Sirds

Tās loma mūsu dzīvēs- likteņos?? Cieta sirds, greiza sirds, sirds apziņa, šķīsta sirds!! Izklausās kā tādi medicīniski diagnozi vēstoši termini! Vai kaut kas vairāk?? Un vai, un kā, var iejaukties, kādā no šīm diagnozēm, un mainīt uz vēlamo pusi??

mieramika (2016-10-30 22:46)    1 Vēl nepueminējāt terminu - lauzta sirds. Un šķiet neviens profesors nav spējis izdomāt preparātus šai diagnozei.
Bet lai vai kā, nebūtu mums sirds krūtis dota, diez vai spētu izdzīvot visu plašo emociju gammu, no sirds kūleņošanas aiz laimes līdz otrai galējībai...

Drole (2016-10-30 22:49)    1 http://www.mindbodygreen.com/0-11982/7-scientific-reasons-you-should-listen-to-your-heart-not-your-b
rain.html

fargo (2016-10-30 22:50)  1 3 "Un vai, un kā, var iejaukties, kādā no šīm diagnozēm, un mainīt uz vēlamo pusi??"

par sirdi cilvēki ir saukuši to, ko mūsdienās ir pieņemts saukt par apziņu.
sirds(apziņa, domas)ir jāpieskata visu laiku. jarūpējas par to, kam tu ļauj apziņā darboties, tādā veidā tā tiek tevis(ikviena cilvēka) kā skulptora veidota. bet kas vada skulptora roku?

"vairāk par visu citu, sargi savu sirdi, jo no tās izriet visi tavi darbi"(bībele, zālamans)
ko tas īsti nozīmē? iepriekš minēto - pieskatīšanu, uzpasēšanu. kā roku tu negribi bāzt ugunī, tāpat kā par ķermeni, tāpat ir jārūpējas par garu, par savu apziņu. sirdi. kādas domas tu domā. uz ko tās ir vērstas, kad esi itkā lielā telpā, kuras sienas klātas spoguļiem un redzi sevi un pēti savu apziņu, sirdi?

par roku.
"radi manī tīru sirdi, Kungs un atjauno manī pastāvīgu garu"/"meklē iepriecinājumu Kungā un viņš piešķirs tavai sirdij tās nodomus"(dāvids, bībele)

te ir atbilde par to, kas var vadīt skulptora(cilvēka) roku.

darbības formula nav sarežģīta, bet ceļš ir ejams. pastāvīga taka, kas nebeidzas.

illona (2016-10-31 08:31)    1 Cik noprotu, tad ne jau skaidrojums šeit vajadzīgs , kas ir sirds, bet gan ieteikums, kā varētu mainīt šo sirds "slimību" diagnozes vēlamā virzienā.
Domāju, ka vairums slimību rodas no cilvēka vientulības.It īpaši no tās vientulības, kad pat lielā un jautrā kompānijā jūties pavisam viens un vientuļš.Un "zāles" tam ir - kāda viena cilvēka atrašana, - cilvēka, ar kuru par visu izrunāties.

marselis (2016-10-31 10:37)    1 Pedeja laika ir daudz dazadu zin.atklajumu saka jautajuma,
med.,biol.fizik,utt.,utt. jau labu laiku ir nonakusi pie sledziena-, sirds nav TIKAI suknis .
Seko lidzi,interesejies un daudz kas klus "skaidraks"!

marselis (2016-10-31 11:05)    1 ps.
Zelsirdiba ta ir viena no funkcionalam dabam,cits jautajums, ka ta funcione un cik aktiva,Daba nav radits nekas lieks.
..problema ir duala prata auglis,prats to rada un prats to risina,ja ir prats tad ir problema jau sakotneji-,jo binara -duala vienmer ir pretmets!
Noskanoties uz kadu frekvenci var tad ,ja ir attbilstos instruments,ne visas frekvences biostruktura spejiga energetiski asimilet (noteikta Hz iemanto noteiktu formu un M,noteikta forma-noteiktu Hz , E un M).
Prāts- sirds- dvèsele! -,kaut ko busi seit samutijis!

estepat (2016-10-31 15:11)    2 jurk! Kad bībeles dievs tev (kaut vai tikai- tik vien) atbildēs tavam sveicienam, un novēlēs tev arī jauku dienu, ko var izdarīt pat piecgadīgs bērns, tad tu argumentēti varēsi apgalvot, ka dievs beidzot ir sasniedzis vismaz šo- piecgadnieka sarunāšanās- līmeni..;) marseli! Kādu linoleju tu pīpē!? Ja tu tik vieds, tad pamato:Kāda M starpība ir 100,5MHz frekvencei, un 520,8KHz?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu