Alus ir kaitīgs,vai arī nav ?

Tikai ar personīgu pieredzi .

JurisK    1 Alus ir kaitiigs un alus ir veseliigs. Nedeeljas laikaa, izdzerot pudeli alus - katru riitu pa apm. 100ml - tas ir ljoti veseliigi. Taa vismaz labs dakteris ieteica - tas dod leerumu nepiecieshamo vitamiinu un fermentu. Nezinu, neesmu meegjinaajis!:) Laukos reti kur kaads taisa labu alu - parasti taa ir saldena braaga - ljoti neveseliigs produkts! Alus gatavoshana aiznjem ljoti daudz laika un ir nepiecieshamas pamatiigas iemanjas, lai tieshaam kaut kas labs izveidotos. Mans bijushais koleegjis bija to iemaaciijies no sava kaiminja, peec vinja naaves paarnjeema visus tos toverus un sietus. Lai gan, shkjiet, vairs nevaara.

av2      labs ( daargs) alus mazaas devaas, tas ir, kaada pudeliite nedeella, vai divaas, vareetu buut arii veseliigs.

wildangel    3 Tur jau tā lieta - tas alus, kas šodien vairumam pieejams ir neveselīgs.
Agrāk taču alum bija stipri īsāks derīguma termiņš! Saskāba..A kas tagad? Var gulēt veikalu plauktos ilgi un dikti...par plastmasa pudelēs iepildītajiem nemaz nerunājot.

JurisK      Muusdienu ´´ilgspeeleejoshais´´ alus ir daudz veseliigaaks par ´´jauniibsdienu´´ nedaudz ieskaabusho ar diivainaam nogulsneem. Vaimanaashanu par kjiimijas drausmiigo ietekmi uz veseliibu atspeeko augoshie videejaa muuzha ilguma raadiitaaji.

Geisha    1 Jebkura zāle ir zāles. Mazās devās alkohols ir zāles. Nekas nav kaitīgs (nerunāju par narkotikām), bet visam ir jāzina mērs. Glāze alus pie pusdienām tikai veicina gremošanu. Vislabāk ir klausīties savu organismu nevis "gudrus pesteļus". Nevajag jau dzer spaiņiem.

walmets    1 katram induviduāli!

Karmensita      ja ar saprātu lieto, tad labs

kā visas lietas

toronto1967    1 Alus ir veselīgs!

Viliendi    2 Lielās devās arī ūdens ir kaitīgs..

Vaukskis      Man ārsti iesaka nelietot alkoholu, tā kā man ir problēma ar paaugstinātu bilirubīna līmeni asinīs, kas rodas no aknu darbības, tādēļ pēc personīgās pieredzes uzskatu, ka alus lietošana kaitīga veselībai. ..Noderīgāk dzert kaut ko citu !

klejs1  1 1  foto alus stiprina kaulus...miežu alus ir labs tauku dedzinātājs....noder sportistiem pēc lielām slodzēm....pāris pudeles nedēļā!...žurnāls Flex!

fargo    1 tā ir tikai viela. vai tā cilvēkam nes svētību vai lāstu, tas nav atkarīgs no alus, bet no cilvēka. pat narkotikas. tās taču bija radītas kā zāles - kokaīns, heroīns. cilvēki nezina, savā vairumā, bet zāles ar tieši tādu nosaukumu "heroīns", kādreiz tika brīvi tirgotas.
un morfijs? vai tad nav svētība remdināt sāpes, kad to kādam vajag? bet tas viegli kļūst par lāstu, kad cilvēks to izmanto kā nevajag.

vielas ir tikai vielas. un nekas vairāk.

mazinhjais      Viss ir atkarīgs no izdzertā alus daudzuma!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu