrāta liekā enerģija, pārtika, ko uzņem ir enerģija. Tu vari iet, skriet, 5 darbos strādāt, bet ja ar pārtiku uzņemsi vairāk nekā patērē, riepa nekur nepazudīs.

edding  1 2 Trixija nav vēlējusies publicēt datus par sevi.
Tad kāpēc mums būtu Tev jāstāsta savas receptes. Ir starpība, vai pie auguma 165 cm ir 66 kg vai 120.

VECA_PIEPE      edding... un kaa domaa: kaada iemesla peec uz savu ieprieksh iemesto komentu, esmu nopelniijusi ash cjupinju to sarkano ieplekju,...vai domaa, ka taapeec, jo esmu nosleepusi to saveejo dieetas recepti?
Redz, es tomeer sagaidiiju vienu veeriigo aci- Taveejo. Es ceru, ka peec Tava komenta, moshka arii paareejie shiis teemas komenteetaaji atguus acju gaismu.:D

Arlekins  1   2lasma:
dāmai ir ideāli -110 / -112 no auguma centimetros, imho.
visādā ziņā zemādas tauku kārtai jābūt saprātīgi minimālai, un no zemā svara puses labs rādītājs ir pašsajūta un fiziskās aktivitātes - ja ar to problēmu nav, tātad svars nav pārāk mazs, imho. sievietei jābūt slaidai un smalkai, opcionāli var būt arī sportiska - kamēr tas nav pār mēru - tikai pluss, bet tauki "formu" pēc ir muļķības, manā skatījumā...
Kas tur ir, un kādā topā - mani nekad nav interesējis, un diezvai interesēs ;)
Par iepatikshanos tev es absolūti neuztraucos, neņem ļaunā :D

Arlekins      http://www.dietdiscuss.com/wp-content/uploads/2014/10/slimmer.jpg

vs

http://previews.123rf.com/images/luislouro/luislouro1212/luislouro121200244/17050499-Scared-chubby-w
oman-in-a-weight-scale-Stock-Photo-chubby-nude-fat.jpg

Floriana      Principā nekādas, daudz ēdu, daudz dzeru un nedaru neko. ;)

meizu    1 Figņa tās visas diētas, pārtrauksi un uzņemsi visu atpakaļ ja ne vairāk :D
Ir jāsāk ar raciona maiņu, ēst mazākās porcijās un biežāk, lai vēderu nestaipītu + aktivitātes.

av2    1 veseliigi eest, fiziski kusteeties, veseliiga sadziive. Viss ! paareejais viss, it sevisskki visas taas "dziives staati" - kaa es nometu 10 kG nedellaa"....ko it sevisski iemiillojussi publiceet "draugos" ir BIZNESS !

leilla1977    1 Man no rīta auzu pārslu putra,ūdenī vārīta....20min skriešana un pēdējā ēdienreize 17.00.......ēdu visu bet mažās porcijās,....jā un izvairos no ceptiem ēdieniem ēdu sašliku bet cenšos labāk apēst sutinātu gaļiņu...........2mēn 9kg nost

bacter      Nekas nav labāks par domāšannas izmaiņām attiecībā ko liec uz galda... un Atkinsa diēta saprātīgi. Un svars kusīs pakāpeniski un nedos svārsta efektu

maiga1128      Pec savas pieredzes vajag est veseligus edienus,vismaz diena izdzer tris litrus udens un vingrot.Interneta ir daudz vingrojumi kas samazina riepinu un nostiprina vedera muskulus.Pec sesiem vakara neest. 2016-04-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu