Zoba implants

Vai Jus ietu uz Stomatologjijas institutu likt zoba implantu vai labak kaut kur citur ietu? Jo tur jauni arsti. Kur iesakat likt zoba implantu?

fargo      1700 e, ta ir ļoti augsta cena par vienu gatavu zobu. vai latvijā ir tāda nenormāli augstā "kvalitāte"? materiāli ir tie paši, ungārija, asv vai latvijā. 500 usd ir implanta cena pasaulē. plus uzmava, "zobs". 300-600, līdz pat 4k, atkarībā no materiāla. plus darbs. un darbs ir stunda. pirmajai fāzei. un ja rīgas stomatoloģijā ir gatavi skrūvēt iekšā tikko izrautā dobumā, es to nedarītu. konsensus ir ļaut dabiski sadzīt vismaz 6 mēn. tikai tad implantēt skrūvi, nostiprināt ja nepieciešams. un operācija ir "uz mūžu", visjaunākās metodes pārbaudīt uz sevi? kāpēc? nē! vislabāk ir darīt ar sen pārbaudītām metodēm, nevis visjaunākiem trikiem. es tā domāju.

un 1000 eiro par darbu vienam zobam ir kosmiska cena(nezinot cik tieši ir materiāla cena SI), manuprāt. priekš latvijas. polijā, ungārijā, ukrainā tas būtu divreiz lātāk. par darbu.

lemija      Snowagain,labi labi,nekādā gadījumā neuzspiežu savu viedokli attiecībā par jūsu garšas sajūtām:) Bet, runājot par dr.Ģirtu Šalmu ,pilnībā pievienojos - ļoti labs speciālists.:)
Runājot par cenām - pasaulē ir vairāki simti impl.sistēmu,no kurām LV lieto aptuveni kādas desmit + - , tie ir dažādu valstu ražojumi, tāpat kā citās nozarēs arī šeit ir tā saucamais lētais gals,vidus un dārgais, pat viena ražotāja ietvaros. Atšķirības ir ,ir nianses ,kuras sadārdzina implanta pašizmaksu.Bet to visu aprunā ar konkrētu ārstu ,izvērtē konkrētās vajadzības un iespējas.Tāpēc runāt par kaut kādu VIENU cenu ir neiespējami.:)

Snowagain      Šeit lētais gals tiek tirgots pa 1700 Eur ne dārgais :). Dārgais iet pie 5000 EUR... Viss kā jau pie mums pierasts.

bella_    1 Piekrītu Snowagain, Stomatoloģijas institūtā strādā alkatīgi ierāvēji ar nepamatotām ambīcijām, varbūt ir kāds izņēmums, kas strādā labi, bet tāpat viņš grābs naudu

solvitas      Bet cik tagad ir adekvāta cena par implantu? Man teica, ka 650 par to pirmo fāzi, kur to skrūvi ieliek kaulā un tad ap 500 eur par to kroņa daļu vēl. Nav jau tik dārgi kā te minēts, bet tāpat ilgi jākrāj.

Snowagain      Ap 800 - 900 EUR, ja liek vairākus, tad cenu jāspiež uz leju.

tikka    1 Reāli implantu cena pie dažādiem ārstiem atšķiras.
Pirms diviem gadiem implants= skrūve+zobs maksāja 700€, šogad jau 800-900€, turklāt izvēloties labas kvalitātes materiālus ne no lētā gala.
Un varu piekrist lemijai par to, ka nav divu vienādu piedāvājumu, jo mēs katrs esam unikāls, līdz ar to katram risinājums ir individuāls.

KlusumsL5      NO COMENTS. Tīriet regulāri un pareizi (tai skaitā ar zobu diegu) zobiņus, nedariet muļķības (lai nervi nesāk streikot), un turieties pie veselības bet ne pie apšaubāmas reputācijas ambīcijām

Snowagain      KlusumsL5 kungs!
Reizēm bez zoba (zobiem) var palikt ievērojot visus jūsu ieteikumus. Es savējo pazaudēju sporta laukumā, un cik vēl nav sadzīves traumu, autoavāriju, kautiņu, kritienu u.t.t..

engeliteS      Mana zobārste implantu piedāvāja pa 1000EUR. Ir dzirdētas arī labas atsauksmes par šo zobārstniecību "Adenta"

KlusumsL5      Varbūt, engeliteS, tādos gadījumos ir jāvēršas pie zobārstiem mazpilsētā?

P.S. Snowagain, no coments - visādi var gadīties

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu