Pēkšņi reiboņi, dulla galva, galvas sāpes, labās sejas puses notirpums

Jau divus gadus mocos ar pēkšņiem reiboņiem(vismaz 2xmēnesī), dulla galva(it kā reibst, it kā piebāzta ar vati), galvas sāpes un pirms gada vēl nāca klāt lābās sejas puses notirpums(periodisks). Esmu bijusi pie vairākiem ārstiem- Izieti izmeklējumi, analīzes dažādas. Ir diska portruzija kakla daļā- bet sāpes nav un 2 vertebralogi atzinuši ka tā nav īstā vaina- ir taisita galvas un kakla MR un asinsvadu dopleogrāfija, sirds slodzes tests( jo dažķārt pulss miera stavokli 40). Ir vairogdziedzera problema - hipotireoze(dzeru zāles- analizes normas robezas) Asinsspiediens pārsvarā 90/60 svars 60kg augums 165. VD domāja izdzeru kursu nekas nelīdz - ko lai vēl dara? Dakteri saka mirstama vaina nav, bet traucējoši ļoti- aizmirsu vēl piebilst - siltā laikā , vai karstā telpā ap 24 C paliek dulla ļoti galava un velk uz ģīboni, vasarā tas ir bieži..Varbūt kādam ir bijis kas līdzīgs? PAldies jau iepriekš...

Labdiene      Katrina9, nu nav tas normāls pulss, piemēram man ir ap 72 miera stāvoklī pulss, bet norma skaitās no 60- 80, nu 40 tas jau kā uz miršanu. Arī spiediens man ir 130/80, bet norma ir no 120/80 līdz 140/90, bet 90/60 nu tas ir nenopietni, brīnums, ka nedzīvo pastāvīgā ģībonī. Tie rādītāji ir gaužām vāji. Nemaz nebrīnos, ka galva reibst ar tādiem.

neratni_stasti      Neko labu nepateikšu. Vienīgais tuvais cilvēks, kurš cīnījās ar līdzīgām problēmām, bija draudzene manā vecumā. Diemžēl nu jau zem zemes, un tāpēc tik varu ieteikt meklēt to ārstu, kurš var palīdzēt, vainu atrast un ārstēt. Un nelikties mierā, kamēr skaidrojums nav atrasts. Viss Tavās pašas rokās.

Dimsigaretsmentolom      vienk. -iedzer kafiju..tad jau redzēs..jaunākie pētījumi atbalsta kaf. dzersanu..bez stimulējošas iedarb,, tas esot arī ļoti labs antioksidants..

bella_  2   Visas ķibeles nāk no nerviem, izņemot veneriskās ....
nerviem labi un enerģiju sakārto var līdzēt dziednieks Rolands Tiltiņš, var atrast sociālajos tīklos

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu